Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ginekolog u Zagrebu/ kontracepcija

Cure molim vas pomoc! Dakle imam 20 godina i doselila sam se u Zagreb prije nekoliko mjeseci, nisam si stigla pronaci ginekologa zbog kompletne situacije. Kako otvoriti karton i uopce naci ginekologa ovdje kod kojeg bi dobila pilule? Kakvo je vase iskustvo s kontracepcijom? Svaki savjet dobro dolazi, hvala😁
2020 05 03
Proguglaj ginekologe koji su ti najblize pa ih nazovi da vidis jel primaju nove. Sad se iskreno ne sjecam jel moras po nesto u hzzo pa nosit njima pa ih to pitaj koja je procedura. To za prvu ruku ako ti je hitno pa ako ti nece valjat promjenis ga lako. Ako ti sta znaci dom zdravlja dugave dr marčeta, jedno veliko NE! Neugodan, nista ne slusa, kad ga zelis nesto pitat ima podrugljive komentare, a ordinacija mu je bozesacuvaj. A za preporuku dr topalovic na gupcevoj zvjezdi. Ja k njemu isla iz novog zga ,:) stvarno je odlican ali nisam sigurna prima li nove pacijente jer je uvjek prenatrpan.
2020 05 03
Imala sam isti problem prošle godine i jedino što sam našla slobodno je poliklinika Vaš Pregled na Sveticama. Iako su poliklinika, primaju pacijente preko HZZO-a, samo dođeš kod njih i odmah te upišu. Sam proces s HZZO-om traje cca 10 dana i nakon toga možeš normalno na preglede. Pacijete u poliklinici upisuju i zubari i obiteljski liječnici jer su relativno novi. S ginekologom se osobno nisam usrećila, doktor Blajić mi je totalno neukusan i neprofesionalan. Odem u nuždi, a do tada tražim drugog liječnika, čim bude moguće.
2020 05 03
> Poisene: > Imala sam isti problem prošle godine i jedino što sam našla slobodno je poliklinika Vaš Pregled na Sveticama. Iako su poliklinika, primaju pacijente preko HZZO-a, samo dođeš kod njih i odmah te upišu. Sam proces s HZZO-om traje cca 10 dana i nakon toga možeš normalno na preglede. > Pacijete u poliklinici upisuju i zubari i obiteljski liječnici jer su relativno novi. > S ginekologom se osobno nisam usrećila, doktor Blajić mi je totalno neukusan i neprofesionalan. Odem u nuždi, a do tada tražim drugog liječnika, čim bude moguće. Ajmee, ozbiljno je loš? 😒 Ja sam se isto upisala kod njih i moram se naručiti na pregled. Uopće nisam sretna kad čujem ovako nešto.😏 Nisam pronašla nijednog drugog koji upisuje.
2020 05 04
> Anamarija02: > > Poisene: > > Imala sam isti problem prošle godine i jedino što sam našla slobodno je poliklinika Vaš Pregled na Sveticama. Iako su poliklinika, primaju pacijente preko HZZO-a, samo dođeš kod njih i odmah te upišu. Sam proces s HZZO-om traje cca 10 dana i nakon toga možeš normalno na preglede. > > Pacijete u poliklinici upisuju i zubari i obiteljski liječnici jer su relativno novi. > > S ginekologom se osobno nisam usrećila, doktor Blajić mi je totalno neukusan i neprofesionalan. Odem u nuždi, a do tada tražim drugog liječnika, čim bude moguće. > Ajmee, ozbiljno je loš? 😒 Ja sam se isto upisala kod njih i moram se naručiti na pregled. Uopće nisam sretna kad čujem ovako nešto.😏 Nisam pronašla nijednog drugog koji upisuje. Pošaljem vam privatnu poruku :)
2020 05 04
Jooj, sam sam se isto upisala u Vaš pegled dok je bila ženska doktorica sa super preporukama. I onda u siječnju vidim da im je ona otišla i da je došao ovaj koji ima sve samo ne dobre preporuke na stranici Najdoktor. :s Znači da se ni ne trudim otići na pregled tamo? Inače sam do sada uvijek išla kod Dr. Mazalin na Kvatrić (s njom sam prezadovoljna), ali je ona privatnik. A htjela sam imati nekog i na HZZO za slučaj nužde. :( Hmmm izgleda da ću ja nastaviti plaćati i dalje...jer ako je i pola komentara s Najdoktor točno o dotičnom - radije ću nastaviti ići privatno i plaćati koliko god treba. U međuvremenu...ako čujete za nekog dobrog HZZO ginekologa koji upisuje pacijente - pište. o:) Spremna sam putovati i dva sata do njega/nje i natrag, samo da je normalan/na.
2020 05 12
Antonija, ja bih vam preporučila naći drugog doktora i molila bih da i meni proslijedite kontakt ako nađete nekoga da prima. :) Zna li itko gdje je dr. Gelo otišla nakon ove poliklinike?
2020 05 12
Ja sam se prebacila prošle god. kod dr. Gelo i upisala sestru i slučajno saznam da je nema više,sad sam u potrazi za novim ginekologom. Molila bih ako netko zna dobroga preko hzzo da mi kaže,otišla od jednog lošeg i ponadala se je našla dobru i ono sad ovo.😔😔
2020 05 17