Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

platnene maske ne možete oglašavati kao zaštitne

Bok svima, molim vas da vodite računa o tome da se platnene maske ne smiju reklamirati kao zaštitne i da to ne činite. Hvala!
2020 04 09
U nadi kako ce netko tko sije i prodaje iste, procitati: Bilo bi pozeljno da iste sijete s vise slojeva (MINIMALNO 3 SLOJA materijala!!!!) , s nekom trakicom na vezanje, jer se guma rastapa u masini na 90-95 stupnjeva. Jednoslojne pamucne NEMAJU nikakvu funkciju, cine vise stete nego koristi!
2020 04 10
Pitanje, postoji neka black lista? Uplatila sam novce za maskica, no osoba nit ih je poslala, nit se odgovara na poruke, ništq. Naravno novac je uplaćen, tako da sam ostala i bez novaca.
2020 05 10
zanimljivo se prisjetiti ovoga kad su govorili da platnene maske nisu zaštitne... https://danica.hr/grad-ce-svim-ucenicima-i-zaposlenicima-skola-osigurati-pamucne-maske/ https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrebacke-skolarce-na-klupama-ce-docekati-po-dvije-pamucne-maske/2207820.aspx
2020 08 29
> tratinchica123: > zanimljivo se prisjetiti ovoga kad su govorili da platnene maske nisu zaštitne... > https://danica.hr/grad-ce-svim-ucenicima-i-zaposlenicima-skola-osigurati-pamucne-maske/ > https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrebacke-skolarce-na-klupama-ce-docekati-po-dvije-pamucne-maske/2207820.aspx Pa nisu zaštitne u smislu da štite od virusa, zaštitne su samo one s filterom i to ako se pravilno koriste. Pamučne i ostale djeluju kao barijera da se ne diramo po licu i slično, više na psihičkoj bazi, što indirektno štiti od virusa A i linkali ste članak indexa, kod njih je pisalo i puno većih laži od toga da su maske zaštitne tako da....
2020 09 01