Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Split - što posjetiti?

Bok, Putujem u srijedu u Split, tjedan dana sam tamo pa su dobrodošle sve preporuke, što obići? Najzanimljivija mjesta, slatki kafići/slasticarnice, pogledi itd...☺️
2020 07 19
Na Cankarevoj poljani slasticarna odlična, ne znam kako se zove. I nije vise Cankareva, al mi je svi u splitu tako zovemo. Onda restoran galija kod prokurativa, po meni najbolja pizza u gradu. Onda kod kina karaman ima slasticarna, odlicna, ne znam isto kako se zove... to ti je kad živiš u Splitu, nista ne znaš tocno ime, samo ulično. Onda kava na zapadnoj obali, ljepse nego na rivi po meni. Na Bačvicama kafić žbirac. Pogled, prva vidilica, pa dalje uzbrdo. Kupanje ili zvoncac ili obojena. Sjetit ću se još.
2020 07 19
kolač u OŠ'kolač(skuplje, ali vrijedi)kraj crkve Gospe od Zdravlja. Pizza u Gušta, isto je tu blizu, popeti se na vidilicu Marjan i prošetati, obić uži centar grada i Zapadnu obalu..more je hladno, no obići Bačvice, ako ništa zbog picigina...proći kroz ulicu Pusti me proć(blizu Peristila), hrana je dobra u Fife, ali ima puno dobrih mjesta...kafa u Teak-a mi je najbolja(Get)...ko će sve nabrajati:)
2020 07 19
pojest kravatu u Bobisa, krafne kod Mate i koktel popit u galeriji kraj Đardina, prosetat na Marjan i ako ce vam bit gust sjest za Trogir i okupat se na Ciovu! i uzivat na pogledu na Split
2020 07 19
Sustipan - od tamo je prekrasan pogled na cijeli Split, Marjan (prva vidilica, isto tako predivan pogled, a ima i neki kafić odmah pored), obavezno Peristil i kroz Dioklecijanove podrume izaći na Rivu. :-)
2020 07 21
Evo i preporuke od mene i momka koji je tu domaci (a ja zivim godinu dana) i neka nama fave mjesta. Dobra slasticarnica je Cookie Lab na Bacvicama i isto u blizini ima jako lijep kafic Dvor koji je u zelenilu a ima pogled na more (isto imaju kolace). Takoder Procaffe, uz more je i ima odlicne kolace i kavu (imaju i parking). Isto mislim da je bolje popiti kavu na Zapadnoj nego na Rivi, i definitivno bi trebali otici na Marjan na prvu vidilicu i kafic koji je tamo. Mozete napraviti lijepu setnju rivom pa na zapadnu i onda na sustipan (jako lijep pogled) pa nastaviti setnicom uz more, naici cete i na 20ak macaka na jednom mjestu (ako ih volite). Od restorana preporuka za To je tako (u gradu, meksicka hrana) i Sexy Cow (streetfood), Azija na Poljickoj (malo dalje od grada, logicno kineska hrana), pizzerija Ivo u Stobrecu (daleko najbolje pizze, i to vam odgovara ako ste s autom). I takoder ako ste s autom, pogled iz Gornje Podstrane je prekrasan, cesta za doci gore je zavojita i nisu dvije trake, ali ljudi ne voze brzo i voljni su se vratiti se da vas propuste.
2020 07 22