Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

ASOS povrat

Cure, lijepo vas molim informaciju kako pakirate odječu za ASOS povrat? Da li mora biti u kartonskoj kutiji?
2020 06 05
Sa Asosa nisam nikada naručivala niti vraćala, ali znam da mi je teta u Pošti rekla da jedino s njima imaju ugovor da se može vraćati u vreći u kojoj se odjeća i dobije. Jer sam isto probala sa PLT jer im piše da se papir za vraćanje samo nalijepi na vrećicu, ali Pošta s njima nema ugovor pa sam morala kupiti kutiju. No, ako možda netko drugi zna provjereno?
2020 06 05
U njihovoj vrećici se inače vraća. Ja sam ju bacila bila te sam poslala u kutiji koju sam zamotala u bijeli papir i stavila tu njihovu etiketu. To mi je prvi povrat i nažalost loše iskustvo, paket im je stigao nazad još 21.5. međutim nikako mi se ne javljaju, ne odgovaraju na silne poruke koje šaljem te od povrata još ni p, a nisu mi poslali niti mail da su zaprimili, a vidim da jesu...
2020 06 06
> GreenQueen: > U njihovoj vrećici se inače vraća. Ja sam ju bacila bila te sam poslala u kutiji koju sam zamotala u bijeli papir i stavila tu njihovu etiketu. > To mi je prvi povrat i nažalost loše iskustvo, paket im je stigao nazad još 21.5. međutim nikako mi se ne javljaju, ne odgovaraju na silne poruke koje šaljem te od povrata još ni p, a nisu mi poslali niti mail da su zaprimili, a vidim da jesu... Jeste ih probali kontaktirati i preko facebooka/instagrama?
2020 06 06
Jesam, i preko maila, odgovaraju samo automatskom porukom onom već nekih dva tjedna... Shvaćam da je situacija malo drugačija zbog korone, no mislim da ovo stvarno nije ok...Trenutno sam i bez predmeta i bez novca...Nadam se da će se to uspješno riješiti.
2020 06 06