Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Naručivanje preko zafula

Ako ima netko iskustva s naručivanjem preko stranice zaful nek se javi☺️
2020 02 14
Kad sam narucivala proslo lito, dostava je bila preko hrvatske poste, a svi znamo kako je posta pouzdana, skoro sam ostala bez paketa. Inace su super i s njihove strane je sve ok bilo, ali stvar je bila da je postar trebao paket predati meni, nakon sto mi zatrazi osobnu i ja potpisem, narucila sam na radno misto i postar je doslovno PRVOJ osobi koju je vidia, da paket (vrtlaru!!!), znaci muskoj osobi koja se potpisala u moje ime, a na pracenju posiljke je bilo napisano - URUCENO PRIMATELJU, potpis (moje ime i prezime), a vrtlar kako je radio stavio je to u sobu s posiljkama (ugl pisma i to). Izgubila sam zivaca jer zaful ne bi napravia povrat jer vide i sami na stranici poste da sam ja kao preuzela, ali korisnicka sluzba im je bila stvarno dobra, nisu oni bili krivi ali sam im rekla da hitno mjenjaju dostavu. A sto se tice stvari, kupaci kostimi su im odlicni, nisu pretanki, al bas sve kako je prikazano tako je. Ja i dalje ne razumin kako je postar moga dat (veliki) paket nekome tko uopce nije bia na mistu di je triba ostavit, nego u vrtu, pa moga je dat i coviku koji je bia na ulici isprid tako..
2020 02 14
> Tea8818: > Kad sam narucivala proslo lito, dostava je bila preko hrvatske poste, a svi znamo kako je posta pouzdana, skoro sam ostala bez paketa. > Inace su super i s njihove strane je sve ok bilo, ali stvar je bila da je postar trebao paket predati meni, nakon sto mi zatrazi osobnu i ja potpisem, narucila sam na radno misto i postar je doslovno PRVOJ osobi koju je vidia, da paket (vrtlaru!!!), znaci muskoj osobi koja se potpisala u moje ime, a na pracenju posiljke je bilo napisano - URUCENO PRIMATELJU, potpis (moje ime i prezime), a vrtlar kako je radio stavio je to u sobu s posiljkama (ugl pisma i to). Izgubila sam zivaca jer zaful ne bi napravia povrat jer vide i sami na stranici poste da sam ja kao preuzela, ali korisnicka sluzba im je bila stvarno dobra, nisu oni bili krivi ali sam im rekla da hitno mjenjaju dostavu. > A sto se tice stvari, kupaci kostimi su im odlicni, nisu pretanki, al bas sve kako je prikazano tako je. > Ja i dalje ne razumin kako je postar moga dat (veliki) paket nekome tko uopce nije bia na mistu di je triba ostavit, nego u vrtu, pa moga je dat i coviku koji je bia na ulici isprid tako.. Hvala vam što ste mi javili. Jako su neodgovorni i boli ih briga, meni su jednom dostavili tako u jednom kafiću, znači, ja poludila, mogao mi je netko i ukrasti paket koji sam platila oko 500 kn.
2020 02 14
> MystiqueLady: > > Tea8818: > > Kad sam narucivala proslo lito, dostava je bila preko hrvatske poste, a svi znamo kako je posta pouzdana, skoro sam ostala bez paketa. > > Inace su super i s njihove strane je sve ok bilo, ali stvar je bila da je postar trebao paket predati meni, nakon sto mi zatrazi osobnu i ja potpisem, narucila sam na radno misto i postar je doslovno PRVOJ osobi koju je vidia, da paket (vrtlaru!!!), znaci muskoj osobi koja se potpisala u moje ime, a na pracenju posiljke je bilo napisano - URUCENO PRIMATELJU, potpis (moje ime i prezime), a vrtlar kako je radio stavio je to u sobu s posiljkama (ugl pisma i to). Izgubila sam zivaca jer zaful ne bi napravia povrat jer vide i sami na stranici poste da sam ja kao preuzela, ali korisnicka sluzba im je bila stvarno dobra, nisu oni bili krivi ali sam im rekla da hitno mjenjaju dostavu. > > A sto se tice stvari, kupaci kostimi su im odlicni, nisu pretanki, al bas sve kako je prikazano tako je. > > Ja i dalje ne razumin kako je postar moga dat (veliki) paket nekome tko uopce nije bia na mistu di je triba ostavit, nego u vrtu, pa moga je dat i coviku koji je bia na ulici isprid tako.. > Hvala vam što ste mi javili. Jako su neodgovorni i boli ih briga, meni su jednom dostavili tako u jednom kafiću, znači, ja poludila, mogao mi je netko i ukrasti paket koji sam platila oko 500 kn. Pa dal se može prilikom primopredaje platiti?
2020 02 14
Ne, ne moze, nazalost. Nadam se da su promijenili dostavljace jer preko poste nema sanse da narucujem.
2020 02 14
> Tea8818: > Ne, ne moze, nazalost. Nadam se da su promijenili dostavljace jer preko poste nema sanse da narucujem. Ok, a kojeg je porijekla ta roba jel znate možda?
2020 02 14
Vjerovatno iz kine, ali viruj mi kvaliteta je stvarno super. 2 puta sam narucivala, i kostimi su bas lipi. Imas slike kupaca kako kupaci izgleda uzivo pa odma vidis kako stoji.
2020 02 14
> Tea8818: > Kad sam narucivala proslo lito, dostava je bila preko hrvatske poste, a svi znamo kako je posta pouzdana, skoro sam ostala bez paketa. Meni je HP paket poslan do sutra do 15 sati i "uručen primatelju" završio u domskoj sobi za sastanke, tražila sam ga dva dana haha
2020 02 14
Ja sam isto naručivala s njihove stranice i roba im je ok ali sam morala platiti carinu. Ne znam kako ide to s carinom jer sam leće isto naručivala preko neke kineske stranice i od cca 10 puta sam 2 puta morala platiti carinu, valjda kako naleti...
2020 02 16
> Briggite: > Ja sam isto naručivala s njihove stranice i roba im je ok ali sam morala platiti carinu. Ne znam kako ide to s carinom jer sam leće isto naručivala preko neke kineske stranice i od cca 10 puta sam 2 puta morala platiti carinu, valjda kako naleti... bok, koliko je bila carina, ako smijem znati? čitam sada neka pravila pise ako je roba 22-150eura onda ne placamo carinu nego samo 25% pdv. https://www.nabava.net/clanci/e-commerce/kupovina-preko-interneta-iz-inozemstva-carina-porezi-i-ostalo-sto-trebate-znati-869t6
2020 05 04
Da li je tko morao platiti pdv?
2020 06 13