Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Cjepivo za djecu

Naša curica se trebala cjepiti krajem mjeseca, šta vi mislite jel to pametno sada s obzirom na ovaj virus, inace za cjepiva, ja sam svih troje vodila cjepiti uredno a sad me strah zbog situacije
2020 04 15
> ankicabanankica: > Naša curica se trebala cjepiti krajem mjeseca, šta vi mislite jel to pametno sada s obzirom na ovaj virus, inace za cjepiva, ja sam svih troje vodila cjepiti uredno a sad me strah zbog situacije Kakve veze ima cjepivo protiv neke druge bolesti s ovom sada?
2020 04 15
Ukoliko cijepivo moze pricekat jos malo, tj ako nije hitno da se cijepi, rade ju nemojte jos voditi, dok se malo situacija ne smiri. Nazovite doktora na mobitel te ga pitajte za konkretan savjet.
2020 04 15
Zvala sam, moze se odgoditi ,bolje je ne dovoditi bebu u ambulantu sada kaze
2020 04 15
> Tanči14: > > ankicabanankica: > > Naša curica se trebala cjepiti krajem mjeseca, šta vi mislite jel to pametno sada s obzirom na ovaj virus, inace za cjepiva, ja sam svih troje vodila cjepiti uredno a sad me strah zbog situacije > Kakve veze ima cjepivo protiv neke druge bolesti s ovom sada? Nema, al nije bas sigurno voziti bebu u drugi grad u ambulantu, situacija je kakva je i u pločama gdje trebamo ići je situacija škakljiva , pa je bolje pričekati da se smiri malo situacija, iako ne vidim nq koji način će se smiriti
2020 04 15
> Tanči14: > > ankicabanankica: > > Naša curica se trebala cjepiti krajem mjeseca, šta vi mislite jel to pametno sada s obzirom na ovaj virus, inace za cjepiva, ja sam svih troje vodila cjepiti uredno a sad me strah zbog situacije > Kakve veze ima cjepivo protiv neke druge bolesti s ovom sada? Kako je nama pedijatar objasnio, pri svakom cjepljenju se kompromitira imunitet i bude podložniji nekoliko dana nakon cjepiva vanjskim utjecajima pa stoga ne proporuča cjepljenje sad kada je pandemija.
2020 04 15
> cmicmacmo: > > Tanči14: > > > ankicabanankica: > > > Naša curica se trebala cjepiti krajem mjeseca, šta vi mislite jel to pametno sada s obzirom na ovaj virus, inace za cjepiva, ja sam svih troje vodila cjepiti uredno a sad me strah zbog situacije > > Kakve veze ima cjepivo protiv neke druge bolesti s ovom sada? > Kako je nama pedijatar objasnio, pri svakom cjepljenju se kompromitira imunitet i bude podložniji nekoliko dana nakon cjepiva vanjskim utjecajima pa stoga ne proporuča cjepljenje sad kada je pandemija. Da, meni je isto rekao kad sam zvala
2020 04 15
Ja sam trebala vodit malu na cijepljenje ali sam zvala i otkazala do daljnjeg. Sestra mi je rekla da nije hica i da cekam da ovo vandredno stanje prođe.
2020 04 16
Mi idemo u srijedu. Sestra je rekla da se preporuča redovno cijepljenje bez obzira na situaciju . 🤷🏼‍♀️ Ne znam kako Vaše ali naša pedijatrica ima dva posebna ulaza. A i sestra je rekla da pričekamo vani. Valjda će sve proći dobro.
2020 04 17
Meni se nećak cijepio prošli petak ima 2 mj sve je hvala Bogu super proslo. U našoj ordinaciji stvarno pazu na sve, samo jedan roditelj smije s bebom uci, čekaonice su zatvorene pa se kod nas čeka vani na zraku i medicinska sestra nazove na mobitel kad pacijent izade.
2020 04 21
Evo i kod nas je krenulo cijepljenje. Naravno drugačije malo sve izgleda. Ide jedan roditelj sa djetetom, mora zaštitnu masku nosit, dezinficira ruke pri ulasku.
2020 04 28
Mi cemo vjerojatno iduci tjedan, rekla bam sestra zvati nas, iato tako, ima poseban ulaz pedijatar al opet savjetuju cekat jos malo
2020 04 28
Imam 3djece,prvi je cijepljen i jedini do priorixa s 2god uredno no potpuno sam odustala i protivim se daljnjem cijepljenju moje djece. Prvi decko sad hvala bogu nema nikakvih problema,eventualno se jednom od tad prehladio a do tad svako malo nakon cijepljenja u roku od mj dana temperature i ostala s*anja. Drugo dijete nikad nije ni čulo da temperatura postoji? Ima sad skoro 3god. Bebica ima 4/5mj i super je zdravlja sad cekamo zubiće pa cemo vidjeti kako dalje. Nisam protiv cijepljenja,tko zeli slobodno neka se cijepi ali smatram da covjek treba imati definitivno stvar izbora! Velika većina ionako cini sve sto moze u interesu djeteta a ne obrnuto..treba slusati doktore no i samoga sebe.
2021 02 10
> teaYurien: > Imam 3djece,prvi je cijepljen i jedini do priorixa s 2god uredno no potpuno sam odustala i protivim se daljnjem cijepljenju moje djece. Prvi decko sad hvala bogu nema nikakvih problema,eventualno se jednom od tad prehladio a do tad svako malo nakon cijepljenja u roku od mj dana temperature i ostala s*anja. Drugo dijete nikad nije ni čulo da temperatura postoji? Ima sad skoro 3god. Bebica ima 4/5mj i super je zdravlja sad cekamo zubiće pa cemo vidjeti kako dalje. Nisam protiv cijepljenja,tko zeli slobodno neka se cijepi ali smatram da covjek treba imati definitivno stvar izbora! Velika većina ionako cini sve sto moze u interesu djeteta a ne obrnuto..treba slusati doktore no i samoga sebe. U istom postu prvo pišete da jeste protiv cijepljenja, a zatim da niste. Djeca su Vam zdrava jer se oslanjate na kolektivni imunitet . Nedavne epidemije ospica su nam pokazale što se događa kad se ne cijepe svi redovito pa je bolest, umjesto da je iskorijenjena, nakon 40 godina prešla u epidemiju i nepotrebno odnijela dječje živote pa i jedne trudnice. Cjepiva su , uz antibiotike, najveća tekovina suvremenog života i to se vidi i sada iz pandemije Covida.
2021 02 10
Ja sam protiv cijepljenja moje djece jedino. Nemam ništa protiv tko zeli...tu je ipak razlika. Sto se tice korone,epidemija je pa opet ne treba siliti ljude za se cijepe nego tko zeli! Netko preboli,neko ne! Nije epidemija nastala zbog ne cijepljenja..prvo nastaje bolest pa tek cijepivo. Najvise me zivcira kad kazu da necijepljeni ugrožavaju cijepljenu djecu?? Tko razmislja zdravim razumom znat Ce da su navodno isti ti procijepljeni onda sigurni navodno??? Ugroženi su necijepljeni.
2021 02 10
1 2 Sljedeći