Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tretmani mrsavljenja

pozdrav! Zanima me jel netko od vas isao na bilo kakav tretman, za mrsavljenje... vidim da ima puno vrsta, ali iskreno nikad nisam bila jer nisam imala potrebu. Sad bi htjela otici malo se sredit, ako opce ijedan tretman stvarno bar malo radi.. vidim ponuda na ponuda dana i crno jaje, al me strah odabrat kad se ne kuzim :) Jel ima neko preporuku sto raditi ili gdje u ZG? Hvala !
2020 06 22
Ja u to ništa ne vjerujem. Naravno može pomoći u slučaju da vježbate i zdravo se hranite pa malo zategne kožu, ali samo po sebi neće ništa napraviti. Ja sam išla na limfne drenaže jer jako zadržavam vodu i super mi je bilo. Međutim to vrijedi samo ako pijem puno vode i ne jedem kruh, tjesteninu itd.
2020 06 22
https://www.zdravija.com/sta-je-maderoterapija-i-da-li-je-vrijedna-novca-i-vremena-video/ :) Vrhunski!
2020 06 22
Kad bi to tako išlo, sve bismo bile vitke. Smršaviti i preoblikovati tijelo se može jedino sa smanjenim kalorijskim unosom i redovitom vježbom i to kombinacijom kardio treninga i treninga snage s velikim opterećenjima. I to barem triput tjedno. Za vidljive rezultate treba cca 12 tjedana i nastaviti tako živjeti. Nema brzih rješenja i oblikovanja tijela bez muke. Možete si pogledati na netu i IG što radi trener Neven Ćuk i sve će vam biti jasnije.
2020 06 22
> Tanči14: > Kad bi to tako išlo, sve bismo bile vitke. > Smršaviti i preoblikovati tijelo se može jedino sa smanjenim kalorijskim unosom i redovitom vježbom i to kombinacijom kardio treninga i treninga snage s velikim opterećenjima. I to barem triput tjedno. > Za vidljive rezultate treba cca 12 tjedana i nastaviti tako živjeti. > Nema brzih rješenja i oblikovanja tijela bez muke. > Možete si pogledati na netu i IG što radi trener Neven Ćuk i sve će vam biti jasnije. Čovjek je na prvu odličan i došlo mi je da mu pošaljem odmah poruku da mi složi plan i vježba sa mnom. A na drugu skroz nevjerodostojan i u kategoriji klikbejta. Nadam se da je samo do lošeg marketinga. Btw zna li netko kolike su cijene privatnih trenera? Nije baš da mi treba je znam koristiti sprave, ali očito mi je potrebno da potrošim novac pa da netko viče na mene
2020 06 22
Ja i.muz smo isli zajedno kod trenera, pokoja sprava , cisto vjezbanje, ja i on zajedno 300 kuna mjesec dana, 3 puta tjedno, za 3 mjeseca 15 kila manje i figura za plažu, (ostala sam bez figure al dobila malog amđela,kad sam ponovo krenila na trening eto dalo nam se napraviti jos jednog i ponovo sam trudna) al cim rodim nakon nekog vremena idem opet, osjetite olalsanje neko nakpn 2 tjedna, je da je naporno u pocetku al isplati se trud na kraju
2020 06 22
Neki prosjek za Zgreb je 150 kn za sat vremena individualnog treninga. Neven je skup trener i odličan. Nisam nikad radila s njim, ali znam ljude koji jesu. I svi imaju rezultate. Bitna činjenica je da je prehrana najvažnija i nosi 70% uspjeha, neki će reći 60%. Ostalo je vježba. Ja vježbam na isti način kao što i Neven radi. I imam rezultate, ali, ponavljam, bez rada nema ništa. I to teškog rada. Bućice od kilu- dvije zaboravite. Od toga nema baš nikakve koristi. Treba raditi s teškim utezima i progresivno povećavati opterećenje i naravno, ispravno raditi vježbe pa je poželjno imati trenera pored sebe barem na početku dok ne usvojite pravilno držanje i hvat.
2020 06 22
TinTina, ako želite da netko viče na Vas, onda je Lazar Tomić pravi odabir :') https://www.instagram.com/p/CBS3NahjFfy/
2020 06 22