Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Split - mala pomoc

Hej cure! Za 14 dana dolazim s muzem i bebom na 5 dana u Split.. Zanima nas: - gdje su najfinije pizze? - gdje je najfinija hrana opcenito - neka zanimljiva mjesta za obici (osim onih standard) - hoce biti neka desavanja u gradu izmedu 22.02.-27.02. ? Hvala ♡
prije 16 dana, 00:31
Dobro nam dosli😊 Meni osobno najbolji i najdrazi restoran, super cijene, a hrana top, je restoran Duje (također i pizze odicne), po meni bas obiteljski jer tu odmalena dolazim sa svojima jer je njima blizu posla, pa smo i nastavili “tradiciju” Zatim dobar je i restoran Dalmatino na žnjanu, slicna stvar kao i kod Duje, no u Duje mi je bolje Ako zelite fensi, a dobro, onda konoba Matoni na bacama, sve odlicno, hrana, usluga, cijene opravdane Ako volite burgere, tortilje, pizze, onion rings - plan B na gripama (blizu Duje), odlicnoo, ne ceka se dugo no mislim da bi bilo bolje da rezervirate, jer koliko se sican mislin da ponediljkom nemaju burgere u ponudi tako da bolje zovnit i provjerit, nije skupo a bas se najedes Pizzeria Velo misto blizu Marjana isto super Past ce mi jos neki napamet ali ove ja osobno bas volin Za desavanja ne znam, grad je sada navecer uglavnom prazan pogotovo u zadnje vrime jer je zaladilo, ali kad je sunce onda je riva krcata, nema praznog stola, marmontova, mozete prosetati od baca do znjana, marjan..
prije 16 dana, 02:56
Aaaa super puno hvala , bas ste mi pomogli ♡♡ Da vjerujem da ni nema sad nekih desavanja , jer je hladno.. ali reko da ipak pitam 😂 Hvala puno ❣
prije 16 dana, 09:01
Znači uspjeli ste naći smještaj? :") Evo ja bih predložila da obiđete u starom gradu Đardin, 2 su fontane tamo, lijepo je uređen park, taman prođete pijacu i na vrhu je on-Strossmayerov park. U blizini je jedna pekara čini mi se Pan-Pek (davno sam bila ne sjećam se više imena, najveće kocka pizze u pekari na koju sam naišla haha, bila sam studentica tamo. A voljela sam pobjeći u taj park od gužve, malo mira, šum vode i tako... Ako je otvorena, obiđite Dioklecijanovu palaču, budu unutra suvenirnice, vinarije se predstavljaju, bilo je i umjetničkih slikarskih radova i slične stvari Obići svakako Bačvice, najrazvikanije kupalište u Splitu, da vidite kako izgleda kada nije u špici sezone hehe Standard, prošetat se po rivi, proći Marmontovu-najskuplju ulicu Splita (i sa nje možete doći brzo do parka)... To su neke najjeftinije opcije x-)
prije 16 dana, 15:12
Što se tiče pizze, po meni Basta na zapadnoj obali ima najbolje. Ako volite tartufe...pizza Tartufata 💖 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b732bdf9767583602976e074056591b9.jpg)
prije 16 dana, 16:42
picerija Gušt ima pice iz krušne peći. Kod Fife je hrana jeftinija i ukusna, vidilica na Marjanu pruža lijep pogled na Split, a lutati užim dijelom Splita i njegovim kaletama je također zanimljivo. Od Peristila(kavane)lijevo prođite malim prolazom da najmanje ulice na svitu popularno zvane Pusti me proć, prošetajte Zapadnom obalom, kraj ribarnice kupite kruh i pecivo u bio pekari Kruščić, svakako obiđite pazar(pijacu)dojma radi...itd.itd:)
prije 15 dana, 22:56
Ako idete na Poljud obici stadion imate u blizini Konoba pizzeria Stari mornar..hrana super i cijene ok. Meni nabolja spiza u Pimpinelle, od mesa, ribe, tjestenine, gotova jela... sve odlicno. A sta se tice pizza, Split je pun odlicnih pizzeria. Uzivajte
prije 15 dana, 11:51
Meni Bokamorra ima najbolje pizze i najljepši prostor :") https://www.facebook.com/bokamorra
prije 13 dana, 10:24
> Flatron: > Meni Bokamorra ima najbolje pizze i najljepši prostor :") https://www.facebook.com/bokamorra Moj favorit broj 2, što se tiče pizze, ali mi je prostor i raspored stolova strašan. Polovica ih je bez imalo intime. Nije mi baš family đir. No, mislim da otvaračica teme ipak neće pogriješiti ako posjeti bilo što od navedenog.
prije 12 dana, 13:09
Konoba Lučac i Bakra odlicni samo treba rezervirat jer su skoro uvik puni :)
prije 4 dana, 23:14