Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Jel on psihopat?

Dali je on psihopat. Njihov odnos traje 2 i pol god. U pocetku je sve udovoljao njoj kuhao.itd. uvijek je potencirao kao mora nosit spustenu kosu kad je s njim. Ako nece nesto kako on oce duri se okrece na jastuku. Ako nece njegove bolesne zelje, egzhibicije s trecim osobama prijeti raskidom. Potencira da ga se svi boje. Uhvatila ga u lazima dosta puta jedan dan kaze jedno drugi drugo. Prijatelji su kao toplo hladno. Jednom su se posvadali u sobi pa je lupio rukom u zid. Za sve krivi nju.jednom je dosla u kafic pjenio se na nju, derao gosti su gledali i krenuo prema njoj da ce je bacit lupit. I periode kad nije bilo seksa su se vidali. On je pokazao njenu sliku frendu, kasnije je saznala rekao je imam neku curu itd. Ona se sprdala sa frendicom u troje, i on je kasnije iso se javljat frendici i nabijao joj na nos da je ljubomorna, "imas protiv da se s njom nadem". Kad je rekla kaj se javljas mojim prijateljima, ju je napao i kasnije prijetio. "Imas srece kaj nisam bio u kvartu", briga me za zatvor, da ce joj poslat ekipu, frendici reko da joj je zadnje upozorenje. I nakon tjedan dana je zvao i ona je opet dosla. Dal su to prijetnje? On se ljuti kad ona kaze nismo frendovi. Ona dode na seks, on ju je maltretirao pa kaze uvijek "za mene", dal ce pusit ili idem, maltretirao ju je jednom isao za njom. Spominjao joj je prijatelja da je rekao da je simpaticna, pa je ona rekla da da kontakt, nije htio dati vec ga je pitao ali da ipak nece prijatelj. Dal je ok ako ona sece s njegovim prijateljima sad iz bijesa tamo? Da li je on psihopat po ovome
2019 11 24
Dosadno si.
2019 11 24
Bogami u tvom slucaju ni Raid ne pomaze.
2019 11 24
Ja sam postavila pitanje da se odgovori, a ne neke uvrede tu
2019 11 24
> mihaela188: > Ja sam postavila pitanje da se odgovori, a ne neke uvrede tu Koja slucajnost, Prodajica isto nesto njurgalo da je uvreda kad ju se podsjeti kolko je dosadno.
2019 11 24
Ovo je stvarno već zlostavljanje korisnica. Tlačiš nas, daviš, maltretiraš, dosađuješ,kao stjenica.
2019 11 24
> mihaela188: > Ja sam postavila pitanje da se odgovori, a ne neke uvrede tu Mene zanima koliko godina imaju sudionici te zavrzlame blago rečeno?
2019 11 24
Majko mila! Da je barem išta moguće razumit iz ovog zapisa, al niti to..
2019 11 24
Hahahah :,'(
2019 11 24
Po ovome i on i ona.
2019 11 25
https://mojekrpice.hr/forum/t/264182/tko-je-tu-psihopat https://mojekrpice.hr/forum/t/221267/da-li-je-ovo-psihopat pa možda da si međusobne procjene napravite :s p.s. koje su šanse da je riječ o istom profilu???
2019 11 25
Prodajice, moj najiskreniji savjet ti je da se obratiš negdje drugdje za pomoć. Novi profili nemaju svrhu, stil pisanja i priča su svugdje isti i očito je da se radi o istoj osobi. Nisam previše obraćala pažnju dosad jer sam bila uvjerena da trolaš sa svim temama, ali čak i da je tako, ovo je stvarno pretjerano i mislim da je krajnje vrijeme za stručnu pomoć. Nije sramota, ne možemo se svi nositi sami sa svime što nam život donese. Ako je išta što si napisala istina, makni se od tog psihopata i počni živjeti svoj život.
2019 11 25
ovo je zapetljanije od bilo koje indijske sapunice....mala nevjesta vam nije ni do koljena
2019 11 25
Opet ti, ajoooj :( Da, psihopat je i on i ta tvoja "prijateljica" koja se viđa s njime i ti. :( Umjesto da stalno otvaraš teme po forumu radije prelistaj gramatiku.
2019 11 25