Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nejavljanje...

Prije 11 dana od jedne korisnice uzela sam hlače, odmah sam tražila podatke za uplatu i obično slanje. Korisnica je rekla da šalje pakete isključivo uz plaćanje kod preuzimanja. Rekla sam da nije problem, rekla je da će sutra poslati. Tražila sam ju samo da potvrdu slika i da mi javi kad pošalje. Poslala sam ju nekoliko poruka pitajući da li je poslala, ali nije bilo odgovora. Pogledam kad je zadnji put bila aktivna piše prije 2 sata. Ne znam je li poslala ili nije. Računala sam da treba oko 7 dana da stigne paket, jer sam isti dan kad sam od te korisnice uzela hlače, od jedne druge sam uzela majicu i slanje obično poštom i stiglo mi je za 4 dana. A trebale su na isti dan poslati. I evo 11 dan kako se korisnica ne javlja...
prije 5 dana, 13:30
Ništa, ja bi na Vašerm mjestu poslala jednu poruku koja bi bila zadnja i ako nakon te poruke ne bi ništa odgovorila vjerovatno bi joj ostavila neutralnu povratnu jer to baš i nije uredu od nje, nije niti isključeno da je stvarno poslano i da paket poštom tako dugo putuje no svakako bi Vam trebala barem neku povratnu informaciju dati da li je poslala ili ne. Znači neutralna za upozorenje drugih i zaobilaženje njenog profila ubuduće, nema tu puno razmišljanja!
prije 5 dana, 14:32
Ja bih negativnu odmah, namjerno ignorira jedanaest dana i ne znate na čemu ste. Ignorirat će i tu zadnju poruku kao i ove prijašnje. A uvijek imaju tendenciju čudom odgovoriti na poruke nakon negativne. Okej da čekate na paket nekoliko dana pa ajde, možda stigne, ali da mu treba 11 dana i da ona 11 dana namjerno ne želi reći ni a ni b niti imate ikakvu informaciju vezanu uz paket, e pa baš lijepo. Je li suradnja protekla/protječe ugodno? Ne. Je li komunikacija s korisnicom ugodna? Ne. Je li korisnica izvršila sve svoje obveze kao prodavač? Ne.
prije 5 dana, 16:50
Pa to da, ne znam na čemu sam. Uopće nije fer ako hoće nešto prodati mora barem odgovoriti na poruku. Pričekati ću još sutra pa vidjeti. Mislim meni inače sve stigne u roku od 5-7 dana kad šaljem ili primam običnom poštom
prije 5 dana, 19:04
negativna ☝🏻
prije 2 dana, 22:15
Ja ne znam što vi još čekate s tom jadnom negativnom. Onda obrišite temu da ne smeta, ne zamarajte druge ako ni vas samu nije briga za vaš novac!
prije 1 dan, 06:30