Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Odlične slastičarne po Zagrebu

trebam preporuke za neke slastičarne po zagrebu - uvjet je da imaju super domaće vulgaris kolače za Božić, cheescake i baklavu x-) planiram neku gastro turneju po gradu pa da neku ne mašim ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a24dff903ceb06967bc73b9d6f2df9e1.jpg)
prije 7 dana, 15:58
(veselo poskakujem na stolcu) mogu i ja s tobom? o:)
prije 7 dana, 16:30
Baklave - La Turka Shop u Petrinjskoj :)
prije 7 dana, 17:21
> Tinaland.cro: > (veselo poskakujem na stolcu) > mogu i ja s tobom? o:) :') kažeš ljudima da planiraš turneju slastičarni i odmah bi se družili :')
prije 7 dana, 18:37
ni istina ja bi se uvijek družila al radim od 10 do 18, ne stignem ni prdnut :') :')
prije 7 dana, 18:38
> PretrpaniOrmar: > > Tinaland.cro: > > (veselo poskakujem na stolcu) > > mogu i ja s tobom? o:) > :') kažeš ljudima da planiraš turneju slastičarni i odmah bi se družili :') A ko časti???
prije 7 dana, 20:12
Meni cheesecake neprikosnoveno i dalje najbolji u Torte i to. Orijent u Maksimirskoj ima genijalne kolače (nikako još prežaliti što su diskontinuirali andaluzijsku tortu), a Piece of cake u Petrovoj super mini princes krafnice. To je to čega se trenutno mogu sjetiti, ali pratim temu ;)
prije 7 dana, 23:32
Vincek Vis a vis ima famozne kolače, koji su usput i zdravi, pa je meni ta kombinacija jebitačna.
prije 7 dana, 23:37
> gitadevi: > Vincek Vis a vis ima famozne kolače, koji su usput i zdravi, pa je meni ta kombinacija jebitačna. Yupiiii, živim u Zg-u i ne znam da ovo postoji.... o:) u Tomićevoj....
prije 7 dana, 23:57
i evo zašto sam otvorila temu - 10 godina u Zagrebu , a jedino sam za Orijent i Vincek čula :| Hvala curke....ja častim muža...izgubila sam okladu pa ga moram voditi na blagdansku hedonističku turneju :') 7 kolača u 7 slastičarni :')
prije 6 dana, 08:36
> PretrpaniOrmar: > i evo zašto sam otvorila temu - 10 godina u Zagrebu , a jedino sam za Orijent i Vincek čula :| > Hvala curke....ja častim muža...izgubila sam okladu pa ga moram voditi na blagdansku hedonističku turneju :') 7 kolača u 7 slastičarni :') U jednom danu ili 7 dana? 😀
prije 6 dana, 10:07
> Kala09: > > PretrpaniOrmar: > > i evo zašto sam otvorila temu - 10 godina u Zagrebu , a jedino sam za Orijent i Vincek čula :| > > Hvala curke....ja častim muža...izgubila sam okladu pa ga moram voditi na blagdansku hedonističku turneju :') 7 kolača u 7 slastičarni :') > U jednom danu ili 7 dana? 😀 u jednom danu ,:) ,:) ,:)
prije 6 dana, 10:19
pazi da se ne raspukne x-) ima Amelie u staroj Vlaškoj, oni mi imaju fine kolače bila je slastičarna s odlični kolačima na ćošku Smičiklasove i Martićeve, al su preslili nekam, ak neko zna kam nek mi javi, imali su super torte
prije 6 dana, 12:35
> Tinaland.cro: > pazi da se ne raspukne x-) > ima Amelie u staroj Vlaškoj, oni mi imaju fine kolače > bila je slastičarna s odlični kolačima na ćošku Smičiklasove i Martićeve, al su preslili nekam, ak neko zna kam nek mi javi, imali su super torte jel to ova: https://slatkaprica.hr/?fbclid=IwAR3odabfYVlQ9bT1qMA9h1mD2ME79dcAWutNUKV9WmND7n9oHqGufAX1TJU
prije 6 dana, 13:29
mislim da jesu
prije 6 dana, 14:07
1 2 Sljedeći