> NomadOrganic:
> ❤️
> Triptih, Karin Slaughter, (trilogija Will Trent)
> Detektivski štih.
> Inače, kad nemam ideje za knjige, guglam po torentima, među najviše downloadanima izaberem autora i skinem sve što ima, audiobooks.
> Knjige uglavnom slušam dok radim nešto što ne zahtjeva naprezanje moždanih vijuga jer čitati, nažalost, ne stignem.
> Trenutno sam na Stephen Kingu.
> I Stephen King ima serijal Dark Tower, uvrnut kao i svako njegovo djelo. 😅
> Ako nisi čitala, preporučam.
> Mnoge njegove knjige imaju dodirne točke (pogotovo sa DT) , naravno vješto ispripovjedane pa nije sila pročitati sve.
> Pošto sam pri kraju sa Kingom, molim preporuku. ☺️ Žanr nebitan
Triptih je zapravo jedna knjiga iz serijala o Willu Trentu, Još ima serijal o Grant County-ju.
Ovisi koji te žanr zanima i koliko si verzirana čitanju na engleskom:
1) fantasy - Mistborn trilogije 1 i 2. (dvije su), Kingkiller chronicles (čeka se završni dio); ia još mnogo knjiga samo ne znam ti žanr.
2) Sci-fi - Remembrance of the earths past ; Hyperion cantos (zapravo tetralogija, Ali more se I bez zadnje knjige)
3) krimi - milenuim trilogija, samo Larsonove knjige, lagerkrantz je uništio lik Lisabet Salander
4) Ultimativni treš: 50 nijansi sive
> NomadOrganic:
> ❤️
> Triptih, Karin Slaughter, (trilogija Will Trent)
> Detektivski štih.
> Inače, kad nemam ideje za knjige, guglam po torentima, među najviše downloadanima izaberem autora i skinem sve što ima, audiobooks.
> Knjige uglavnom slušam dok radim nešto što ne zahtjeva naprezanje moždanih vijuga jer čitati, nažalost, ne stignem.
> Trenutno sam na Stephen Kingu.
> I Stephen King ima serijal Dark Tower, uvrnut kao i svako njegovo djelo. 😅
> Ako nisi čitala, preporučam.
> Mnoge njegove knjige imaju dodirne točke (pogotovo sa DT) , naravno vješto ispripovjedane pa nije sila pročitati sve.
> Pošto sam pri kraju sa Kingom, molim preporuku. ☺️ Žanr nebitan
Triptih je zapravo jedna knjiga iz serijala o Willu Trentu, Još ima serijal o Grant County-ju.
Ovisi koji te žanr zanima i koliko si verzirana čitanju na engleskom:
1) fantasy - Mistborn trilogije 1 i 2. (dvije su), Kingkiller chronicles (čeka se završni dio); ia još mnogo knjiga samo ne znam ti žanr.
2) Sci-fi - Remembrance of the earths past ; Hyperion cantos (zapravo tetralogija, Ali more se I bez zadnje knjige)
3) krimi - milenuim trilogija, samo Larsonove knjige, lagerkrantz je uništio lik Lisabet Salander
4) Ultimativni treš: 50 nijansi sive