Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Kako vi pretražujete?

Lijep pozdrav, drage žene! 😊 Otkako sam na krpicama (a to je sad već 7 godina), oduvijek imam svoj neki način pretraživanja, a to je: 1. upišem nickname korisnica čije profile volim pa škicnem što ima novoga i 2. upišem ono što tražim, npr. suknja volani/suknja na volane. Pretražujete li i vi na taj način ili filtrirate? Pregledavate li posljednje dodane artikle? Ja sam to nekad probala, ali mi se čini previše svega različitoga, iako ne mogu reći da nisam tada znala naići na nešto baš zanimljivo. Eto, baš me zanima kako to druge žene rade. 😊
2020 03 01
Ja uvijek prvo upisem ono sto trazim (stikle 39 i slicno), te ako nadem neke koje mi se svidaju, obavezno prolistam profil cure koja ih prodaje da vidim ima li jos sto zanimljivo, a potom gledam nedavno dodane artikle, te ulazim u kozmetiku, modne dodatke i ostalo sto ima u ponudi.
2020 03 01
Ne znam vise kako bih trazila, evo. Sto god upisem, izleti mi vise svega ostalog nego onog sto trazim, ne znam jel bih se smijala il plakala. Sto zbog krivih tagova, sto zbog toga sto neke korisnice nemaju pojma o velicinama (ako je 38 xs ja sam slon), duzini haljine (miNi nije miDi) itd. Filtriranje ovdje i ne postoji. Tako da u zadnje vrijeme preletim profile cura ciji mi se ormari otprije svidaju, znam pogledati i zadnje dodane pa ako bas naletim na nesto, super.
2020 03 01
Definitivno ,u potpunosti se slažem. Danas sam baš pretraživala kapute i ne mogu izbrojatI na koliko sam hlača,kozmetike,majica naišla 😤, a o brojevima i bojama da ne pričam 🤣😂. > Maleficent80: > Ne znam vise kako bih trazila, evo. Sto god upisem, izleti mi vise svega ostalog nego onog sto trazim, ne znam jel bih se smijala il plakala. Sto zbog krivih tagova, sto zbog toga sto neke korisnice nemaju pojma o velicinama (ako je 38 xs ja sam slon), duzini haljine (miNi nije miDi) itd. Filtriranje ovdje i ne postoji. > Tako da u zadnje vrijeme preletim profile cura ciji mi se ormari otprije svidaju, znam pogledati i zadnje dodane pa ako bas naletim na nesto, super.
2020 03 01
Slažem se da je teško pretraživati s tim svim lažnim, ali sjećam se da sam jednom prodavala neke cipele. Nikakav lažni tag nije bio, ali sam u opis napisala nešto kao: odlične uz haljine. Nakon toga, kada sam upisala 'haljina', izbacilo bi mi te moje cipele. 🤣🙈
2020 03 01
upišen npr. tenisice 40, pa šta izleti...doduše, izlijeće najviše tenisica, mada i gore navedenog također ima...Usput, primjetih jedan oglas, no zaboravih ga sačuvat..prodaju se patike NikeAir, jednon nošene, a na unutrašnjem ulošku ostalo samo zadnje slovo, E.
2020 03 01
> dobrojutro: > upišen npr. tenisice 40, pa šta izleti...doduše, izlijeće najviše tenisica, mada i gore navedenog također ima...Usput, primjetih jedan oglas, no zaboravih ga sačuvat..prodaju se patike NikeAir, jednon nošene, a na unutrašnjem ulošku ostalo samo zadnje slovo, E. Hahah pa možda su nošene tjedan dana bez skidanja pa se to računa pod 'jedno ' 😅 Ja recimo ne pretražujem po veličini jer nekad žene ne stave veličinu, nekad bude univerzalna (dobro, za obuću mi je ok upisati veličinu u tražilicu). Nekad je nešto upisano kao veličina L, a u opisu piše da odgovarala S/M. Zato ne ograničavam veličinu jer uvijek mislim da ću propustiti nešto dobro 😅
2020 03 01
Upišem zara ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a55332337a6333237f2818078a2d069a.jpg) Tko o lažnim ......
2020 03 01
Nekako najviše volim upisati marku koju volim nor. Massimo Dutti, Asos, Zara i veličinu. I onda što mi se svidi. Ne tražim baš specifično i ciljano jer je šuma artikala!
2020 03 01
> PrevaraSTOP: > Upišem zara ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a55332337a6333237f2818078a2d069a.jpg) > Tko o lažnim ...... Evo, ispričavam se ako nije dozvoljeno napisati marku po kojoj je haljina napravljena, iako sam u oglasu naglasila da nije Zarina. Išla sam to promijeniti i zabunom obrisala artikl, no učitat ću opet s drugačijim nazivom. Kad smo već kod toga, zanima me što napisati pod brend? Ja ne stavim 'Zara' zato što pokušavam smuljati, nego da osobe koje traže baš takvu Zara haljinu, mogu baš takvu izgledom i pronaći.
2020 03 01
> furMadchen: > Nekako najviše volim upisati marku koju volim nor. Massimo Dutti, Asos, Zara i veličinu. > I onda što mi se svidi. > Ne tražim baš specifično i ciljano jer je šuma artikala! Tako i ja. Ali je daleko najgora taktika jer mi izađe sve drugo osim toga što tražim, pogotovo kad se radi o markama.
2020 03 01
> Maja21: > > PrevaraSTOP: > > Upišem zara ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a55332337a6333237f2818078a2d069a.jpg) > > Tko o lažnim ...... > Evo, ispričavam se ako nije dozvoljeno napisati marku po kojoj je haljina napravljena, iako sam u oglasu naglasila da nije Zarina. Išla sam to promijeniti i zabunom obrisala artikl, no učitat ću opet s drugačijim nazivom. > Kad smo već kod toga, zanima me što napisati pod brend? Ja ne stavim 'Zara' zato što pokušavam smuljati, nego da osobe koje traže baš takvu Zara haljinu, mogu baš takvu izgledom i pronaći. Pa evo primjer. Nema mi gore marke neko like zara, ko da je zara ne znam kakva marka, a ne nekvalitetan "high street" brand Ili je zara ili nije, ok je ako piše u opisu slična zarinoj, ali ne može pisati u imenu artikla da je zara kad nije
2020 03 01
> TinTina987: > > Maja21: > > > PrevaraSTOP: > > > Upišem zara ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a55332337a6333237f2818078a2d069a.jpg) > > > Tko o lažnim ...... > > Evo, ispričavam se ako nije dozvoljeno napisati marku po kojoj je haljina napravljena, iako sam u oglasu naglasila da nije Zarina. Išla sam to promijeniti i zabunom obrisala artikl, no učitat ću opet s drugačijim nazivom. > > Kad smo već kod toga, zanima me što napisati pod brend? Ja ne stavim 'Zara' zato što pokušavam smuljati, nego da osobe koje traže baš takvu Zara haljinu, mogu baš takvu izgledom i pronaći. > Pa evo primjer. Nema mi gore marke neko like zara, ko da je zara ne znam kakva marka, a ne nekvalitetan "high street" brand > Ili je zara ili nije, ok je ako piše u opisu slična zarinoj, ali ne može pisati u imenu artikla da je zara kad nije Slažem se s time da nije brend pa me neće privući to što nešto kao liči na Zaru. Meni je to više bilo zbog izgleda tog artikla, a ne brenda kao takvog. Ali da, ne bi to trebalo tako biti pa s moje strane ni neće više.
2020 03 01
Pretražujem tako da napišem šta mi u tom trenutku treba, primjerice, haljina ljubičasta 38, ali rijetko kada kad pretražujem nađem ono što mi treba. Na kraju završim kad vidim na nekom profilu njihove omiljene artikle i tako. A najdraže mi je listat moje omiljene u slučaju da sam u fazi kupnje. Jer znam da nije bilo lako doći do tih stvari koje su mi se svidjele. 😅
2020 03 02
Obično upišem ime brenda pa kopam dok ne nađem :')
2020 03 02
1 2