Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pošta-pisanje prigovora

Evo ovako Poslala sam preporuceno posiljku 09.06 I po statusu se nista ne mjenja Samo je vidljivo kad je zaprimljena Posiljka je isla na Mali Losinj Jucer zovem sluzbu za korisnike Nakon 20 min slusanja glazbe,javi se zena Kaze da moram u postu ici pisati potraznicu Odem ja u postu.kaze zena,joj pa to vam je rano Nije ni mjesec dana od slanja proslo Kazem joj da necu cekati mjesec dana da vidim dali ce ga dostaviti ili ne Posalje me kod druge na salter Provjerava ona,da .isti je status Ali to je otislo od nas ali nije tamo stiglo A trebalo je Reko znam.i 2 praznika su bila.i opet je trebalo biti dostavljeno I napise ona prigovor sto nije isporuceno Ne potraznicu.kao mozda se sada pozure sa isporukom Stvarno mi se je posta zgadila zbog svoje nesposobnosti Platis uslugu.jos nisu u stanju ni dostaviti posiljku Dali je netko uspio izaci na kraj s postom I dali nađu posiljke inace
2020 06 25
Haha upravo pišem prigovor, dešavalo mi se prije da ih pišem i bili su uvaženi, nadam se da ćete to riješiti sto prije i sto bezbolnije. Meni se desilo da je prekjučer došao poštar i zvonio na vrata (tata bio u kupatilu nije se stigao javiti). Dođem ja doma nakon 5 min i kaže tata zvonio ti je poštar, provjerim status pošiljke i vidim da je bio on. Ok kažem ostavit će papirić ili doći sutra. Jučer ništa i odlučim danas otići u postu kad ono paket se vratio kod pošiljatelja i piše dostava / nepoznato!!! Hahahahah kao nije bila dobra adresa, nije nas našao ili sto god. Odmah sam zvala korisničku službu i podivljala na njih, izgubila sam živce i bila sam jako neugodna. Sad čekam odgovor na prigovor, luda sam. Rekla sam curi da šalje nazad i da ću joj uplatiti poštarinu a njih ću natjerat da mi refundiraju tih 15 kn makar mi bilo zadnje jer ovo je nedopustivo. Poštar dno dna, u životu mi se paket nije vratio pošiljatelju!! A čovjek zvoni i onda piše da je nešto neispravno, teška kretencina.
2020 06 25
Užas. Treba samo biti uporan, ali gnjavaža je to kad zagube paket pa im govori pa piši prigovor. Bitno je provjeriti da je stvarno napisan, ja volim sama slati prigovore. Uvijek preostaje i HAKOm. Sretno!
2020 06 25
Dobila sam potvrdu o primitku prigovora u posti I broj prigovora Vjerojatno ce mi trebati ako budem isla radit potraznicu Jer su nesposobni do krajnjih granica
2020 06 25
> kozmetika88: > Dobila sam potvrdu o primitku prigovora u posti > I broj prigovora > Vjerojatno ce mi trebati ako budem isla radit potraznicu > Jer su nesposobni do krajnjih granica Sretno! ja sam čekala 3 tjedna na odgovor na prigovor :') :') :')
2020 06 25
Da, sigurno se neće očitovati u sljedećih 2 tjedna, na to budite spremni. Šaljite slobodno još prigovora, dosađivati je ključ uspjeha kod njih. 😁
2020 06 25
Prošlo je godinu dana otkako sam napisala prigovor...trebala sam dobiti odštetu...u međuvremenu sam ih podsjećala na moj prigovor nekoliko puta...Rekli su mi da čekam odgovor...još uvijek odgovora nema.. Prošlu godinu su mi izgubili 3 pošiljke, koje sam slala obično..pa zato više ne šaljem obično...jer mogu krasti koliko žele..bez posljedica i nitko ne odgovara.. Jako sam razočarana..
2020 06 25
Ja sam baš danas dobila odštetu za izgubljen paket. Iznos je 5 poštarina i nešto sitno. Dakle stotinjak kuna. Paket sam poslala u ožujku!
2020 06 25
Ja sam istovremeno napisala prigovor i potražnicu, skinula formulare s njihove stranice i poslala im mailom. Nakon točno mjesec dana sam dobila povrat plaćene poštarine, odštetu (poštarina uvećana 5 puta) i par lipa zateznih kamata. Povrat su mi napravili na tekući jer sam tako tražila u potražnici, a na kućnu adresu sam dobila rješenje o prigovoru gdje je sve navedeno. Curi koja je stvar kupila sam prije svega vratila cijeli uplaćeni iznos. Jedina sreća je bila što stvar koju sam slala nije bila velike vrijednosti tako da u konačnici nisam financijski bila na gubitku.
2020 06 26
> LornaSabic: > Haha upravo pišem prigovor, dešavalo mi se prije da ih pišem i bili su uvaženi, nadam se da ćete to riješiti sto prije i sto bezbolnije. Meni se desilo da je prekjučer došao poštar i zvonio na vrata (tata bio u kupatilu nije se stigao javiti). Dođem ja doma nakon 5 min i kaže tata zvonio ti je poštar, provjerim status pošiljke i vidim da je bio on. Ok kažem ostavit će papirić ili doći sutra. Jučer ništa i odlučim danas otići u postu kad ono paket se vratio kod pošiljatelja i piše dostava / nepoznato!!! Hahahahah kao nije bila dobra adresa, nije nas našao ili sto god. Odmah sam zvala korisničku službu i podivljala na njih, izgubila sam živce i bila sam jako neugodna. Sad čekam odgovor na prigovor, luda sam. Rekla sam curi da šalje nazad i da ću joj uplatiti poštarinu a njih ću natjerat da mi refundiraju tih 15 kn makar mi bilo zadnje jer ovo je nedopustivo. Poštar dno dna, u životu mi se paket nije vratio pošiljatelju!! A čovjek zvoni i onda piše da je nešto neispravno, teška kretencina. Isto mi se dogodilo prije cca pola godine...pisala potraznicu i prigovor. Ja sam bila posiljatelj, paket prvo izgubljen, pa vracen, kao nepoznat primatelj (oznacenoo "umro") na kutiji. Jos kad mi se vratio naplatili mi 15kn i odbili prigovor kao neosnovan jer sam dobila paket nazad. Ponooovo slala isti paket odmah na istu adresu, nisam ni prepakirala i stigao za dva dana na odrediste.
2020 06 26
Meni poštar zvonio u utorak i napisao NEPOZNATO jer je mislio da nema nikoga doma i da nije nitko cuo ali bio je doma tata i čuo zvono tako da se već tu zeznuo. Paket se danas vratio curi i šalje ga nazad u utorak kad bude mogla. Imam sve osnove da mi prihvate prigovor jer imam masu dokaznog materijala (slikan parlafon i sandučić sa istaknutim prezimenom), + 2 dana nakon onog sto je upisao NEPOZNATO i vratio paket, ostavio mi papirić u sandučiću za neki drugi paket. Dakle, totalno se zeznuo i skroz je krivoj osobi to napravio. Ja sam jedna od onih osoba koja svaku nepravilnost odmah riješava i ne odustaje pa makar trajalo 5 godina haha. Mislim da ovi iz korisničke službe počnu plakati kad vide da ih ja zovem. 😂😂 Ne dozvoljavam da me vozaju i iz principa ću tražiti da refundiraju poštarinu. Neka izvole odraditi posao kako treba pa ih neću morat pilati.
2020 06 26