Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Skidanje fleka

Bok svima :) Naime, zanima me da li se netko nasao u situaciji da mu je neki komad odjece obojao drugi? Imam bijeli prsluk i ocito se neka crna majica ili jakna od stajanja u ormaru preslikala na njega. Jel moguće ikako to oprati? Nosila sam ga na kemijsko ali oni nisu uspjeli skinuti. :(
2019 12 04
dogodilo se meni na dva komada odjece (isto svjetlije boje), takoder nosila na kemijsko i nisu uspjeli, teta mi rekla za neki izbjeljivac za odjecu uz napomenu da bi moglo skroz unistit odjecu tako da nisam nista pokusavala nego bacila u smece..
2019 12 04
> leviss: > dogodilo se meni na dva komada odjece (isto svjetlije boje), takoder nosila na kemijsko i nisu uspjeli, teta mi rekla za neki izbjeljivac za odjecu uz napomenu da bi moglo skroz unistit odjecu tako da nisam nista pokusavala nego bacila u smece.. Ako cu ja bit u situaciji baciti u smece ili riskirati pa unistiti, mislim da cu ipak riskirati jer prakticki nemam sto onda izgubiti. :D meni je "prednost" jer je prsluk bijeli, pa mogu eksperimentirati s octom, sodom, limunom... Otici cu vidjeti i do mullera jel ima sto za skidanje te boje.
2019 12 04
Ima ono dr. beckmann ili sl. sredstvo, meni nije pomogao u smislu da se vrati bijela boja već je sve ispalo nekakvo prljavo-bijelo, odnosno ujednačio je boju tkanine i flekova :') Najučinkovitija je varikina, ali i najviše oštećuje odjeću.
2019 12 04
> LeSock: > Ima ono dr. beckmann ili sl. sredstvo, meni nije pomogao u smislu da se vrati bijela boja već je sve ispalo nekakvo prljavo-bijelo, odnosno ujednačio je boju tkanine i flekova :') Najučinkovitija je varikina, ali i najviše oštećuje odjeću. Nekako ne zelim odustati od njega, toliko mi je drag, a prakticki je nov. Nadam se da ima nade, pokusati cu sa svime... Jednom mi se isto tako desilo na bijeloj kosulji ali sam srecom odma to primjetila i uspjela oprati, a ovo se izgleda ipak prije neko vrijeme desilo, i boja se osusila pa ce biti i samim time teze.
2019 12 04
Ako ne skineš uvijek ga možeš ofarbati u neku drugu boju ;)
2019 12 04
> LeSock: > Ako ne skineš uvijek ga možeš ofarbati u neku drugu boju ;) Dobro zborite, i to cu imati u vidu. 😂
2019 12 04
> LeSock: > Ima ono dr. beckmann ili sl. sredstvo, meni nije pomogao u smislu da se vrati bijela boja već je sve ispalo nekakvo prljavo-bijelo, odnosno ujednačio je boju tkanine i flekova :') Najučinkovitija je varikina, ali i najviše oštećuje odjeću. Meni s varikinom ostaju žute mrlje nakon sušenja.
2019 12 04
> trouhgmyeyes: > > LeSock: > > Ima ono dr. beckmann ili sl. sredstvo, meni nije pomogao u smislu da se vrati bijela boja već je sve ispalo nekakvo prljavo-bijelo, odnosno ujednačio je boju tkanine i flekova :') Najučinkovitija je varikina, ali i najviše oštećuje odjeću. > Nekako ne zelim odustati od njega, toliko mi je drag, a prakticki je nov. Nadam se da ima nade, pokusati cu sa svime... Jednom mi se isto tako desilo na bijeloj kosulji ali sam srecom odma to primjetila i uspjela oprati, a ovo se izgleda ipak prije neko vrijeme desilo, i boja se osusila pa ce biti i samim time teze. Dr. Beckmann mi se pokazao najbolji za skidanje boje, svašta sam isprobala.
2019 12 04
od kojeg je materijala prsluk?
2019 12 05
> sanjaurban: > od kojeg je materijala prsluk? 100% poliester :)
2019 12 05
to će teško ići dolje, ako ovi na kemijskom nisu uspjeli, teško ćete vi
2019 12 07