Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Problematična (opsesivna) korisnica

Pozdrav svima! Imam problem s korisnicom https://mojekrpice.hr/aotearoa-210409 Javila mi se radi kupnje haljine no ja ne želim suradnju jer mi se ne sviđaju njene negativne ocjene. Kad mi se netko javi uvijek pogledam povratne ocjene i ne surađujem s onima koji imaju nekoliko negativnih. Nije to nikakva diskriminacija nego naprosto unaprijed nastojim izbjeći potencijalni problem, bilo kao kupac bilo kao prodavač. Jednu negativnu još mogu razumijeti jer ima razno raznih situacija no više njih mi govori da nešto ipak nije u redu. A kad netko ima 2 negativne na tako mali broj povratnih, naprosto ne dolazi u obzir. I tako sam se s obzirom na to korisnici zahvalila na interesu i rekla da od suradnje nece biti ništa. No tu kreće prava agonija... Kako bi došla do haljine korisnica nije stala s porukama. Otvorila je i potpuno novi profil https://mojekrpice.hr/rita-aligator-345313 i nastavila mi slati poruke s tog profila. Nakon toga sam maknula haljinu iz prodaje u nadi da ce prestati. Ne zelim prodati bilo kome, više cijenim svoj mir. No korisnica i dalje ne staje. Štoviše, zadnje poruke koje sam primila su prilično uznemiravajuće. Indirektne prijetnje i uvrede, spominjanje nekakvog duševnog mira i samopoštovanja...kopirati cu cijelu konverzaciju. Moje pitanje je što učiniti? Jer korisnica očito ne razumije da joj ja pod bilo kojim uvjetima neću prodati haljinu niti sam to dužna. Suradnja s moje strane apsolutno ne dolazi u obzir. No ovo se već pretvara u pravo malretiranje i ne prestaje...
2020 06 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/348abc4884ab0e3e8b51e0b6de3085d2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/989dcd1b9c60d10ea847100826f3c9f2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0e609aa5e107a573ffbacf6f6ab0d110.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/434982f260bbd403d55012b9f454093c.jpg)
2020 06 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/375c2164afe03bfec164e950001aed27.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/08e40663b1d80b8ecc601bd52b571ff7.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2931d841a4caaea3fcc7c298acd47c47.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ca83676e10165fe5f5d38e2a27cd2ec4.jpg)
2020 06 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/233c5bc7f66793f19397f06daaabb7a2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/22b22947c81f5eeeaf3b4821ea9dea51.jpg)
2020 06 28
O, mili Bože :o :o :o Stvarno vam ne bih rado bila u koži, ovdje se radi o nekoj dubljoj patologiji. Jeste li uznemiravanje prijavili adminki? Ja bih preporučila potpuno ignoriranje budućih poruka, ako vas jako uznemiruju nemojte ih ni čitati. Vi ste apsolutno u prav izabrati hoćete li ili ne s nekim surađivati, o tome je izlišno razgovarati. očito je i da ste dobro procijenili da se radi o problematičnoj kupilici.
2020 06 29
Napisala sam adminki ukratko u inbox i kopirala link na ovu temu da vidi o čemu se radi. Imam već nešto staža ovdje i većinom krasne suradnje. No zbilja pazim s kim ću surađivati jer sam se već davno naučila da ovdje ima krasnih i manje krasnih cura. Bolje spriječiti nego liječiti, što se pokazalo i u ovom slučaju 😒
2020 06 29
> Audrey_Hepburn: > Napisala sam adminki ukratko u inbox i kopirala link na ovu temu da vidi o čemu se radi. > Imam već nešto staža ovdje i većinom krasne suradnje. No zbilja pazim s kim ću surađivati jer sam se već davno naučila da ovdje ima krasnih i manje krasnih cura. Bolje spriječiti nego liječiti, što se pokazalo i u ovom slučaju 😒 Potpuno vas razumijem i podržavam. Ja čak sastavljam i osobnu Crnu listu , jer , osim kroz ocjene moguće je i na druge načine otkriti s kim nikako ne bi trebalo stupati u suradnju - kroz forumske teme npr., u kojima iz reakcija raznih korisnica na neku problematiku shvatim da s njima ne želim ama baš nikakav kontakt.
2020 06 29
> gitadevi: > > Audrey_Hepburn: > > Napisala sam adminki ukratko u inbox i kopirala link na ovu temu da vidi o čemu se radi. > > Imam već nešto staža ovdje i većinom krasne suradnje. No zbilja pazim s kim ću surađivati jer sam se već davno naučila da ovdje ima krasnih i manje krasnih cura. Bolje spriječiti nego liječiti, što se pokazalo i u ovom slučaju 😒 > Potpuno vas razumijem i podržavam. Ja čak sastavljam i osobnu Crnu listu , jer , osim kroz ocjene moguće je i na druge načine otkriti s kim nikako ne bi trebalo stupati u suradnju - kroz forumske teme npr., u kojima iz reakcija raznih korisnica na neku problematiku shvatim da s njima ne želim ama baš nikakav kontakt. Osobna crna lista je svakako odlična prevencija 👍 Mislim da ću i ja početi s istom praksom... Stalno pomislim da sam ovdje već sve vidjela no nekako me uvijek nešto nanovo iznenadi. Prevare, nepristojnost, laži, a sad i ovo.
2020 06 29
Ne bih joj zbog dvije negativne sudila, jer ima cura sa više negativnih što ne znači da su prevarantice, dapače, sa jednom sam imala krasnu suradnju, vidim da i dalje niže pozitivne. Vrlo vjerojatno da je @aotearoa željela kupiti baš tu haljinu pa je na sve načine pokušavala doći do nje. Ja bi joj prodala, bez obzira na njene dvije negativne.Nisam čitala konverzaciju iz inboxa, a i ne bih.
2020 06 29
> katarinamartina: > Ne bih joj zbog dvije negativne sudila, jer ima cura sa više negativnih što ne znači da su prevarantice, dapače, sa jednom sam imala krasnu suradnju, vidim da i dalje niže pozitivne. Vrlo vjerojatno da je @aotearoa željela kupiti baš tu haljinu pa je na sve načine pokušavala doći do nje. > Ja bi joj prodala, bez obzira na njene dvije negativne.Nisam čitala konverzaciju iz inboxa, a i ne bih. Nije pitanje da li biste joj vi prodali i da li joj ja trebam ili ne trebam prodati. Ja joj ne želim prodati i tu nema dvojbe. Također, nigdje nisam navela da je prevarantica. Pročitala sam sve njene povratne ocjene, ne samo ove dvije negativne i na temelju svega zaključila da s takvom osobom ne želim suradnju. Dakle, poanta otvaranja ove teme nije da li sam ja trebala prodati nego kako gospođi objasniti da mi se ne može danima prijetiti u inbox jer joj ne želim prodati.
2020 06 29
> Audrey_Hepburn: > > katarinamartina: > > Ne bih joj zbog dvije negativne sudila, jer ima cura sa više negativnih što ne znači da su prevarantice, dapače, sa jednom sam imala krasnu suradnju, vidim da i dalje niže pozitivne. Vrlo vjerojatno da je @aotearoa željela kupiti baš tu haljinu pa je na sve načine pokušavala doći do nje. > > Ja bi joj prodala, bez obzira na njene dvije negativne.Nisam čitala konverzaciju iz inboxa, a i ne bih. > Nije pitanje da li biste joj vi prodali i da li joj ja trebam ili ne trebam prodati. Ja joj ne želim prodati i tu nema dvojbe. > Također, nigdje nisam navela da je prevarantica. Pročitala sam sve njene povratne ocjene, ne samo ove dvije negativne i na temelju svega zaključila da s takvom osobom ne želim suradnju. > Dakle, poanta otvaranja ove teme nije da li sam ja trebala prodati nego kako gospođi objasniti da mi se ne može danima prijetiti u inbox jer joj ne želim prodati. Vaše pravo raditi selekciju kome prodati/ne prodati. Komentirala sam što bi ja napravila, a to je, prodala bih bez čitanja povratnih nula, jedne ili tisuću. O negativnima sam se izjasnila, ima opravdanih, a isto tako i nema, ima neutralnih koje imaju veću težinu od negativnih, ali su se negdje među stotinu povratnih izgubile. U suradnju ulazim svjesno i s curama sa više negativnih, ako neće biti ok, sama pala, sama se ubila, već ću nekako riješiti.
2020 06 29
Kasna je ura, valjalo bi poći leći, laka vam noćka. :)
2020 06 29
> Audrey_Hepburn: > > katarinamartina: > > Ne bih joj zbog dvije negativne sudila, jer ima cura sa više negativnih što ne znači da su prevarantice, dapače, sa jednom sam imala krasnu suradnju, vidim da i dalje niže pozitivne. Vrlo vjerojatno da je @aotearoa željela kupiti baš tu haljinu pa je na sve načine pokušavala doći do nje. > > Ja bi joj prodala, bez obzira na njene dvije negativne.Nisam čitala konverzaciju iz inboxa, a i ne bih. > Nije pitanje da li biste joj vi prodali i da li joj ja trebam ili ne trebam prodati. Ja joj ne želim prodati i tu nema dvojbe. > Također, nigdje nisam navela da je prevarantica. Pročitala sam sve njene povratne ocjene, ne samo ove dvije negativne i na temelju svega zaključila da s takvom osobom ne želim suradnju. > Dakle, poanta otvaranja ove teme nije da li sam ja trebala prodati nego kako gospođi objasniti da mi se ne može danima prijetiti u inbox jer joj ne želim prodati. Nemojte joj dati svoje osobne podatke, pogotovo tada nećete imati mira. Prodajte tu haljinu preko nekog drugog oglasnika i slično, mene bi zaista bilo sada strah od sljedećeg kupca, da to nije upravo ona ili netko njezin, kako bi došla do Vas. Ova rečenica me je uznemirila ponajviše od cijelog tog Vašeg razgovora, a vidim ni Vama nije svejedno: "Dok se ne nađem u toj haljini neću povratiti samopoštovanje i duševni mir."
2020 06 29
Ne razumijem kako je vama draže baviti se ovom korisnicom, pisati po forumu, pisati duge poruke, kontaktirati admina i sl, od toga da jednostavno prodate haljinu. Cura je negativne ocjene možda dobila kao osvetu. Vidjela sam da ima puno pozitivnih ocjena i kao kupac i kao prodavač. Ali da, ljudi uglavnom vide samo negativno, a pozitivno ignoriraju. Uostalom, poslali biste haljinu po vidljivoj uplati i cura vas ne bi mogla prevariti. Zaista ne razumijem... Ako cura toliko silno želi haljinu zašto joj ju jednostavno ne prodate??
2020 06 29
> Eni_Cool: > Ne razumijem kako je vama draže baviti se ovom korisnicom, pisati po forumu, pisati duge poruke, kontaktirati admina i sl, od toga da jednostavno prodate haljinu. > Cura je negativne ocjene možda dobila kao osvetu. Vidjela sam da ima puno pozitivnih ocjena i kao kupac i kao prodavač. Ali da, ljudi uglavnom vide samo negativno, a pozitivno ignoriraju. > Uostalom, poslali biste haljinu po vidljivoj uplati i cura vas ne bi mogla prevariti. > Zaista ne razumijem... > Ako cura toliko silno želi haljinu zašto joj ju jednostavno ne prodate?? Zato što ima potpuno pravo i kao prodavač i kao kupac,, bez obzira šta "kupac tako silno želi", ne surađivati s nekim tko ima opravdane negativne, a pogotovo kad je ta ista na ovakav način maltretira.
2020 06 29
1 2 3 4 5 ... 11 Sljedeći