Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Hellp!! Maca ima buhe

Pozdrav cure :) Ne znam gdje da svrstam ovu temu, ali hitno trebam pomoc. Imam macku u kuci, nije imala buha do nedavno ( pokupila ih je tako jer na terasi gdje je njen krevetic dode i spava jedan macak koji joj ponekada dode u goste, to sam tek nedavno primjetila da se uvali u njen brlog). Kupila sam ogrlicu i neke ampule (ne znam kako se zovu bacila sam ambalazu) medutim nista joj nije pomoglo, imam osijecaj da ih sve vise ima. Molim da mi napisete sto koristite protiv buha, ali da je bas ucinkovito. Cak nesto i da prostor dezinficiram jer izludjeti cu koliko se ceska i trese ih okolo 😭😭😭😭
2019 12 07
Ako je macak kucni i uopce ne izlazi van, najbolja i najucinkovitija stvar je "Foresto" ogrlica. Ubija i buhe i gnjide. Cca 210 kuna kosta u veterinarskim apotekama.
2019 12 07
Nama je bio super Petvital bio insect shocker sprej za unistavanje jajašaca i buha u jastucima i prostoru, a moze se i prskati na krzno, potpuno je neskodljiv. Za psa( prije i macu) koristimo Petvital verminex kapi vrlo su efikasne,isto na prirodnoj bazi i neskodljive.
2019 12 07
Za prostor ( podove, tepihe, dekice, madrace...) sam koristila Biokill sprej. Prije toga sam sve usisala, oprala podove sa domestosom. I tek onda sve obilno naspricala biokill-om. I naravno, bacila vrecicu od usisivaca. 😊 Bojala sam se da se buhetine ne ugnijezde u kuci, pa sam prala i deke, poplune, zavjese... Ta metoda+ foresto je macica punog buha i krvavih gnjida spasila. Cist je ko suza. Ampule mu nisu nista pomogle. Ostale macke koje izlaze van iz kuce redovito dobijaju ampule, i nemaju buhe.
2019 12 07
Meni ništa pa čak ni foresto nisu pomogli nego tek kad je pas progutao tabletu protiv buha tek su onda nestale s njega. Sretno :)
2019 12 07
Jeste li s tim biokill spricali i macu? Maca je bas kucna, ne ide van osim malo na terasu. Kako sam joj ogrlicu stavila sve buhe su joj presle na glavu, ispod brkova, ociju, brade ih je imala jako puno 😭 a ne da da joj ih vadim jer je dosta divlja (udomljena je prije god dana), ne da se uopce maziti, samo kada je gladna i to je to ..
2019 12 07
Mozete mi reci kako se zove ta tableta? Nisam cula za to uopce > mara0304: > Meni ništa pa čak ni foresto nisu pomogli nego tek kad je pas progutao tabletu protiv buha tek su onda nestale s njega. Sretno :)
2019 12 07
Ne znam ime, kupila sam je u veterinara . Pođite u veta i pitajte njega za tabletu. On će vam Dat prema kilaži mace
2019 12 07
> TeaProdaja94: > Jeste li s tim biokill spricali i macu? > Maca je bas kucna, ne ide van osim malo na terasu. Kako sam joj ogrlicu stavila sve buhe su joj presle na glavu, ispod brkova, ociju, brade ih je imala jako puno 😭 a ne da da joj ih vadim jer je dosta divlja (udomljena je prije god dana), ne da se uopce maziti, samo kada je gladna i to je to .. Nisam macka spricala s biokillom, na njega sam samo ogrlicu stavila.
2019 12 07
Moja je prije par godina donijela buhe iz skitnje... isto smo svašta pokušavali ali problem je riješen tek kad smo mačku našpricali sprejem Frontline (kupiti kod veterinara) a cijelu kuću temeljito očistili i pošpricali Biokilom. Važno je odmah izvaditi i baciti vrećicu iz usisavača, jer bi se tamo mogle zadržati i kasnije isplaziti van :| Prilična gnjavaža, sve skupa, ali može se riješiti.
2019 12 07
Puno vam svima hvala 💞💞
2019 12 07
Kod veterinara po ampulu, košta nekih 80-tak kuna, provjereno dobra, ne sjećam se imena
2019 12 10