Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Pomoć diechmann

Cure trebam pomoć oko povrata artikla. Kupila sam danas u Osijeku sandale koje su divne i udobne, ali kad sam ih malo bolje prošetala po kući skužila sam da kajiš koji je iza na peti je velik za moj članak i stalno pada tako da ih je nemoguće nositi. S obzirom da nisam iz Osijeka, otišla bi preksutra (ne mogu sutra) u svoj grad vratiti ih. E sad zanima me jel moguće uopće napravit povrat u dućanu u kojem nisu kupljene, i hoće li mi htjet vratiti novce. Račun imam. Hvala na svakoj pomoći :)
2020 06 22
Prvo ih nazovite...i pitajte
2020 06 22
> Vikili: > Prvo ih nazovite...i pitajte Planiram, al mislila sam možda ima neka ovdje da je radila/radi tamo ili je upućena pa da ranije dobijem kakvu informaciju
2020 06 22
Sa njihove službene stranice: "Mi smo zadovoljni tek kada su i naši kupci zadovoljni. Najvažnije nam je da su na kraju svih naših nastojanja naše stranke zadovoljne proizvodima. Zato nakon kupovine uz predočenje računa vršimo jednostavnu i poštenu zamjenu u slučaju reklamacije."
2020 06 22
> malllaaaa: > Sa njihove službene stranice: > "Mi smo zadovoljni tek kada su i naši kupci zadovoljni. > Najvažnije nam je da su na kraju svih naših nastojanja naše stranke zadovoljne proizvodima. Zato nakon kupovine uz predočenje računa vršimo jednostavnu i poštenu zamjenu u slučaju reklamacije." Vidjela sam to da, bit će dobro i ako zamjenim za neke koje će dobro držat moje tanke gležnjeve, jedino me muči to jer mjenjam u drugoj poslovnici, iako mislim da bi trebali uvažiti.
2020 06 22
Evo samo da javim da sam uspjela stići do trgovine i dobiti povrat novca, ako želite povrat novca moraju biti nove bez tragova nošenja, i možete ih zamjeniti ili tražiti povrat u bilo kojem diechmann dućanu, čisto ako nekoga zanima! :)
2020 06 23
Hvala na info!
2020 06 23