Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

obrisani artikli / krpice nisu njuškalo

Bok svima, neki dan sam brisala slike s neta na modnim dodatcima. Danas bacim oko, a ono uploadano 600 istih obrisanih oglasa. Opet su obrisani, ali molim vas da ne uploadate sve i svašta bez ikakvog reda, jer ipak su to modni dodatci. Nikako nije mjesto za friteze, slušalice, mobitele, cugu i sve ostalo zabranjeno. Sve to stavite na forum. Mogu probati otvoriti podforum npr svaštara ili tako nešto, ali se moramo dogovoriti o pravilima i onda se tih istih pravila pridržavati. Bez toga nema smisla i nade. Vi korisnici ste veći kotačić u funkcioniranju ovog sajta od mene, jer svatko kontrolira svoj dućan. Molim vas da ne uploadate već obrisane oglase osim u slučaju da sam promašila, ali fritezu tepih i apartman nisam promašila. :* Dodajem da krpice nisu pouzdano mjesto za kupovinu mobitela ili ikakve tehnike.
2019 12 13
> Admin2nd: > Bok svima, > neki dan sam brisala slike s neta na modnim dodatcima. Danas bacim oko, a ono uploadano 600 istih obrisanih oglasa. > Opet su obrisani, ali molim vas da ne uploadate sve i svašta bez ikakvog reda, jer ipak su to modni dodatci. Nikako nije mjesto za friteze, slušalice, mobitele, cugu i sve ostalo zabranjeno. Sve to stavite na forum. > Mogu probati otvoriti podforum npr svaštara ili tako nešto, ali se moramo dogovoriti o pravilima i onda se tih istih pravila pridržavati. Bez toga nema smisla i nade. Vi korisnici ste veći kotačić u funkcioniranju ovog sajta od mene, jer svatko kontrolira svoj dućan. > Molim vas da ne uploadate već obrisane oglase osim u slučaju da sam promašila, ali fritezu tepih i apartman nisam promašila. Bravo Admin👍🏻👏👏👏 > :* > Dodajem da krpice nisu pouzdano mjesto za kupovinu mobitela ili ikakve tehnike.
2019 12 13
A o krivim tagovima da ne pričamo. Tražim kaput i jedan kaput je u isto vrijeme i Mango i Zara i Guess. Kakav kaos.
2019 12 13
> Jadranka55: > A o krivim tagovima da ne pričamo. Tražim kaput i jedan kaput je u isto vrijeme i Mango i Zara i Guess. Kakav kaos. ajme kako me to nervira već duže...
2019 12 13
> Jadranka55: > A o krivim tagovima da ne pričamo. Tražim kaput i jedan kaput je u isto vrijeme i Mango i Zara i Guess. Kakav kaos. A u isto vrime i nista od navedenoga.
2019 12 13
Pozdrav! Razumijem brisanje i sve, ali ja bih voljela kad bi se na vašoj stranici mogla prodati i sportska oprema (utezi i slično). To mi je usko povezano i u istom mi je rangu s kozmetikom. Nisam znala da ne smijem na stranici prodavati utege jer sam već jedan par bila prodala, a i kada sam dodala artikle, bilo je više oglasa. U svakom se slučaju ispričavam što sam vam zadala dodatan posao.
2019 12 13
Sve razmisljam da dodam kuhalo na paru u pribor za ljepotu. Nije da nemos nabit nos i naparit i mitesere dok ti se riza i riba steam-aju. Doduse razmisljam i da fejk parfeme i palete sjenila platim ko originale na kozmetici.
2019 12 13
> cipelitza: > Sve razmisljam da dodam kuhalo na paru u pribor za ljepotu. Nije da nemos nabit nos i naparit i mitesere dok ti se riza i riba steam-aju. Doduse razmisljam i da fejk parfeme i palete sjenila platim ko originale na kozmetici. još kad bi i tavu prodavali u LOT-u, uzela bih--- ili ako želite mijenjati nudim emajlirani set teča, zanemarivo okrhnut i zguljen(znate kakva su dica), ali plaćen preko 800kn
2019 12 13
Kako uspijete poslati npr ukrasne jastuke? Možemo se voditi i ovime - ako je preveliko za slanje, neću to staviti na sajt.
2019 12 13
"Hashtag" blok. I to pod hitno. Ovakav bezobrazluk i svjesno krsenje pravila ne vidjeh odavno. Znaci zna da krsi pravila i nastavlja.
2019 12 13
Di su sad nestali screenovi??
2019 12 13
> Admin2nd: > Kako uspijete poslati npr ukrasne jastuke? > Možemo se voditi i ovime - ako je preveliko za slanje, neću to staviti na sajt. Pa ce stavit salice i ostali kuhinjski pribor😂
2019 12 13
Nisam za to da se otvara novi podforum, što bi podrazumijevalo i uvođenje novih pravila, jer je evidentno da se ne pridržavamo ni starih, ni u prodajnim rubrikama, ni na Forumu.......Dodatni posao, a istovremeno ima pun kufer starog posla za obaviti. Ovo su, za majku Božju, mojekrpice.hr! Tko želi prodavati druge stvari neka ih prodaje na drugim stranicama.
2019 12 14
Meni ne može nitko zabraniti da prodajem što želim iz kuće što je moje vlasništvo. Znači ako želim prodati ugradbeni kuhinjski sudoper, navest ću link svog drugog profila na njuškalu što imam i tamo oglasiti taj isti sudoper i eventualnog kupcu šibnut link mog drugog profila i neka tamo pogleda. Ima načina, a ne da se ovdje zatrpava već kaotična tražilica. Stavite u opis profila na Krpama svoj link na drugi profil gdje prodajte navedeno i problem riješen. Skrenite pažnju kupcima da imate u prodaji i ostale stvari nevezano za Krpe, pa kome treba, pogledat će. Tako sam riješila pekač za kruh, a na isti način rješavam i dječja kolica.
2019 12 14
Ali prema pravilima ne smijete imati link na drugi sajt u opisu, možete ga poslati u inbox.
2019 12 14
1 2 3 Sljedeći