Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

isplata place za studente

Pozdrav, naime odradila sam nekoliko sati u Pull and Bear trgovini sa studentskim ugovorom. Nakon toga me nisu vise zvali a taj dan sam odradila 5 sati sto je oko stotinjak kuna. Inace uplate pregledavam preko student servis aplikacije na kojoj bi uvijek 1. u mjesecu (iznimke su vikend i praznici i sl). pisalo fakturirano. No ovaj put mi uplata nije sjela sve do 3. iako je 1. ovog mjeseca bio srijeda te sam trgovini poslala mail vezan za isplatu. Nazvali su me i rekli kako su malo kasnili i da bi uplata trebala stici najkasnije do 15. a inace mi uvijek sve sjedne 10., radila sam u jos nekoliko trgovina koje bi uvijek sve uredno isplatile. Danas je 16. a uplata jos uvijek nije tu. Na ap od student servisa pise samo da je fakturirano. Moze li mi netko pojasniti situaciju, kasni li student servis s isplatom ili trgovina s uplatom placa i kome se obratiti ?
2020 07 16
Mislim da kasni student servis, imala sam slicnu situaciju. otidjite do njih i provjerite ili nazovite
2020 07 16
Ako sam dobro shvatila, gledala si na stranici od SC-a pod studentske isplate. Kad popunjeni ugovor stigne do SC-a, oni za njega kreiraju račun i to je ovo što piše 'račun broj' i kraj toga datum kad je račun napravljen. Oni tada šalju taj račun poslodavcu koji ga do 15. u mjesecu treba uplatiti jer uvijek računi SC-a imaju dospijeće do 15.-og u mjesecu, bez obzira kojeg datuma su kreirani (što prije dobiju ispunjen ugovor, prije naprave račun). Red ispod se pojavi kad poslodavac plati taj račun i tada piše 'uplaćen' i datum kad je uplaćen. Nakon toga, SC proknjiži račun i kad ti ga isplati, s desne strane se pojavi 'isplaćeno studentu' s datumom i tad znači da je uplaćeno i ovisno od banke, na računu ti je isti ili sljedeći radni dan. Nadam se da ovo pomaže jer iskreno nisam baš shvatila na kojem od tih koraka je tvoj zapeo. :) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fb445141493bb11e8d176f7c4f91bc50.jpg)
2020 07 16
> Nasura: > Ako sam dobro shvatila, gledala si na stranici od SC-a pod studentske isplate. Kad popunjeni ugovor stigne do SC-a, oni za njega kreiraju račun i to je ovo što piše 'račun broj' i kraj toga datum kad je račun napravljen. Oni tada šalju taj račun poslodavcu koji ga do 15. u mjesecu treba uplatiti jer uvijek računi SC-a imaju dospijeće do 15.-og u mjesecu, bez obzira kojeg datuma su kreirani (što prije dobiju ispunjen ugovor, prije naprave račun). > Red ispod se pojavi kad poslodavac plati taj račun i tada piše 'uplaćen' i datum kad je uplaćen. Nakon toga, SC proknjiži račun i kad ti ga isplati, s desne strane se pojavi 'isplaćeno studentu' s datumom i tad znači da je uplaćeno i ovisno od banke, na računu ti je isti ili sljedeći radni dan. > Nadam se da ovo pomaže jer iskreno nisam baš shvatila na kojem od tih koraka je tvoj zapeo. :) > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fb445141493bb11e8d176f7c4f91bc50.jpg) neman opciju da vidim te podatke (valjda nam se razlikuju aplikacije) no vidim da je jutros sjela uplata, hvala na objašnjenju :)
2020 07 17