Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kokteli u centru Zegea

pitanje za ekipu upoznatu sa koktel scenom grada Zagreba (centar, ništa daleko)....hubby i ja trebamo preporuke za nova pojila....jedini uvjet je da rade dobar mojito i pina coladu..... dankešen x-)
prije 9 dana, 14:38
Obožavam koktele, osobito mojito i probala sam ga na milijun mjesta u Zg - apsolutne preporuke i najbolji mojito je u bircu AE u Radićevoj gore. Bez presedana! Birc je slatki, ima dvije terase i pogled na katedralu, a izvana je neugledan, da ne znate da je tamo promašili biste ga :) Sve preporuke, najbolji su! Radićeva 54, morate ući i spustiti se stepenicama dolje :)
prije 9 dana, 15:25
https://www.journal.hr/lifestyle/gastro/ae-je-idilicna-oaza-u-zagrebu-koju-morate-posjetiti/
prije 9 dana, 15:28
> Poisene: > Obožavam koktele, osobito mojito i probala sam ga na milijun mjesta u Zg - apsolutne preporuke i najbolji mojito je u bircu AE u Radićevoj gore. Bez presedana! Birc je slatki, ima dvije terase i pogled na katedralu, a izvana je neugledan, da ne znate da je tamo promašili biste ga :) > Sve preporuke, najbolji su! > Radićeva 54, morate ući i spustiti se stepenicama dolje :) hvalllaaaaa samo da javim da smo bili :") da mogu, stavila bi fotku ovdje ali eto, ne mogu ništa uploadtati na forum zadnja dva tjedna (barem). Uglavnom - super lokacija, pogled a mojito za poludit dobar.... još da oće i pinacoladu staviti u ponudu ;)
prije 8 dana, 08:07