Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Mijanjanje cijena

Bok curke, Molila bih vas za još 1 savjet. Listam po forumu teme, i naišla sam samo na dosta starije teme vezano za ovo. Pa me zanima kako sada stvari stoje. Je li okej mijenjati cijene artikala na profilu, ali na veću cijenu? Primjer, oglasila sam majicu za 10kn i nemam ni upita ni ništa i s vremenom sam shvatila da ta majica vrijedi ipak dosta više jer je i bila skupo plaćena i očuvana, i shvatila sam da mi je šteta prodati ju za samo 10kn, te sam joj povećala cijenu na 20kn?
2020 02 21
Problem je u tome da je postarina veca od artikla, pa kad se na majicu od 10 ili 20 kn dodaje 20 kn za postarinu (posto nema vise obicnog slanja) tu majicu se u konacnici ne isplati kupiti. Ja prakticiram kod kupnje uzeti vise stvari kod jedne osobe ili zamjenu za vise artikala.
2020 02 21
Inace mislim da je najbolje u startu stavite cijenu koju planirate a kasnije ju sniziti ako je potrebno, nikako obrnuto.
2020 02 21
Ne vidim ništa loše u tome jer prodavač određuje cijenu, a na kupcu je da odluči da li mu je prihvatljiva ili ne. U trgovačkim centrima isto stalno mijenjaju cijene tj nigdje nisu fiksne.
2020 02 21
Zašto ne.. Bilo bi nekorektno jedino mijenjati ako imaš osobu zainteresiranu odnosno koja planira kupiti artikal pa onda povisis.
2020 02 21
Oke mi je mijenjati,ali ne tipa da kad dobijem upit promjenim
2020 02 21
> Kala09: > Problem je u tome da je postarina veca od artikla, pa kad se na majicu od 10 ili 20 kn dodaje 20 kn za postarinu (posto nema vise obicnog slanja) tu majicu se u konacnici ne isplati kupiti. > Ja prakticiram kod kupnje uzeti vise stvari kod jedne osobe ili zamjenu za vise artikala. Ovo je pametno, jer tako uštediš na poštarini
2020 02 21
Naravno da je u redu. Prodavač u svom ormaru mijenja cijene kako želi. Jedino što je nedopustivo (i stvarno jadno) je kad kupac pokaže interes za artikal, a prodavač onda promijeni cijenu.. Na Krpicama se često misli da ako je nešto vrlo jeftino , onda vjerovatno ne valja. Viđala sam stvari koje su se kroz dulje vrijeme oglašavale po stvarno niskim cijenama, a kad im je cijena narasla brzo su prodane :o
2020 02 21
Ja sam prilikom obnove oglasa spustila/snizila cijene i otkako su neki artikli stavljeni na 10-20-30 kn, nema baš ni pogleda, ni lajkova ni upita. A spustila sam cijene jer si trebam osloboditi prostor, a ne zato jer ne valja.
2020 02 21
Kao prodavač radiš kako želiš po pitanju snižavanja i povećanja cijena. Ono što nikako nije uredu je povećanje cijene za nešto što se dogovaraš prodati
2020 02 21
Postoji praksa da se sa porastom interesa za artikl dize cijena.To nije fer.
2020 02 21
> teodora1: > Postoji praksa da se sa porastom interesa za artikl dize cijena.To nije fer. Upravo tako. Određene korisnice sa rastom broja "omiljenih" povećavaju cijenu, što je meni osobno bezveze i kontraproduktivno.
2020 02 21
ja nebi mijenjala na više...
2020 02 21
> Josipa12356: > Bok curke, > Molila bih vas za još 1 savjet. > Listam po forumu teme, i naišla sam samo na dosta starije teme vezano za ovo. Pa me zanima kako sada stvari stoje. > Je li okej mijenjati cijene artikala na profilu, ali na veću cijenu? > Primjer, oglasila sam majicu za 10kn i nemam ni upita ni ništa i s vremenom sam shvatila da ta majica vrijedi ipak dosta više jer je i bila skupo plaćena i očuvana, i shvatila sam da mi je šteta prodati ju za samo 10kn, te sam joj povećala cijenu na 20kn? Slobodno povisite cijenu. Ima na krpicama puno i podcijenjenih i precijenjenih stvari. Stavite onoliko koliko mislite da vrijedi s obzirom na stanje i koliko ste ju platili. Ponekad ljudi misle ako su niže cijene da te stvari ne vrijedi. Neki zato što su se već opekli, a neki samo zbog ustaljenih uvjerenja. Osobno sam znala povisiti cijene nekoliko artikala i tek tada bi ih prodala.
2020 02 21
Moje razmišljanje, cijena se može mijenjati, to je osobna stvar, ali nekorektno mi je kada pošaljem upit i tijekom dogovora prodavačica povisi cijenu... To sam primijetila više puta. Također s druge strane moljenje da se cijena spusi jer eto baš joj je stalo do artikla, a nema toliko novca, a onda preprodaja te iste stvari za više kod nje... To mi je baš jadno...
2020 02 23
1 2 Sljedeći