Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Healthy mix serum

Hej (: Jel koja od vas isprobala serum? Kakvi su vam dojmovi i ako je koja mozda koristila i serum i puder pa uvidjela neke razlike ? Ja koristim healthy mix puder i razmisljam da isprobam serum jer koliko citam on je dosta laganiji na licu. (:
2020 01 24
Imam ga ja trenutno. Zadovoljna sam, no ja stvarno nemam nikakve probleme s licem, prištiće ili bilo što drugo što bi trebalo prekriti. Tako da ga koristim samo radi malo boje i sjaja. Za to je ok. Ali ako ti treba prikrivanje veće od minimalnog onda nije za tebe Puder je dosta gušći. Ja od tih lakših preferiram healthy mix serum i true march
2020 01 24
> TinTina987: > Imam ga ja trenutno. Zadovoljna sam, no ja stvarno nemam nikakve probleme s licem, prištiće ili bilo što drugo što bi trebalo prekriti. Tako da ga koristim samo radi malo boje i sjaja. Za to je ok. Ali ako ti treba prikrivanje veće od minimalnog onda nije za tebe > Puder je dosta gušći. Ja od tih lakših preferiram healthy mix serum i true march Ma ja isto nemam nekih problema što se tiče prištića, eventualno koji prije onih dana... Ja imam neki problem što nakon 3,4h imam osjećaj da mi puder koma stoji na licu, baš taj neki teški feeling, ne znam kak bi drukčije objasnila, zato i jesam u potrazi za nečim laganijim, mogla bih se otići našminkati u drogeriju pa viditi kako će mi se svidjeti osobno na mojoj koži. A kakav je što se tiče izbijanja sjaja, i koliko cca drži? Meni bilo koji puder max 5h lijepo izgleda na licu 😶
2020 01 24
MAC face&body tekući puder je dugotrajan a totalno light, uopće se ne osjeća na licu, kao da nemate ništa :)
2020 01 24
> vedranapv: > MAC face&body tekući puder je dugotrajan a totalno light, uopće se ne osjeća na licu, > kao da nemate ništa :) Prije 6,7 g sam koristila jedan Macov puder i bio je odličan za tadašnju kožu, drugi put sam ga išla kupiti nakon 2,3 g i došla se našminkati kod njih, totalni fail, katastrofa kako mi je legao na lice😂😅 da se vratimo na temu 😜 jel ima Mac kada akcije neke?
2020 01 24
Ima, u SAD :') Ali ozbiljno, neka vam daju uzorak ovog face&body i isprobajte doma, ima dovoljna količina za nekoliko puta.
2020 01 24
> vedranapv: > Ima, u SAD :') > Ali ozbiljno, neka vam daju uzorak ovog face&body i isprobajte doma, ima dovoljna količina za > nekoliko puta. Aa znaci mogu se traziti uzorak odlično (: Bas cu sutra prosetat do Marmontove onda zatraziti😁 Hvala Vam puno na informaciji 😊
2020 01 24
To je nažalost i s ovim puderom, meni se ne sjaji lice pa ne znam, ali nakon 5 sati gotovo da ne postoji više I nije baš neki za jaču šminku, npr za izlaske kad se šminkam jače. Čisto za dnevni look. Ja preko prođem puderom u kamenu pa je ok, al ono.
2020 01 24
> TinTina987: > To je nažalost i s ovim puderom, meni se ne sjaji lice pa ne znam, ali nakon 5 sati gotovo da ne postoji više > I nije baš neki za jaču šminku, npr za izlaske kad se šminkam jače. Čisto za dnevni look. Ja preko prođem puderom u kamenu pa je ok, al ono. ništa onda, tražim dalje :)
2020 01 24
> trouhgmyeyes: > > vedranapv: > > Ima, u SAD :') > > Ali ozbiljno, neka vam daju uzorak ovog face&body i isprobajte doma, ima dovoljna količina za > > nekoliko puta. > Aa znaci mogu se traziti uzorak odlično (: > Bas cu sutra prosetat do Marmontove onda zatraziti😁 > Hvala Vam puno na informaciji 😊 Skoro sve tekuće proizvode oni uliju u malu kutijicu, ne znam točno koliko ml, samo tražite da vam oni odrede nijansu tog pudera ;)
2020 01 24
Mac vam je najbolje kupiti na asosu. Najeftinije je, ako jos imate kod za popust..naravno ako znate nijansu. Al pogledajte i Lookfantastic, ako se odlucite, isto su cijene ok.
2020 01 24
> sonja90: > Mac vam je najbolje kupiti na asosu. Najeftinije je, ako jos imate kod za popust..naravno ako znate nijansu. Al pogledajte i Lookfantastic, ako se odlucite, isto su cijene ok. Hvalaaaa na infoo, zaletit cu se i traziti tester pa cu odluciti valja li mi i nadam se utrziti stogod : )
2020 01 24
Omg kupila sam nesto sasvim deseto 😅😅😅 max factor facefinity, stavila ga na kozu za probu i odusevila se osjecajem "beztezinskog" stanja tako da nisam ni stigla do MACa😅
2020 01 25
Meni je serum jako dobar, jako je lagan i izgleda prozracno na licu i uspije mi prekrit moje crvene fleke od dugogodisnjih borbi s aknama, trošim vec drugu bocicu 😁
2020 01 25