Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Pomoć u izradi postera za novorođenče

Evo zamolila bih vas za pomoć tj. da me uputite na neku od stranica na kojima bih mogla izraditi personalizirani poster za novorođenče. Sličicu stavim u prilogu, ne mora biti isto nego slično, bitno je da mogu upisati ime djeteta, težinu, visinu i dan rođenja a po mogućnosti i neki citat. Hvala vam:-) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e1443277309a8f386f1e01767fedd26f.jpg)
2019 12 10
Ako imate instagram pogledajte okvircek, žena izrađuje takve stvari. Jako su ljepe 😀
2019 12 10
> Nikolina95: > Ako imate instagram pogledajte okvircek, žena izrađuje takve stvari. Jako su ljepe 😀 Nemam instagram ali i ne bih naručivala, baš bih sama izradila ;)
2019 12 10
Irena, imaš stranicu Canva i na njoj besplatno možeš izrađivati svašta, od bookarka do postera. trebaš se samo registrirati. dio sadržaja se naplaćuje kroz premium paket, ali veći dio je besplatan. sada sam se malo igrala s posterom i to baš ovako nekim i prezabavno je! na početku odabereš Poster i onda ove crtice i tekst možeš ubacivati kroz opciju Text. može se mijenjati boja, fontovi, veličina slova, sve! oblike (zvjezdice i sl.) ubacuješ kroz opciju Elements, a ako neki nedostaje (npr. odgovarajući mjesec), njega pronađeš recimo na netu i ubaciš ga kao sliku kroz opciju Photos. oblici se mogu okretati, povećavati i smanjivati, pomicati itd. na kraju nađeš samo neki print studio koji će ti to isprintati u željenoj veličini i uokviriš. na stranici Cewe možeš ubaciti gotov poster i odmah odabrati veličinu pa ti odmah piše i cijena printa. možda da prvo pogledaš veličine okvira u npr. pepcu pa prema tome odrediš veličinu postera. u svakom slučaju, jako lijepa ideja i jedva čekam da mi trudna prijateljica rodi :D :D :D
2019 12 10
> maloodjece: > Irena, imaš stranicu Canva i na njoj besplatno možeš izrađivati svašta, od bookarka do postera. > trebaš se samo registrirati. dio sadržaja se naplaćuje kroz premium paket, ali veći dio je besplatan. > sada sam se malo igrala s posterom i to baš ovako nekim i prezabavno je! > na početku odabereš Poster i onda ove crtice i tekst možeš ubacivati kroz opciju Text. može se mijenjati boja, fontovi, veličina slova, sve! > oblike (zvjezdice i sl.) ubacuješ kroz opciju Elements, a ako neki nedostaje (npr. odgovarajući mjesec), njega pronađeš recimo na netu i ubaciš ga kao sliku kroz opciju Photos. oblici se mogu okretati, povećavati i smanjivati, pomicati itd. > na kraju nađeš samo neki print studio koji će ti to isprintati u željenoj veličini i uokviriš. na stranici Cewe možeš ubaciti gotov poster i odmah odabrati veličinu pa ti odmah piše i cijena printa. možda da prvo pogledaš veličine okvira u npr. pepcu pa prema tome odrediš veličinu postera. > u svakom slučaju, jako lijepa ideja i jedva čekam da mi trudna prijateljica rodi :D :D :D Jooj hvala, e to sam tražila, i ja jedva čekam da mi sestrična rodi, već imam ideju što da joj napravim, okvir sam pronašla u Tediju, a još jedan ukras naručila s ebaya, baš se radujem raditi, sutra ću isprobati a ako bude i realizacija uspješna stavim sličicu ;-) Thnx.
2019 12 10
maloodjece ja nikako ne uspijevam staviti tekst koji ja želim :-( Sličicu sam složila nešto tako s mjesecom i zvijezdama ali tekst čini mi se da mogu staviti samo iz predložaka koje oni imaju ili nešto krivo radim a nisam niti našla ništa tako za rođenje tekst tj. da se mogu upisat podaci težina, visina i to bitno i ne da mi nikako spremiti niti isprintati to što sam napravila
2019 12 11
javim se u inboks za koju minuticu
2019 12 11
Puuuno hvala maloodjece na svim savjetima oko izrade postera što mi je dala u inbox i s malo zakašnjenja stavljam ovdje svoj uradak😊 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8185d56e8e2d7bf6ca2ca47a6083cb1f.jpg)
2020 01 18