Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kvržica na preponi!

Pozdrav drage ženicee, Naime primjetila sam zadnjih par mjeseci kvržicu na lijevoj strani u preponi točno kod kosti, na početku nije bila bolna a prije dan dva počela je biti bolna lagano na dodir i koda se malo povečala. Nije jako tvrda i lagano se pomiče. Inače mi ne smeta i ne stvara mi nelagodu ali nekako mi ne izlazi iz glave i stalno razmišljam o njoj. Kod ginića sam narućena tek za 10 dana a trenutno imam i mengu pa ne mogu ranije otići pa Vas molim ako imate neka iskustva sa kvržicama da mi velite i smkrite malo ova moja luda razmišljanja o raku i svašta nečem čudnom😑 odmah mislim na najgore🙈
2020 02 26
Možda se samo limfni čvor upalio... Mislim da vam oko toga ginekolog neće pomoći, nije to stvar ginekologije. Ja bih otišla kod liječnika opće prakse da me on uputi odgovarajućem specijalistu.
2020 02 26
I ja mislim isto da ginekolog nece pomoci... meni se to desi od zileta pa samo splasne. Nemoj odmah crno misliti jer najvjerojatnije nije nista strasno :)
2020 02 26
moze bit da ti je dlaka urasla ili se limfni cvor upalio...mislim da nije nista opasno u pitanju
2020 02 26
Ja pak mislim kako je u pitanju HPV bradavica. Prisutni simptomi HPV-a se manifestiraju kao vidljive bradavičaste izrasline na koži ili sluznici, nelagodan osjećaj u predjelu spolnih organa te bol kod pritiska ili iritacije inficiranog područja.
2020 02 27
> DUCHELL: > Možda se samo limfni čvor upalio... > Mislim da vam oko toga ginekolog neće pomoći, nije to stvar ginekologije. Ja bih otišla kod liječnika opće prakse da me on uputi odgovarajućem specijalistu. Hvala na savjetu nadam se da je samo limfni čvor, ali provjerit ću još kod doktorice opće medicine
2020 02 28
> KontesaNeraZG: > Ja pak mislim kako je u pitanju HPV bradavica. > Prisutni simptomi HPV-a se manifestiraju kao vidljive bradavičaste izrasline na koži ili sluznici, nelagodan osjećaj u predjelu spolnih organa te bol kod pritiska ili iritacije inficiranog područja. Mislim da nije to, jer nema ništa po površini kože ovo je baš unutarnja kvržica na preponi
2020 02 28
Meni se to zna dogoditi, nije opasno, mislim da ne biste trebali paničariti. Vjerojatno se limfni čvor upalio ako se pomiče, možda je i urasla dlaka, a zna biti i potkožni prišt, on je dosta velik i boli. Mislim da to nije nešto oko čega se treba plašiti. Pogledajte si slike na internetu i usporedite, ali ako se brinete odite kod liječnika, tako ćete se najlakše riješiti straha.
2020 02 28
Vjerojatno limfni čvor, na tom području kao i na vratu limfni su skloni jako reagirati, pošto se nalaze baš na ulazu u naše tijelo. Savjetujem krvnu sliku i urin kod obiteljskog liječnika te bris kod ginekologa za početak. Sretno :)
2020 02 28