Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Koji parfem odabrati?

Evo me opet s pitanjem! Neodlucna sam u kupnji parfema: Chloe-nomade / Lancome-idole u obzir cak dolazi i Olympea od Rabbanea.. Zanimaju me vasa iskustva s tim parfemima..kakva im je postojanost i koji preporucujete od ponudjenih?
2020 04 14
Ja sam koristila idole, i stvarno je bio odlican, dosta dugo se osjecao na kozi. Tako da mislim da neces falit. Za chloe ne znam, al olympeu sam cula da dosta hvale.
2020 04 14
Olympea je dosta jak parfem cak malo i zagusljiv> jerky1: > Evo me opet s pitanjem! > Neodlucna sam u kupnji parfema: > Chloe-nomade / Lancome-idole > u obzir cak dolazi i Olympea od Rabbanea.. > Zanimaju me vasa iskustva s tim parfemima..kakva im je postojanost i koji preporucujete od ponudjenih?
2020 04 14
Za moj ukus, na primjer, Nomade nikako nije. Ne volim preženstvene parfeme, ali ovaj ide u drugu krajnost. Po meni je divlji i prodoran.
2020 04 14
A meni Nomade opet zenstveniji od Olympee... Ili mi je to sto sam se jedno vrijeme predozirala njom 😁 Za Idole ne znam, ali dobra ideja da ga probam. Ako vam se svidjaju Black opium, Si, the scenr, Good girl... Svidjet ce vam se i Nomade. Ovo komentiram oo sebi i prijateljicama :)
2020 04 14
Idole definitivno jer je postojanost uistinu duga i necete ostati nezamjeceni gdje god budete dosli, a da mirisete na taj parfem🧸
2020 04 14
Radila sam kao promotor za Idole i uniforma mi je mirisala cili tjedan samo od njega, doma bi dolazila s oblakom parfema kao da sam se tek namirisala Iako nije bas po mom ukusu jer mi je presladak, vecini se svidia, posebno smisno mi je bilo kad bi dolazili momci i muzevi za kupit parfem zeni ili curi, idole im je ulazia u uzi izbor
2020 04 14
Osobno sam koristila "Olympeu" od Paca Rabanna i ponovno bi njega odabrala izmedju njega i "Nomade" kako mi se Chloé nije baš nešto dopao 😊.
2020 04 14
> jerky1: > Evo me opet s pitanjem! > Neodlucna sam u kupnji parfema: > Chloe-nomade / Lancome-idole > u obzir cak dolazi i Olympea od Rabbanea.. > Zanimaju me vasa iskustva s tim parfemima..kakva im je postojanost i koji preporucujete od ponudjenih? Najbolje bi bilo probati ih na koži da vidite kako će reagirati te koliko dugo će na njoj ostati. Ali obzirom na situaciju, to baš sad i nije opcija. 😥😬 Idole je dobar parfem, postojan i nije prenapadan. Nomade i Olympea su nešto teži, jači parfemi. Ne znam što inače volite. 🤷🏻‍♀️😄
2020 04 15
Idole 😊
2020 04 15
Olympea i to ona prva. Ta mi je najbolja!
2020 04 16
> rafaela1973: > Olympea i to ona prva. Ta mi je najbolja! Slažem se 😊
2020 04 17
Chloe je super, ali brzo ispari, u mom slucaju bilo koji Chloe iako ih obozavam! Idole je dosta postojan, slatkasti miris, meni je dugo ostajao. Trenutno koristim Lancome Tresor, i taj stvarno stoji cijeli dan. U alternativi imam i Dahliu Divin ali je po mome preslabi.
2020 04 18
Olympea je savršenstvo, slatkasti parfem sa “slanom” notom, može se nositi tokom cijele godine, ali je po meni ipak najljepši u proljeće/ljeto. Idole je divan, ali prejak, jedino možda za ljetne večeri. Nomade je divlji, ima tu animalic notu, meni je savršen dnevni parfem za proljeće/ljeto, vibe koji dobijem kad njega nosim je plaža uz gomilu stabala, raspuštena mokra kosa... da ne idem u detalje 😁 sva tri su stvarno predivna!
2020 04 22