Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Otkup lom zlata

Pozdrav, trebala bih savjet, gdje se u Zagrebu moze dobiti najvisa cijena za otkup zlata, te koliku uopce mogu ocekivati? Nisam dugo nosila, pa nisam ni u toku...na stranicama zalagaonica i zlatarni cijene se krecu od 150-190 kn po gramu (za 585), medjutim nekako mislim da je u praksi manje...
2020 02 24
Zlatarna celje najpovoljnija... nikako na onaj auro domus ili kako se zove jer ces dobiti manje novca. Nadam se da sam pomogla, tecaj je na njihovoj stranici u eurima a konvertiraju po srednjem tecaju hnb-a tako da neces bit zakinuta.
2020 02 26
Hvala curke! Pogledala sam malo recenzije po google-u i na kraju se odlučila za onaj neki otkup na savskom mostu...dobila sam 198 kn po gramu, ispao je pozamašan iznos na kraju, zadovoljna sam. Budem sljedeći put nosila i u Celje da vidim koliko nude.
2020 02 27
Super si prosla vjeruj mi :) > embrace: > Hvala curke! Pogledala sam malo recenzije po google-u i na kraju se odlučila za onaj neki otkup na savskom mostu...dobila sam 198 kn po gramu, ispao je pozamašan iznos na kraju, zadovoljna sam. Budem sljedeći put nosila i u Celje da vidim koliko nude.
2020 02 27
> embrace: > Hvala curke! Pogledala sam malo recenzije po google-u i na kraju se odlučila za onaj neki otkup na savskom mostu...dobila sam 198 kn po gramu, ispao je pozamašan iznos na kraju, zadovoljna sam. Budem sljedeći put nosila i u Celje da vidim koliko nude. Nude sigurno manje. Ovo je lijepa cifra inače zlatne ponude najviše 150 kn po gramu
2020 02 28