Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Ostaviti negativnu ili ne

Zanima me ostavljate li negativne povratne za uzimanje podataka pa ne javljanja? Naime nedavno se jedna cura zainteresirala za kupaci,htjela ga je kupiti nakon cega sam ostavila podatke. Nakon tog se javila da jel problem da ne uplati odmah jer joj kasni placa ja sam rekla da nema problema da uplati kada bude mogla pa se javi. Proslo je tj dana i nije se javljala pa sam je pitala da me zanima je li odustala od kupnje posto je vec uzela podatke pa bi bilo u redu da kupi. Nakon toga se vec nije javila a stalno se prijavljuje na krpice. Inace nista ne istavljam za to jer se krpicarke baren jave da su se predomislile i da ipak ne bi kupile al ovo mi je stvarno na neki nacin bezobrazno jer poruku nikome nije problem poslati pogotovo u toj situaciji. Događalo se i prije cesto, ali nisam nikad htjela nista ostaviti al vec me polako to nervira pa me zanima vase misljenje... strah me da i ona meni ne ostavi takozvanu osvetnicku negativnu kao sto neke cure rade. Nisam upoznata sa tim pravilom i nez jel se uopcr za to daje negativna.. pa ako netko zna nek javi. Hvala :)
2020 07 09
Po pravilima ide neutralna, samo šteta šta se te neutralne ne vide na prvu, kao pozitivne ili negativne, pa da budu upozerenje ostalima, jer nekima je to uobičajeno (bezobrazno) ponašanje.
2020 07 09
Ja ne ostavljam negativne, ali da je ružno ponašanje, je. Neda mi se navlačiti ...
2020 07 09
Ni ja ne ostavljam negativnu. Neki se i jave da odustaju ipak (sve ok...) - a oni koji se ne jave samo ignoriram.... :D
2020 07 09
U redu cure, hvala puno na odgovoru :)
2020 07 09
Ja sam jednom predložila da bi trebale otvoriti temu u koju bi stavljale koje su to korisnice kad već ne možemo dati negativnu. Npr. lista nepristojnih korisnika ,:)
2020 07 09
Ne bi trebala ici negativna, ako do suradnje nije ni doslo. Ali ako te bas jako smeta ostavi neutralnu. Ja izignoriram 😅
2020 07 09
> iskrica0: > Ja sam jednom predložila da bi trebale otvoriti temu u koju bi stavljale koje su to korisnice kad već ne možemo dati negativnu. Npr. lista nepristojnih korisnika ,:) Možete probati otvoriti tu temu pa da pokušamo? Već sam pisala, prije sam takvu sličnu otvorila, ali nije bilo nešto interesa i tema je postala stara... Možda kad bi imale takvu temu i kad bi ubuduće netko otvorio slično pitanje, samo bi uputile na tu temu da se ubaci link i napiše razlog. Znam da otvaranjem takve teme nećemo puno postići, uvijek će biti nepristojnih korisnica, ali barem da se ta pristojnost nekako zabilježi. Nažalost, neutralne se samo vide ako kliknemo na suradnje.
2020 07 09
Ostavite negativnu, ako Vam obrisu onda neutralnu napisite.
2020 07 09
> Eisen77: > > iskrica0: > > Ja sam jednom predložila da bi trebale otvoriti temu u koju bi stavljale koje su to korisnice kad već ne možemo dati negativnu. Npr. lista nepristojnih korisnika ,:) > Možete probati otvoriti tu temu pa da pokušamo? Već sam pisala, prije sam takvu sličnu otvorila, ali nije bilo nešto interesa i tema je postala stara... Možda kad bi imale takvu temu i kad bi ubuduće netko otvorio slično pitanje, samo bi uputile na tu temu da se ubaci link i napiše razlog. > Znam da otvaranjem takve teme nećemo puno postići, uvijek će biti nepristojnih korisnica, ali barem da se ta pristojnost nekako zabilježi. Nažalost, neutralne se samo vide ako kliknemo na suradnje. Mislim da i hoću. Naravno da će uvijek biti, ali možda se neke vide na temi pa se upristoje. A možda i ne
2020 07 09
Evo otvorila sam temu pa možete stavljati linkove takvih kupaca
2020 07 09
> petrajelicic: > Zanima me ostavljate li negativne povratne za uzimanje podataka pa ne javljanja? > Naime nedavno se jedna cura zainteresirala za kupaci,htjela ga je kupiti nakon cega sam ostavila podatke. Nakon tog se javila da jel problem da ne uplati odmah jer joj kasni placa ja sam rekla da nema problema da uplati kada bude mogla pa se javi. Proslo je tj dana i nije se javljala pa sam je pitala da me zanima je li odustala od kupnje posto je vec uzela podatke pa bi bilo u redu da kupi. Nakon toga se vec nije javila a stalno se prijavljuje na krpice. Inace nista ne istavljam za to jer se krpicarke baren jave da su se predomislile i da ipak ne bi kupile al ovo mi je stvarno na neki nacin bezobrazno jer poruku nikome nije problem poslati pogotovo u toj situaciji. Događalo se i prije cesto, ali nisam nikad htjela nista ostaviti al vec me polako to nervira pa me zanima vase misljenje... strah me da i ona meni ne ostavi takozvanu osvetnicku negativnu kao sto neke cure rade. Nisam upoznata sa tim pravilom i nez jel se uopcr za to daje negativna.. pa ako netko zna nek javi. Hvala Ako bas imas potrebu stavi neutralnu jer negativna nije po pravilima.Osobno bi zaboravila ovu epizodu ali bi postavila uvjete prodaje za ubuduce. Rezervacija moze, ali samo odredeni broj dana (tvoj izbor koliko) , ako ti se do tada kupilica ne javi artikal se vraca u prodaju i to je to. Sve jasno i bez stresa :)
2020 07 10
Ja sam upravo u toj situaciji, ostavila sam neutralnu, i editirala info - Dobrodošli ekipa! Patim od mode, a u toj branši i radim, i stalno nešto nabavljam, tako da - stay tuned for upload! 😅 Želim nam svima pošteno i uspješno krpičarenje! 💃🏽🌟 P.S. ako niste ozbiljna i odrasla osoba, u stanju zavrsiti započetu konverzaciju, molim vas da me preskočite, a pogotovo da ne trazite podatke za uplatu!!! Do sad to nisam radila, ali ubuduće za takvo ponašanje ostavljam negativnu! Riječima mog sugrađanina Vojka - reka san NE MOZE! 😤 > BNF1208: > > petrajelicic: > > Zanima me ostavljate li negativne povratne za uzimanje podataka pa ne javljanja? > > Naime nedavno se jedna cura zainteresirala za kupaci,htjela ga je kupiti nakon cega sam ostavila podatke. Nakon tog se javila da jel problem da ne uplati odmah jer joj kasni placa ja sam rekla da nema problema da uplati kada bude mogla pa se javi. Proslo je tj dana i nije se javljala pa sam je pitala da me zanima je li odustala od kupnje posto je vec uzela podatke pa bi bilo u redu da kupi. Nakon toga se vec nije javila a stalno se prijavljuje na krpice. Inace nista ne istavljam za to jer se krpicarke baren jave da su se predomislile i da ipak ne bi kupile al ovo mi je stvarno na neki nacin bezobrazno jer poruku nikome nije problem poslati pogotovo u toj situaciji. Događalo se i prije cesto, ali nisam nikad htjela nista ostaviti al vec me polako to nervira pa me zanima vase misljenje... strah me da i ona meni ne ostavi takozvanu osvetnicku negativnu kao sto neke cure rade. Nisam upoznata sa tim pravilom i nez jel se uopcr za to daje negativna.. pa ako netko zna nek javi. Hvala > Ako bas imas potrebu stavi neutralnu jer negativna nije po pravilima.Osobno bi zaboravila ovu epizodu ali bi postavila uvjete prodaje za ubuduce. Rezervacija moze, ali samo odredeni broj dana (tvoj izbor koliko) , ako ti se do tada kupilica ne javi artikal se vraca u prodaju i to je to. Sve jasno i bez stresa :)
2020 07 11
Ivana, po pravilima Krpica ne mozes ostavit negativnu ocjenu za uzimanje podataka ili za losu komunikaciju. Pretpostavljam da je ovaj PS dio editiran , ne zuci lijepo , dapace. Sve se moze rec na lijepsi i profesijonalniji nacin a da bude simpaticno , originalno , da privuce kupca .
2020 07 11
meni se cura javila za zamjenu i ja pristala i dogovorila primopredaju. razmjenile smo brojeve za svaki slucaj i dan ranije ja se curi javila na krpice u inbox i vidim nema odgovora i javim se na whatsapp na broj koji i je dala i samo me seenala (vidjela sam one kvacice plave). i sta cu... stvarno mi se ne da navlaciti sa takvim ljudima i ostavljat negativne/neutralne pa sam samo izignorirala.. nije kulturno ni lijepo al eto. dan kasnije vidim cura sve obrisala sa krpica, sve oglase, i od tad se vise nije prijavila..
2020 07 11
1 2 Sljedeći