Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Vikend u hotelu sa sadržajima za djecu

Pozdrav svima! Tražim preporuku za hotel koji nudi sadržaje za djecu (bazen, igraonica), a da nije smješten na Jadranu (to ćemo ljeti :)) Umjesto božićnih poklona rađe bi se počastili obiteljskim odmorom, svaka preporuka je dobrodošla :)
2019 12 03
Svakako preporuka za Tuheljske toplice, odlični sadržaji za djecu, idemo tamo unazad nekoliko godina i još nismo našli zamjerku :-) Hotel Well, mi uzmemo uvijek paket all inclusive i tako nam ispadne na kraju najpovoljnije.
2019 12 04
Hvala puno! Što nude od sadržaja za djecu? Nisam neke konkretne informacije pronašla na stranici
2019 12 04
Imaju bazen za djecu s 4 tobogana i nekim prskalicama + još jedan veliki tobogan također u nutarnjem dijelu bazena, na bazenima 1-2 x dnevno se pojavi maskota i budu nekakve igrice za djecu s animatorima na bazenu, ima lijepa velika igraonica (u kojoj ima isto neki tobogan i s njim se spušta u donju razinu igraonice) u njoj također imaju animatori. Ispred igraonice ima prostor s nekoliko aparata za igranje koje djeca obožavaju. I prijepodne i poslijepodne budu radionice za djecu a navečer bude mini disco, često zna doći mađioničar ili organiziraju razne igre, bojanje lica, balončica i dr. U sobama čak i djecu dočekaju mali ogrtači a kuhinja je odlična, izbor jela je stvarno veliki, samoposlužuje se kao švedski stol a i djeca imaju posebno svoj mini švedski stol, ovisno o uzrastu djece imate i hranilice. U all inclusive vam je uključena neograničena konzumacija jela (doručak, ručak i večera) kao i svi napitci topli i hladni tipa čaj, kava, kakao, mlijeko, vino crno i bijelo i pivo, sokovi razni Postoji 2 dana u tjednu i obiteljski spa gdje idu samo roditelji s djecom. Evo nadam se da sam pomogla. Ugovaramo direktno s njima, ne idem preko bookinga i sl. stranica. Ako vas nešto dodatno zanima pitajte...najveća vam gužva bude za vrijeme školskih praznika i tad vrvi djecom. :")
2019 12 04
Puno ste pomogli, zahvaljujem 😍 Budemo probali izbjeći školske praznike i opustiti se tamo. Hvala još jednom 😘😘
2019 12 04