Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

ASOS povrat ambalaža

Cure u čemu šaljete povrat odjeće za ASOS? Ja naravno uvijek okrenem vrećicu u kojoj sam dobila odjeću, i to do sad x puta, nikad nije bilo problema. Danas došla u poštu i odmah dok me vidjela djelatnica nešto trkeljala da oni više ne primaju takve pakete u vrećicama?! Dok sam ja predala paket drugoj djelatnici na drugom šalteru, i ona je rekla da nema veze (da ona nije vidjela tu obavijest niti čitala je) da će uzeti pa je ova druga prigovorila da će mi se vratiti (a svi znamo da je na paketu samo naljepnica s bar kodom i nema mojih podataka) da su dobili neki dopis ili obavijest da više ne primaju od 1.12. Pakete u vrećicama i spojenim vrećicama. Znači koji racku sad? Zovem info telefon nitko se ne javlja, ždere novce na mobu (a fixni nemam) ne mogu dat 30kn za čekanje pol sata, poslala sam i email ali ne očekujem odgovor ubrzo jer sam ljetos također slala email i odgovor sam dobila za tocno 2 tjedna ( [email protected])
prije 9 dana, 19:04
Moj savjet idi u neki drugi poštarski ured, ta se očito digla na krivu nogu ,:)
prije 9 dana, 19:52
> LorenaT: > Moj savjet idi u neki drugi poštarski ured, ta se očito digla na krivu nogu ,:) Haha ma prosrijelila me pogledom i odmah rekla da ne primaju više takve pakete u vrećicama, ne znam, mislim ako je to novo pravilo onda više nikome nigdje na poštama u HR neće primate te pakete, jer je još nešto spomenula da će oni iz sortirnice vratiti paket samo me zanima gdje. Maa pokvarila mi dan momentalno.
prije 9 dana, 20:06
Ma to je cisti app. Koliko puta su u raznim postanskim uredima prigovorile ocekujuci kupit cu njihovu kutiju, kad nisam htjela onda su poslale tako u vrecici.
prije 9 dana, 02:23
Ja sam nedavno kupila haljinu preko krpica i jučer mi je javila žena kad je slala u pošti da mora poslati u njihovoj kutiji i da ne primaju više naše kako zamotamo🙄 Ja inače kupim žutu kuvertu u narodnim novinama pa pošaljem...prije 1-2 tjedna sam poslala u svojoj ambalaži i primili su, tako da ovisi o gradu i djelatnicama
prije 9 dana, 11:53
Imam u kvartu poštu i tamo kad šaljem sve je problem... Sad sam našla poštu u jednom šoping centru i tamo sve prolazi... Znači svaka pošta ima svoju politiku tj. problematične djelatnice :-(
prije 9 dana, 15:29
> marbil: > Imam u kvartu poštu i tamo kad šaljem sve je problem... > Sad sam našla poštu u jednom šoping centru i tamo sve prolazi... > Znači svaka pošta ima svoju politiku tj. problematične djelatnice :-( Ahh, nemam pojma kaj da mislim, ali da to je točno da svaka pošta ima problematične kao i što su tete na Tisku. Isto kad sam znala slati prije kad god bi došla a ta ženska radila na Tisku pokvarila mi dan automatski.
prije 8 dana, 00:44