Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Skijanje bez skijanja :)

Pozdrav krpičarke :) Muž i ja ne bi htjeli skijati, ali bi htjeli odmoriti u nekom hotelu/kućici u nekoj planini. Znate ono kad u filmovima i serijama ljudi uživaju u jacuzziju dok gledaju vani snijeg? :') E to! Imate li kakve ideje/prijedloge? Bilo u Hrvatskoj ili izvan. Nisam baš nešto našla na stranicama poput Crno jaje, uglavnom na tim stranicama bude uključena ski karta i to. Hvala unaprijed na idejama :)
2020 01 09
Po Bosni, npr.hotel Bjelašnica ima i bazen i jacuzzi, spa centar :) a ima po svim planinama i gomila kućica koje se iznajmljuju.
2020 01 09
Hvala, potražit ću :) Ako ima netko nešto konkretno, neka linka
2020 01 10
Znači ovu kuću pratim već dulje vrijeme, meni je presavršeno :") Ja bi na Vašem mjestu malo pogledala po bookingu i airbnbu, baš gledam ima lijepih i relativno pristupačnih cijena. https://www.instagram.com/casa_nube/?hl=hr
2020 01 11
> maumau: > Znači ovu kuću pratim već dulje vrijeme, meni je presavršeno :") > Ja bi na Vašem mjestu malo pogledala po bookingu i airbnbu, baš gledam ima lijepih i relativno pristupačnih cijena. > https://www.instagram.com/casa_nube/?hl=hr Fantastično! 😍
2020 01 11
> maumau: > Znači ovu kuću pratim već dulje vrijeme, meni je presavršeno :") > Ja bi na Vašem mjestu malo pogledala po bookingu i airbnbu, baš gledam ima lijepih i relativno pristupačnih cijena. > https://www.instagram.com/casa_nube/?hl=hr Jako lijepo i mirno 😍 Šteta da unutra nemaju jacuzzi koliko sam mogla vidjeti slike.
2020 01 11
> maumau: > Znači ovu kuću pratim već dulje vrijeme, meni je presavršeno :") > Ja bi na Vašem mjestu malo pogledala po bookingu i airbnbu, baš gledam ima lijepih i relativno pristupačnih cijena. > https://www.instagram.com/casa_nube/?hl=hr Divno, hvala :")
2020 01 11
I ja sam vidjela tu predivnu kucu na instagramu ali cini mi se da je samo za one dubokog džepa. Davno sam gledala ali mislim da se cijena kreće od nekih par tisuća kn dnevno van sezone pa sad tko zeli i moze 😉
2020 01 11
Isssss, predivna je ova Casa Nube > DreamcatcherM: > ali cini mi se da je samo za one dubokog džepa..... Bome, bas sam pogledala...cca 3000 po nocenju pa na dalje :o heheeee, sitnica ,:) Idem odmah uplatiti. Ah.
2020 01 14