Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako izgleda dobar oglas

Pozdrav cure, Planiram postaviti ponovno artikle na stranicu pa me zanima što je po vama dobar oglas - kakve slike, detalji, iz daljine, koja pozadina... - koje informacije i kako što bolje opisati, stanje, boje, mjere - koje točno? - općenito što volite da piše kao opis artikla - lotovi da ili ne? Neki drugi način popusta, 2+1, besplatna poštarina iznad 100 kn, nešto treće? - kako formirate cijenu? Ne planiram ništa staviti iznad 50 kn, budući da mi je višak. Nije nužno nošeno ili ofucano, ali i ja volim kupiti jeftino pa smatram da je fer + vjerojatno će se brže prodati. Istina ili ne? - neki drugi savjeti i preporuke Može nam ovo svima dobro doći pa slobodno pišite koliko vas volja, hvala :)
2020 01 23
Najbolje mi je kad je jedna slika/naslovna cijelog artikla slikano što bliže, nikako iz daleka, i ostale slike poslikane izbliza, detalji, tako najbolje vidim stvarno stanje artikla, pozadina mi nije bitna. Što više informacija u opisu, koliko je nošeno, eventualna oštećenja i sl., mjere obvezno...nervira me kad moram slati poruke, a sve je moglo bit odmah napisano. Ali ni ne prodajem stvari sa oštećenjima, jedino ako je nešto šta je totalno nevidljivo i zanemarivo. Lot-ove baš i ne volim, jedna stvar mi odgovara, druga možda i ne. Ako netko uzima više stvari, onda normalno ide i popust :") Cijene formiram u odnosu na to koliko je plaćeno i koliko je nošeno. I šaljem isključivo Tiskom i slanje je uključeno u sve cijene.
2020 01 23
Za mene je dobar oglas kad naletim da je nešto novo, kao novo, a super jeftino, tj. po zaista sniženoj cijeni. Gledam takve oglase pa sam ovdje znala i stvari s etiketom naći do 50kn. Ne zamjeram ako u oglasu nema mjere, ako me nešto zanima pitam sama. Bolje zapazim oglase s boljim slikama. Imam fobiju kad su slike mutne uz tamnu pozadinu da je to s razlogom tako namješteno da se ne uslika pravo stanje artikla. Lotove ne preferiram. Jednom sam ovdje kupila lot, ali je bila presmiješna cijena pa ne žalim toliko, ali od te tri stvari u lotu, samo mi jedna potpuno odgovarala. Više volim sama izabrati, a ne da mi netko kreira lot. Za dječje stvari mislim suprotno, ponekad ih je bolje staviti u lot.
2020 01 23
Pozdrav curke, po meni je dobar oglas sa cistim slikama artikla, iz vise kuteva, opis ne predug, ali da se navede materijal, broj, opis predmeta, dimenzije i mjere itd. Ne mora biti predug ali informativnog karaktera svakako. Sto se tice cijene, sami procjenite koliko bi po vama nesto kostalo, koliko ste vi platili, u kakvom je stanju, koliko je staro itd. Osobno takodjer ne preferiram lotove, jer se ne dogadja da ti apsolutno sve iz lota paše, lotove mozda prije kao poklon nekome, ili donacije kome doista treba..Puno sreće s prodajom :)
2020 01 23
Jasne fotke; esteta sam, pa mi zapnu za oko dobri kutevi, lijepo 'aranžiran' artikal. Za odjeću - deklariranu veličinu, ako mi se čini da ona nije realna navedem i svoju procjenu ili mjere. Za obuću duljinu unutarnjeg gazišta ili fotku deklaracije na kojoj to piše. Lotovi ne. Provjerim kolika je cijena sličnih artikala kod drugih korisnica, pa prema njima formiram cijenu - sličnu ili nešto nižu. Iskustvo mi govori da jako jeftine stvari ne idu ništa bolje ni brže od 'normalnih' cijena ili visokih. Ne zna se što je to u ljudskom biću zbog čega gaji nepovjerenje u niske cijene, ali - to su primijetile i o tome pisale i druge korisnice. Volim kad opis artikla malo odskače, kad je zanimljiv, vickast, kad ima neku priču. Draže mi je surađivati s takvim osobama, nego s onima koje su samo prodavači.
2020 01 23
Osobno, kod mene niske cijene odlično idu. Rješavam se stvari pa ih se nekako na taj način najlakše riješiti. Artikli su mi svi realno opisani i niska cijena uopće ne predstavlja problem. Čak mi je još bolje, jer su cure znale doći na moj profil po jednu stvar koja bi im se svidjela, a uzele još par jer je cijena pristupačna 😃
2020 01 23