Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Profesor, poziv na kavu?

Pozdrav! Želim napomenuti da sam ovaj profil napravila u svrhu postavljanja ovog pitanja jer želim ostati anonimna. Naime, imam 18 godina i maturantica sam. Ove godine u školi se je zaposlio izrazito elokventan i karizmatičan profesor. Konkretno ne predaje meni, ali piše osvrte i zanimljive seminare te vodi neobavezna predavanja. Moram napomenuti da su se meni uvijek sviđali malkice stariji muškarci u kasnim 20-ima, ali nisam stupala u takve odnose, jer se je znalo ustanoviti da su to uglavnom osobe koje smatraju da mogu manipulirati sa mnom zbog nedovoljnog životnog iskustva i naivnosti ili da pak imaju krizu srednjih godina i smatraju se privlačnijima jer su s klinkicom. Naravno da vjerujem da to nije slučaj za sve, ali naglašavam. Pošto imam 18 godina, pred zakonom su mi mnoga vrata otvorena. Glavni razlog zašto su mi privlačniji je to što su znantno zreliji od moje generacije, neki znaju biti poprilično zanimljivi sugovornici i k tome ako su načitani to mi je super. Naravno da je svatko doživio jedanput u životu da mu se sviđao profesor/ica. Mene zanima bi li bilo u redu javiti se tom profesoru nakon završetka srednje ili ga pozvati na kavu. Kako biste vi reagirali? Svjesna sam da sam mlađa, tek sam počela živjeti, ali smatram da za svoje godine mogu puno toga ponuditi. Što vi mislite? Hvala
prije 27 dana, 19:58
Pričekaj da završi školska godina :-)
prije 27 dana, 20:06
''se je zaposlio'' . (između ostalog!) Ako je on zaista elokventan i sve, nemoj mu se javljati jer ti nisi.
prije 27 dana, 20:20
Pa ne znam, 10ak godina i nije neka božemesačuvaj razlika... I sama sam sa 19-20 bila u vezi sa 10 godina starijim dečkom, i mogu ti reći da je super funkcioniralo dok je trajalo. Prekinuli smo jer sam tad imala potrebu biti sama, jer kao što si rekla, tek tada nekako počinješ živjeti... Ali unatoč tome, i dan danas smo si dobri. Jedan je od kvalitetnijih ljudi u mome životu. Inače, čini se da je karakterno sličan tvom profesoru. :) Na tvome bih ga mjestu pozvala na kavu, ali isto bih za to pričekala da završi školska godina i da prođe neki period. Ipak bi on bio u dosta nezgodnoj poziciji - novozaposlen je tamo, možda bi mu štetilo za posao, pa te možda samo zbog toga odbije.
prije 26 dana, 21:03
> touchedestyle11: > ''se je zaposlio'' . (između ostalog!) > Ako je on zaista elokventan i sve, nemoj mu se javljati jer ti nisi. 🤣🤣🤣🤣 Ovo je mali bucmasti celavi cvikeras s dominantnom mamom, kaj se lozi na zemsko pametovanje.
prije 26 dana, 21:07
> touchedestyle11: > ''se je zaposlio'' . (između ostalog!) > Ako je on zaista elokventan i sve, nemoj mu se javljati jer ti nisi. da je u tercetu Babić-Finka-Moguš ijedna žena, posumnjala bih na vas. Ovako ništa. I sve.
prije 26 dana, 21:34
Hvala na komentarima, svakako ga planiram pozvati na kavu, ali kao što ste naveli, malo kasnije. Cipelitza, Vaš me je komentar uvelike nasmijao, ali moram Vas razočarati. Vježbam u slobodno vrijeme, tako da sam zategnuta i vitka. I visoka. Dobro, priznajem, nosim naočale ponekad. Ali neka Vam bude. A ovoj gospođi koja me je popljuvala zbog jedne zanaglasnice savjetovala bih da si kupi vibrator i nek ne bude zločesta.
prije 26 dana, 21:52
stvarno ne znam zašto se brišu komentari
prije 26 dana, 21:53
> Bezzamjena: > Hvala na komentarima, svakako ga planiram pozvati na kavu, ali kao što ste naveli, malo kasnije. Cipelitza, Vaš me je komentar uvelike nasmijao, ali moram Vas razočarati. Vježbam u slobodno vrijeme, tako da sam zategnuta i vitka. I visoka. Dobro, priznajem, nosim naočale ponekad. Ali neka Vam bude. A ovoj gospođi koja me je popljuvala zbog jedne zanaglasnice savjetovala bih da si kupi vibrator i nek ne bude zločesta. Bucko nam se uzrujal
prije 26 dana, 21:54
> cipelitza: > Bucko nam se uzrujal Nisam uzrujana, samo mi je smiješno koliko ste u krivu. Došla sam ovdje čuti konstruktivna mišljenja. Ni na koji način nisam bila nepristojna u postavljanju pitanja, već sam htjela čuti što o tome misle žene koje su starije i iskusnije od mene. I to je sve.
prije 26 dana, 22:11
Ne miješati privatno i poslovno ;)
prije 26 dana, 22:18
> cipelitza: > > Bezzamjena: > > Hvala na komentarima, svakako ga planiram pozvati na kavu, ali kao što ste naveli, malo kasnije. Cipelitza, Vaš me je komentar uvelike nasmijao, ali moram Vas razočarati. Vježbam u slobodno vrijeme, tako da sam zategnuta i vitka. I visoka. Dobro, priznajem, nosim naočale ponekad. Ali neka Vam bude. A ovoj gospođi koja me je popljuvala zbog jedne zanaglasnice savjetovala bih da si kupi vibrator i nek ne bude zločesta. > Bucko nam se uzrujal Nije samo to, dalje nastavlja po tečnom hrvatskom.
prije 26 dana, 22:57
> Bezzamjena: > Hvala na komentarima, svakako ga planiram pozvati na kavu, ali kao što ste naveli, malo kasnije. Cipelitza, Vaš me je komentar uvelike nasmijao, ali moram Vas razočarati. Vježbam u slobodno vrijeme, tako da sam zategnuta i vitka. I visoka. Dobro, priznajem, nosim naočale ponekad. Ali neka Vam bude. A ovoj gospođi koja me je popljuvala zbog jedne zanaglasnice savjetovala bih da si kupi vibrator i nek ne bude zločesta. Nije loša ideja ako imaš 18 i hvataš profesore po školi pa zadovoljavajući se, maštaš o njemu, no moram te razočarati, znam da si mlada, stigneš i sama iskusiti pravu stvar koja je - bolja.
prije 26 dana, 22:59
> Bezzamjena: > > cipelitza: > > Bucko nam se uzrujal > Nisam uzrujana, samo mi je smiješno koliko ste u krivu. Došla sam ovdje čuti konstruktivna mišljenja. Ni na koji način nisam bila nepristojna u postavljanju pitanja, već sam htjela čuti što o tome misle žene koje su starije i iskusnije od mene. I to je sve. Nitko te nije napao da si bila nepristojna, štoviše. Moj komentar nije bio čak ni toliko zločest koliko konstruktivan jer ipak, imala bi nešto s intelektualcem za kojeg sama navodiš da je elokventan, a griješiš u osnovama. Osim, naravno, ako ne želiš vezu, u tom slučaju - go girl.
prije 26 dana, 23:02
> Bezzamjena: > Pozdrav! Želim napomenuti da sam ovaj profil napravila u svrhu postavljanja ovog pitanja jer želim ostati anonimna. Naime, imam 18 godina i maturantica sam. Ove godine u školi se je zaposlio izrazito elokventan i karizmatičan profesor. Konkretno ne predaje meni, ali piše osvrte i zanimljive seminare te vodi neobavezna predavanja. Moram napomenuti da su se meni uvijek sviđali malkice stariji muškarci u kasnim 20-ima, ali nisam stupala u takve odnose, jer se je znalo ustanoviti da su to uglavnom osobe koje smatraju da mogu manipulirati sa mnom zbog nedovoljnog životnog iskustva i naivnosti ili da pak imaju krizu srednjih godina i smatraju se privlačnijima jer su s klinkicom. Naravno da vjerujem da to nije slučaj za sve, ali naglašavam. Pošto imam 18 godina, pred zakonom su mi mnoga vrata otvorena. Glavni razlog zašto su mi privlačniji je to što su znantno zreliji od moje generacije, neki znaju biti poprilično zanimljivi sugovornici i k tome ako su načitani to mi je super. Naravno da je svatko doživio jedanput u životu da mu se sviđao profesor/ica. Mene zanima bi li bilo u redu javiti se tom profesoru nakon završetka srednje ili ga pozvati na kavu. Kako biste vi reagirali? Svjesna sam da sam mlađa, tek sam počela živjeti, ali smatram da za svoje godine mogu puno toga ponuditi. Što vi mislite? Hvala Kao što su cure gore rekle - nakon što završi godina, zbog sebe a i zbog njega. No moram priznati da me ovo sa muškarcima u kasnim 20-tima i krizom srednjih godina pošteno nasmijalo! Pa kud već kriza srednjih godina :')
prije 26 dana, 00:04
1 2 Sljedeći