Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Korona nezainteresiranost

Lijep vam pozdrav :) Naime, u ovo famozno doba korone moj muškarac je postao iznimno psihički rastrojena osoba. Kako sam kaže sve mu je monotono i dosadno. Ide na posao neraspoložen, vraća se još gori, izgubio je ritam spavanja, slab mu je apetit, često ga boli glava i stomak. I naravno uz sve to nema volje za seksom. Oboje smo mladi, u dvadesetima. Zajedno smo 5 godina i često se seksamo, tako da mi je ova situacija od 3 mjeseca već alarmantno stanje. Probala sam razgovarati o tome. Rekao je da nije do mene, privlačna sam mu, ali jednostavno mu je sad takvo vrijeme da mu se "ništa ne da". Okej, ne da mu se seksati, ali sam ga uhvatila par puta usred noći kako se samozadovoljava dok ja spavam okrenuta. Mislim, ima potrebu za tim ako već to radi, a nema potrebu za tim sa mnom ?!? Ja se trudim zadovoljiti ga onako kako on želi. Pozu koju on želi, predigru, maženje poslije. Nije mi problem. Ali i dalje nema volje. Već mi to ide na živce. Sigurna sam da nije do druge žene. A sad što je ne znam. Je li koja od vas bila u sličnoj situaciji? Ako treba zainteresirana sam da idemo i kod psihologa i na neko savjetovanje.
2020 05 20
Neka fina večerica, možda neki dobar film pa u krevet?
2020 05 20
> malllaaaa: > Neka fina večerica, možda neki dobar film pa u krevet? ja tako sama sa sobon:)
2020 05 20
Ovako... po nekoj psihologiji, moglo bi biti da je pod nekim svijesnim ili nesvijesnim stresom... samozadovoljavanje u takvim situacijama može djelovati kao "ispušni ventil" i više kao "olakšanje" nego kao neka potreba. A zašto to nije sa vama? jer nije klasičan poriv... Možda ga nekaj muči zbog posla,.... možda vas ne želi zamarati time... muški obično više šute, dok mi previše iznosimo emocije... da ga sad nekaj razveseli, dovoljno da mu se malo povisi serotonin, odmah bi bio za akciju... :)
2020 05 21
Hmm mogu ti reci nesto iz njegove perspektive posto se slicno osjecam. Neka depresija, monotonost jel. Doduse ja ni ne radim sad pa je to jos gore za psihu, bas sam u zadnje vrijeme nekako potonula. Nama zna proci po 4-5 dana da se ne seksamo (radi mog raspolozenja) pa onda "normalni" tjedan pa opet tako. Mislim da je to sve normalno dok ne skuzis kak da mu malo dignes raspolozenje, ali vjerujem da ce ga to sve proc samo od sebe dok se vrati sve u normalu. I nemoj se sekirati sto se ne zeli seksat, ali sam sa sobom hoce. Vjerojatno nema fakat volje ni energije za seks a ovo mu je 2min i ne mora se nis truditi.
2020 05 21
> dobrojutro: > > malllaaaa: > > Neka fina večerica, možda neki dobar film pa u krevet? > ja tako sama sa sobon:) x-) Zaista je tako malo potrebno da budemo sretni.
2020 05 21
Ja bih na Vašem mjestu pokušala s opuštenim vikendom negdje gdje niste prije bili. Možda mu treba malo zraka i promjene.
2020 05 21
> Chinchilla: > Hmm mogu ti reci nesto iz njegove perspektive posto se slicno osjecam. > Neka depresija, monotonost jel. > Doduse ja ni ne radim sad pa je to jos gore za psihu, bas sam u zadnje vrijeme nekako potonula. > Nama zna proci po 4-5 dana da se ne seksamo (radi mog raspolozenja) pa onda "normalni" tjedan pa opet tako. Mislim da je to sve normalno dok ne skuzis kak da mu malo dignes raspolozenje, ali vjerujem da ce ga to sve proc samo od sebe dok se vrati sve u normalu. > > I nemoj se sekirati sto se ne zeli seksat, ali sam sa sobom hoce. Vjerojatno nema fakat volje ni energije za seks a ovo mu je 2min i ne mora se nis truditi. Da, i sama mislim da će to proći kad se ova situacija privede kraju. Jer navikao je na brz tempo na poslu, a sad kako je sve usporeno, takav je i sam postao. Okolina isto utječe. Hvala ti puno na odgovoru, vratila si mi uvjerenje da će sve biti okej :)
2020 05 22
> jackrussel: > Ja bih na Vašem mjestu pokušala s opuštenim vikendom negdje gdje niste prije bili. > Možda mu treba malo zraka i promjene. To vam je super ideja, jer uvijek je poslije te promjene on bio bas drugaciji i smireniji, a i ja sama. Takodjer nam je sve glatko islo. Cekam evo da se još malo vrijeme popravi pa cu sigurno predloziti ideju da odemo negdje.
2020 05 22