Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Calvin Klein, Guess i štikle

Cure, zanima me ima li koja iskustva s original Calvin Klein i Guess majicama? Jesu li standardne veličine, jesu li bijele majice prozirne, osjetljive, a crne da se brzo ispiru? Imam crnu duksu Calvin Klein i okej mi je, al je debeli materijal, a sad konkretno pricam o majicama kratkih rukava. Cula sam i da su Levis bijele majice katastrofa tj. da su strasno osjetljive i da pozute, dok su crne super. Zato pitam i za iskustva s ovim gore navedenim. Isto, ako netko ima iskustva s pranjem cipela, tocnije salonki bež boje brusena koza? Kako i s cim perete cipele brusene koze? Hvala unaprijed :)
2020 03 05
Ja nosim i Guess i CK majice... Guess perem iskljucivo na ruke zbog cirkona, a vecinu ne moram peglati kada se osuse. Udobne su i ugodnog materijala. Neke imam evo vec dvije godine, i kratkih i dugih rukava, i kao nove su. Imam i bijelih i crnih, boja im je kao kada su i kupljene. Mozda je do pranja na ruke. Nosim standardni XS i kupujem Guess XS i taman mi je. CK majice su mi neke bas teske za opeglati, uporno mi neki dijelovi ostaju zguzvani, takodjer mi se materijal cini dosta los s obzirom koji je “brand” u pitanju. Kao da se nakon odredjenog vremena nosenja i pranja “ofucaju” u perilici. Nekad narucim XS, nekad S. Ako si na granici izmedju 2 broja, radije uzmi veci, iako su vecinom brojevi standardni. Ja nosim XS, a recimo njihov crop top bi trebala naruciti S, dok obicnu majicu mogu XS.
2020 03 05
Ja nosim Guess majice i imam ih više raznih vrsta i modela u ormaru. Bila sam skeptična radi vrlo visokih cijena, ali doista mogu izreći samo riječi hvale za kvalitetu. Boja postojana nakon brojnih pranja, metalni dijelovi uvijek isti bez oksidacije, oblik nakon svakog pranja isti bez ikakvih promjena i ne skupljaju se. Brojevi su standardni, osim što iz iskustva znam da svi Guess modeli majica imaju dulje rukave nego inače i same majice su dulje.
2020 03 05
S obzirom da nosite Guess majice, prodajem novu, kratkih rukava, ako ste zainteresirane :) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/efbb3fc9795e0965eb0136958957d29c.jpg)
2020 03 05
Hvala curke puno 🥰 a Tommy Hilfiger i Fila majice, isto kratkih rukava? Planiram obaviti veću kupovinu navedenih brendova pa sam naporna :(
2020 03 05
Ja imam dosta Guess majici i mogu reci da su kvalitetne i bolje neko ck koje mi se dosta brzo izlizu u masini. (Originali sve) Tommy su mi isto super, ali imam neke s cirkonima i te nisu dobre jer se cirkoni uopce ne drze. Fila ne znam, ali nadam se da sam pomogla s ovim:)
2020 03 05
> Lanatalic9: > Ja imam dosta Guess majici i mogu reci da su kvalitetne i bolje neko ck koje mi se dosta brzo izlizu u masini. (Originali sve) > Tommy su mi isto super, ali imam neke s cirkonima i te nisu dobre jer se cirkoni uopce ne drze. > Fila ne znam, ali nadam se da sam pomogla s ovim:) pomogla si, hvala ti 🥰
2020 03 05
Imam Tommy Hilfiger i Guess majice, originali, ali kupljene na razlicitim mjestima. E to je najveci problem! Guess majice kupljene u Sorelle Ramonda u Italiji sa cirkonima perem u perilici bez problema i bez da je ispao ijedan cirkon (imam ih oko 8-10 godina), boja kao prvog dana. Iz tog ducana od Tommy Hilfigera isto "stare" majice, ali kao nove. Imam guess majicu iz Peek and Clopenburg Zagreb, prvo pranje, otpalo dosta cirkona 😏. Od Tommy Hilfigera majice imam i iz Palmanova Outleta i iz Peek and Cloppenburg Zagreb, brzo su izblijedile, dobile rupe (nemam moljce nego je to truli materijal), muz je imao traperice od CK isto iz Palmanova outleta i brzo su se isprale i stanjile. Tako da u ovim navedenim ducanima ne kupujem vise. Sad Tommy Hilfiger narucujem direktno sa njihove stranice jer mi se pokazalo najkvalitetnijom robom. A Guess robu ne kupujem vise, jednostavno mi se ukus promijenio, nista drugo.
2020 03 06
> IvonaKarasov: > Imam Tommy Hilfiger i Guess majice, originali, ali kupljene na razlicitim mjestima. E to je najveci problem! Guess majice kupljene u Sorelle Ramonda u Italiji sa cirkonima perem u perilici bez problema i bez da je ispao ijedan cirkon (imam ih oko 8-10 godina), boja kao prvog dana. Iz tog ducana od Tommy Hilfigera isto "stare" majice, ali kao nove. Imam guess majicu iz Peek and Clopenburg Zagreb, prvo pranje, otpalo dosta cirkona 😏. Od Tommy Hilfigera majice imam i iz Palmanova Outleta i iz Peek and Cloppenburg Zagreb, brzo su izblijedile, dobile rupe (nemam moljce nego je to truli materijal), muz je imao traperice od CK isto iz Palmanova outleta i brzo su se isprale i stanjile. Tako da u ovim navedenim ducanima ne kupujem vise. Sad Tommy Hilfiger narucujem direktno sa njihove stranice jer mi se pokazalo najkvalitetnijom robom. A Guess robu ne kupujem vise, jednostavno mi se ukus promijenio, nista drugo. Ja sam mislila narucivati s Asosa, a CK i Guess s njihove stranice, tako da se nadam najboljem :) Hvala i tebi, puno si mi pomogla :)
2020 03 06
Imate i na stranici Gomez te brendove. Ja imam guess sa te stranice i super su, imam i s drugih mjesta kupljene i super su samo eto vecinom te sa cirkonima na ruke perem. Tommy isto savrsene su imam i pamucne i pulovere i prezadovoljna sam. Ck sam imala jednu bila je okej.
2020 03 06
> ElmaMujadic: > Imate i na stranici Gomez te brendove. Ja imam guess sa te stranice i super su, imam i s drugih mjesta kupljene i super su samo eto vecinom te sa cirkonima na ruke perem. > Tommy isto savrsene su imam i pamucne i pulovere i prezadovoljna sam. > Ck sam imala jednu bila je okej. Hvala ti 🥰
2020 03 06
> nemamime38: > > ElmaMujadic: > > Imate i na stranici Gomez te brendove. Ja imam guess sa te stranice i super su, imam i s drugih mjesta kupljene i super su samo eto vecinom te sa cirkonima na ruke perem. > > Tommy isto savrsene su imam i pamucne i pulovere i prezadovoljna sam. > > Ck sam imala jednu bila je okej. > Hvala ti 🥰 Ma nista, cesto ti na gomezu budu akcije pa guess majice budu po 150ak kn i manje jeftinije ces nac nego tu po krpicama noseno
2020 03 08