Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Problemiii

Pozdrav svima. Javljam se ovim putem, jer moje kolegice nemaju iskustva s ovakvim vezama i ne mogu dobiti dobar savjet. Naime. U vezi sam 2 i pol godine. Na pocetku sam mislila, to je to.Pronasla sam pravoga za sebe. Nakon godinu dana sve se promjenilo, i sve je gore i gore.Prije smo se vidjeli dosta cesto, sada samo preko vikenda smo zajedno zbog posla. Zivimo kakvih 1h udaljenosti.I kad se vidimo samo vikendom on kao da ga nista ne zanima.Sjednemo na kavu, on uglavnom suti i tipka po mobitelu. Ako ja nesto pitam onda odgovori.Jedina tema koja izlazi iz njegovih usta je auto kojeg trenutno sreduje.Prije smo pricali o svemu.Vise ga ne zanima kako sam ja provela dan, ne zanima ga sto ima kod mene.Ne voli bas moju mamu, i uglavnom i kada dode kod mene i njoj samo odgovori ako ga nesto pita.Poneki put od njega dobijem bahate i bezobrazne odgovore, kao i psovke.Uzasno se trudim oko njega.Vise se ne ljubimo(samo kad idem doma dobim blic pusu),ne grlimo se,osim ako ga ja ne zagrlim.Razumijem da ne moze sve biti kao na pocetku, ali jedan zagrljal bi valjda bio uredu. Kada ga upitam zasto ne razmjenjujemo njeznost, kaze da je to za one koji su 3 mjeseca zajedno.
2019 12 06
Izgubila sam tatu prije 6 godina i kada smo se jednom dotakli te teme izvrjedao me i ja sam se pocela plakat. Plakala sam se , on je to ignorirao i tipkao po mobitelu.Kada se posvadamo okrene se na drugu stranu kreveta i zaspi.Preko vikenda kada idemo ja kavu( u 99% slucajeva) zove i svog prijatelja da ide snama.I kaze da mu je ruzno kasnije ic samom doma.Pomalo me to zivcira. Uz to njegova mama me isto bas i ne voli.Nista joj ne pase kod mene.A stvarno sam pristojna i nikad nisama losu rijec joj rekla.Jedno vrijeme normalno govori samnom, a drugi dio pljuje po meni, mom sminkanju, mom stilu oblacenja,mojim kolegicama,mojoj obitelji,mojim stavovima,mojoj frizuri. Oblacim se normalno i pristojno.Imam crnu kosu do grudi.Moja mama joj se nikad nije zamjerila..Kada mu kazem da me to smeta, on to uglavnom izignorira i cesto kada me ona napada on stane na njenu stranu, a ja sutim.Jednom je dobar, drugi put nije. Ja na neki nacin shvacam da to nije dobar odnos, ali volim ga. Tesko mi je izaci iz odnosa.Cesto se podsmijava mojim rjecima i mojim zeljama.
2019 12 06
Ne mogu reci, neki puta je tako drag. A uglavnom je tako. Stalno se nadam da ce se promjeniti.Planira buducnost samnom i zeli da dodem kod njega zivjeti.
2019 12 06
Kada smo kod njega uopce nemamo privatnosti. Ja razumijem da je to tuda kuca, da sam tamo gost. Ali mi nije uredu da njegova mama nam upada u sobu,uopce ne pokuca.Cesto kopa po mojoj odjeci kada nas nema doma. Jednu vecer sam gledala tv, i kada sam otisla na wc ona mi je ugasila televizor.I svaku noc ostavi vrata od svoje sobe(koja je preko puta njegove otvorena). Znam da sam gost tamo i ponasam se u skladu s tim, ali neke stvari mi nisu uredu. Pricala sam s njim bezbroj puta o tome, ali on samo kaze da zna i nista ne poduzima.Kao da se boji svoje majke.Razumijem da ju mora postovati,jer mu je mama.Kada odlazi od kuce mora se opravdavati kamo ide i gdje je potrosio novac.A nije vise malo dijete i ima svoj posao.
2019 12 06
U prvih par rečenica bilo je jasno da je jedini logičan savjet "goni to kući". Ostatak je potvrdio, bez dileme.
2019 12 06
Draga Anamarija, razumijem da nije lako izaći iz veze, ali, postavi si pitanje '' želiš li živjeti na taj način cijeli život '' ? Vjerujem da ne želiš, da želiš da te svi cijene, poštuju i vole i da ti to pokazuju. Moj savijet ti je da iziđeš iz toga dok nije kasno i dok nisi '' izgubila '' više godina života zbog njega. Vjerujem, tj. znam, da postoji netko tko će te cijeniti baš takvu kakva jesi. Ne gubi svoje dane zbog nekoga tko te ne zaslužuje. Izađi iz toga koliko god trenutno bilo teško, kasnije ćeš sama sebi zahvaljivati na tome, vjeruj mi. Ako trebaš bilo kakav savijet, tu sam. :)
2019 12 06
> Flemeth: > U prvih par rečenica bilo je jasno da je jedini logičan savjet "goni to kući". Ostatak je potvrdio, bez dileme. Potpis na ovo. Ne znam koliko imaš godina, jel ti to prvi dečko i sl., ali normalne veze tako ne izgledaju. Život je prekratak da ga trošimo na takve odnose.
2019 12 06
Zašto pristati na manje od onog što želiš i zaslužuješ? Strah te biti sama, nećeš imati s kim na kavu preko vikenda, zato? Teraj to; i bojim se da samo misliš da ga voliš, nije to brate, ljubav. Onaj koji te voli, brine o tebi, razgovara s tobom i što je najvažnije, poštuje te, nije tu samo da potroši vrijeme jer nema muda reći "gotovo je".
2019 12 06
Nek se samo drži mamine suknje. Ne treba ti da se doseliš k njemu i trpiš i njega i mamicu mu. Da budeš rob do groba nekim ličnostima koje te ne zavrijeđuju. Nije tako teško izaći iz veze a i ne vidim upravo niti jedan normalan razlog zašto bi u toj svojoj ostala. Naći ćeš svoga princa koji će, kao i ti, znati što je ljubav, razumijevanje, poštivanje jedno drugog. Ovakve mrvice koje dobivaš trenutno - više mrvica dobiju golubovi u centru Zagreba. Sretno i spašavaj se čim prije!
2019 12 06
Bježi, zlato! I ne osvrći se.
2019 12 06
Bježi,ne osvrći se,dok ti je na vrijeme......
2019 12 06
Prekini tu vezu na vrijeme, uzalud ti trud i sve jer se takve osobe ne mjenjaju. Govorim iz iskustva. Moj iskreni i prijateljski savjet.
2019 12 06
S vremenom će biti samo gore! Bježi...
2019 12 06
Nema tu sreće.. prekriži ga i kreni dalje!! Jednog dana u budućnosti ćeš se sjećati te veze i biti sretna što si otišla iz tog odnosa.. naravno tad ćeš već biti u zagrljaju nekog tko te zaslužuje! Sretno!
2019 12 06
Ne kužim zašto već nije bivši. Ja bih to več odavno odj
2019 12 06
1 2