Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Modni savjeti i svašta ponešto (:

Budući da slabo nailazim u zadnje na vrijeme općenito na stranicama na internetu na tako reći savjete za oblačenje, usklađivanje odjeće i sl., zanima me kako ste Vi to naučile, drage dame i što savjetujete nama mladima da oblačimo u današnje vrijeme? Iskreno, ja sama to ne znam, obučem se po nekom instinktu, ali ne znam jel to tako treba ići. Inače nemam puno novaca budući sam student i nisam iz imućne obitelji te nemam zato markiranih stvari baš (ako imam, dobila na poklon) pa ne znam kako da se obučem da lijepo izgledam i da se dobro osjećam kraj vršnjaka u tome budući sam odmalena imala problema zbog toga s ostalima pa eto, malo više razloga da podijelimo međusobno savjete :)
2020 03 22
Pojedinci vuku naprijed, ne masa, ne treba se utopiti u njoj, budi jedinstvena, budi svoja! Obuci se u skladu sa svojim financijskim mogućnostima i neka je to u čemu se osjećaš ugodno, budi sebi lijepa :)
2020 03 22
Obuci ono što se tebi sviđa. Stil ili imaš ili nemaš. Ja usklađujem po bojama, pazim da nemam previše boja na sebi ili da imam bar dvije stvari na sebi iste boje. Iskreno ti mogu reći da veliki novac ne znači uvijek da je nešto velike kvalitete ili baš lijepo. Mnoge poznate osobe kupuju u Second Hand dućanima, a u svim trgovinama su ti sezonski popusti, pa kad se sve ovo riješi sa koronom bit će puno zimske i jesenske odjeće na sniženju. Bitno je da je tebi lijepo ono što nosiš, moda se uvijek mijenja, a stil ostaje...
2020 03 23
Obuci se kako je tebi ugodno, nije bitan brend. </3
2020 03 23
Novac i brendirana odjeća nemaju veze s dobrim stilom, zato imamo priliku vidjeti hrpu mladih dama umarkiranih od glave do pete, a kombinacije da te glava zaboli. Osoba svakako treba slijediti svoj instinkt te se oblačiti u skladu s onim što joj se sviđa i u čemu se dobro osjeća. Nešto što izgleda fantastično na jednoj osobi, na drugoj će izgledati katastrofa, zato što se neće dobro osjećati u tome i znati to iznijeti. Stil se ne uči, on se ima ili nema, isto tako se izgrađuje s godinama. Ja sam uvijek za to da se ne treba uklopiti u masu, već se istaknuti. Ali ako se netko ne osjeća dobro kada privuče pažnju, onda je bolje da odjene bazične komade odjeće u kojima će se ugodno osjećati.
2020 03 23
Divne ste! :") :") Hvala puno na odgovorima! o:)
2020 03 23
Ja inspiraciju crpim na youtubeu. Ne volim tipične modne blogerice koje samo promoviraju velike skupe brandove. Ima divnih koje daju savjete koje je lako primijeniti. Ima onih koje su klasičarke, neke koje od traperica i majice naprave čudo, ekstravagantnih. Od svake uzmem ponešto i napravim svoj stil. Nekad sam recimo obožavala majice sa slikama i natpisima, a s vremenom sam shvatila da je obična jednobojna majica efektnija i izgleda elegantnije uz komad nakita i recimo sako. Potraži malo i vjerujem da ćeš naći inspo :)
2020 03 24
Kao i svaka od nas i ti imas vec svoj stil,to je ono kako sebe vidis i kako se osjecas..Ja,npr.volim sportsku eleganciju a ponekad i malo damski,kad je prilika.Volim visoku petu i traperice koje dobro pristaju ,npr.Volim lijepe marame i salove.Ono u cemu ne vidim sebe ne moze mi nitko nametnuti.To je osjecaj koji imamo svi,slijedi ga <3
2020 03 26
Zahvaljujem na odgovorima! 😊 Budem malo istraživala u tom smjeru kako ste mi savjetovale😊
2020 03 28