Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Pole dance/Ples oko šipke

Pozdrav cure! Vec duze vrijeme razmisljam nesto upisat od fizicke aktivnosti ali da nije pre dinamicno pa sam se sjetila pole dancea :D Zanima me zna li koja ima li kakvih dobrih studija u podrucju Dubrave, Maksimira, Kvatrica? Kako sam iz istocnog dijela grada neda mi se odlazit na Velesajam ili sl.
2020 02 07
Pratim😊 Tražim preporuku za studio koji je super, nije preskup i da ne rade 3 cure na jednoj sipci jer je to skroz nezgodno. Ja sam nekoliko mjeseci trenirala u Rijeci i bilo je odlično, a sad sam u potražnji za istim u Zagrebu.☺
2020 02 07
> Anamarija02: > Pratim😊 > Tražim preporuku za studio koji je super, nije preskup i da ne rade 3 cure na jednoj sipci jer je to skroz nezgodno. Ja sam nekoliko mjeseci trenirala u Rijeci i bilo je odlično, a sad sam u potražnji za istim u Zagrebu.☺ Ja sam bila prije par godina u Sportviziji i bila bi cura po šipci, eventualno dvije, ne znam sad trenutno stanje, ali trenerica je bila vrh i imam same pohvale za njih 😃
2020 02 07
Main Station! Otvoren nedavno u Draškovićevoj. Prije je bio Mighty M samo na drugoj lokaciji. Odlična trenerica i kvalitetni treninzi. :")
2020 02 08
Ja se bavim zadnje 3 godine pole danceom, trenutno u malo duzoj pauzi zbog zdravstvenih problema. Bio dosta dugo u XXL-u na velesajmu dok su jos davno bili pole dance grupni treninzi, a zadnju godinu sam bio u Pole Heightsu na Tresnjevci i stvarno sve preporuke. Pocevsi od super trenerica pa sve do visokih sipki :)
2020 02 08