Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Vikend u hotelu sa sadržajima za djecu

Pozdrav svima! Tražim preporuku za hotel koji nudi sadržaje za djecu (bazen, igraonica), a da nije smješten na Jadranu (to ćemo ljeti :)) Umjesto božićnih poklona rađe bi se počastili obiteljskim odmorom, svaka preporuka je dobrodošla :)
prije 7 dana, 22:40
Svakako preporuka za Tuheljske toplice, odlični sadržaji za djecu, idemo tamo unazad nekoliko godina i još nismo našli zamjerku :-) Hotel Well, mi uzmemo uvijek paket all inclusive i tako nam ispadne na kraju najpovoljnije.
prije 6 dana, 08:14
Hvala puno! Što nude od sadržaja za djecu? Nisam neke konkretne informacije pronašla na stranici
prije 6 dana, 11:50
Imaju bazen za djecu s 4 tobogana i nekim prskalicama + još jedan veliki tobogan također u nutarnjem dijelu bazena, na bazenima 1-2 x dnevno se pojavi maskota i budu nekakve igrice za djecu s animatorima na bazenu, ima lijepa velika igraonica (u kojoj ima isto neki tobogan i s njim se spušta u donju razinu igraonice) u njoj također imaju animatori. Ispred igraonice ima prostor s nekoliko aparata za igranje koje djeca obožavaju. I prijepodne i poslijepodne budu radionice za djecu a navečer bude mini disco, često zna doći mađioničar ili organiziraju razne igre, bojanje lica, balončica i dr. U sobama čak i djecu dočekaju mali ogrtači a kuhinja je odlična, izbor jela je stvarno veliki, samoposlužuje se kao švedski stol a i djeca imaju posebno svoj mini švedski stol, ovisno o uzrastu djece imate i hranilice. U all inclusive vam je uključena neograničena konzumacija jela (doručak, ručak i večera) kao i svi napitci topli i hladni tipa čaj, kava, kakao, mlijeko, vino crno i bijelo i pivo, sokovi razni Postoji 2 dana u tjednu i obiteljski spa gdje idu samo roditelji s djecom. Evo nadam se da sam pomogla. Ugovaramo direktno s njima, ne idem preko bookinga i sl. stranica. Ako vas nešto dodatno zanima pitajte...najveća vam gužva bude za vrijeme školskih praznika i tad vrvi djecom. :")
prije 6 dana, 13:32
Puno ste pomogli, zahvaljujem 😍 Budemo probali izbjeći školske praznike i opustiti se tamo. Hvala još jednom 😘😘
prije 6 dana, 17:00