Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Gleda, ali ne prilazi

Drage moje krpičarke, dajte mi neku pametnu, molim vas! Ima jedan dečko i već mi se dugo sviđa. Skratiti ću priču... Počela sam izlaziti u kafić svaki petak gdje i on bude i šta se desi? NIŠTA ahaha Okreće se, pogleda, jednom se čak okrenuo i nastavio dugo gledati i ja sam u inat u njega , ali momak nema hrabrosti ništa da dalje poduzme. Mene to živcira, pa nećemo se samo gledati?!?! Šta mu to znači? Imam osjećaj da je momak naučio da cure trče oko njega... Uglavnom, ima starijeg brata koji mi je par puta prilazio, ali tu ničeg nije bilo, a čula sam da se i njegov mlađi brat raspitivao za mene...dva njegova prijatelja su isto nešto pokušali pričati sa mnom... pa nije valjda da samo njega ne zanimam?
2020 02 17
Ja nemam problem sa javljanjem prva, ne patim od tradicionalnih pocetaka odnosa niti cekam do iznemoglosti prvi korak ukoliko mi se ta osoba istinski svidi. Jednom decku sam se prva javila i na kraju zavrsili u dugoj vezi. Javi mu se pa ispipaj teren, barem ces znati na cemu si. :-)
2020 02 17
> volimkupovati: > Drage moje krpičarke, > dajte mi neku pametnu, molim vas! > Ima jedan dečko i već mi se dugo sviđa. Skratiti ću priču... > Počela sam izlaziti u kafić svaki petak gdje i on bude i šta se desi? NIŠTA ahaha > Okreće se, pogleda, jednom se čak okrenuo i nastavio dugo gledati i ja sam u inat u njega , ali momak nema hrabrosti ništa da dalje poduzme. > Mene to živcira, pa nećemo se samo gledati?!?! > Šta mu to znači? Imam osjećaj da je momak naučio da cure trče oko njega... > Uglavnom, ima starijeg brata koji mi je par puta prilazio, ali tu ničeg nije bilo, a čula sam da se i njegov mlađi brat raspitivao za mene...dva njegova prijatelja su isto nešto pokušali pričati sa mnom... pa nije valjda da samo njega ne zanimam? Čuj, ako se ne javiš i ne provjeriš, možda nikad ne saznaš. Imaš opcije: javiti se prva ili čekati.. Nažalost nitko od nas ne može znati sviđaš li se ti tom dečku ili ne, bez obzira na njegove prijatelje i užu i širu rodbinu. Zato, go girl!
2020 02 17
Samo naprijed, nemaš što izgubiti, ako ništa, bar ćeš znati ima li nade 😄
2020 02 17
Ne znan šta bi dragi Lastan odgovorio na ovo, ali ja bi nastavila gledat...dok mi se dioptrija ne promijeni ili se dečko ne zagleda u drugu.
2020 02 17
> dobrojutro: > Ne znan šta bi dragi Lastan odgovorio na ovo, ali ja bi nastavila gledat...dok mi se dioptrija ne promijeni ili se dečko ne zagleda u drugu. Slazem se. Po svemu sto sam procitala naslucujem da je decko ili narcis, ili nema hrabrosti, ili uopce ne gleda u nju nego kroz nju. Nisam tradicionalna nego me skromno iskustvo naucilo da za takvima ili trcis, sve moras potencirati, ili ih prestanes zanimati onog trenutka kad pridjes i pokazes interes.
2020 02 17
Pa, ako je navikao da cure trče oko njega, ja onda ne bih principijelno. Možda te gleda baš zato što se sviđaš njegova braća i prijateljima, a njemu ne, pa se čudi što im se kod tebe sviđa? Nadam se da nije tako, ali - postoji i ta mogućnost. Ja nikada nisam bila tip koji prilazi, iako nemam ništa protiv cura koje to rade - nisam ni tip koji nosi čizme preko koljena, pa ne osuđujem one koje nose ,:) . U slučajevima kad bih pomislila da je sviđanje obostrano, dala bih nešto vremena momku da reagira, a ako se to ne bi dogodilo....hvala i doviđenja.
2020 02 17
hm, svi mi komentari imaju smisla... možda je najbolje da se opustim pa šta bude bude...
2020 02 18
Ignoriraj...
2020 02 19
Iz svega procitanog.....djecja posla. S obje strane.
2020 02 20
> volimkupovati: > hm, svi mi komentari imaju smisla... možda je najbolje da se opustim pa šta bude bude... Jedan brat, drugi, treći, moj savjet dalje od svih njih.
2020 02 26
> harpo31: > Ignoriraj... slazem se..
2020 03 01