Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Mjesto stanovanja krivo navedeno na profilnoj

Molila bih da mi netko odgovori zašto pojedine korisnice na profilu imaju krivo navedeno mjesto stanovanja i je li to ovdje dozvoljeno?! Naime,u kratko vrijeme mi se dogodilo da sam imala suradnju sa dvjema korisnicama i obje žive u potpuno drugim gradovima od onih koje su navele na profilu.Tako jednoj ,koja živi u Krapinsko - zagorskoj županiji ,piše da živi u Splitu,dok drugoj,koja živi u Vukovarsko - srijemskoj,piše da živi u Vodicama,makar mislim da je Vodice vidjela samo na slikama. Jednu sam i pitala šta joj to znači pa mi je odgovorila da se ona meni ne mora ispovijedati. Suradnja s takvim korisnicama u meni budi sumnju i nepovjerenje i zaista mi nije jasno šta dobivaju s time i zašto to rade,osim ako zbog svog pravog mjesta stanovanja nemaju kompleks manje vrijednosti, ili je to možda neki novi trend na krpicama,sa kojime nisam upoznata ?! Molim da mi netko to pojasni .
prije 12 dana, 01:02
Moje mišljenje je da su nešto od navedenog: - prevarantice - osobe koje stave neki mali gradić i time se ograde primopredaje jer im se ne da / ne vole, a ne žele napisati da nisu za istu - osobe koje takoder izbjegavaju primopredaju iz razloga da ne sretnu nekoga koga poznaju. Imale smo prilike čuti na forumu kako im je to neugodno, iako ne vidim ništa sramotno u tome, a ni poantu jer kad šalješ paket i daješ broj računa vidi se tko si... U svakom slučaju jako čudno. I sama sam imala takve slučajeve kad ih pitaš za primopredaju nalaze se u sasvim 16-om mjestu od navedenog.
prije 12 dana, 01:26
Mojeg mjesta niti nema u lokacijama na Krpicama tako da sam stavila Zagreb. To je najbliži grad mojem mjestu.
prije 12 dana, 01:33
A možda trenutno samo borave u nekom drugom mjestu zbog posla ili slično. Ili su se nedavno preselile.
prije 12 dana, 01:39
Ili su na faksu u drugom gradu mozda? Ne znam..
prije 12 dana, 01:47
> Tralala0060: > Moje mišljenje je da su nešto od navedenog: > - prevarantice > - osobe koje stave neki mali gradić i time se ograde primopredaje jer im se ne da / ne vole, a ne žele napisati da nisu za istu > - osobe koje takoder izbjegavaju primopredaju iz razloga da ne sretnu nekoga koga poznaju. Imale smo prilike čuti na forumu kako im je to neugodno, iako ne vidim ništa sramotno u tome, a ni poantu jer kad šalješ paket i daješ broj računa vidi se tko si... > U svakom slučaju jako čudno. I sama sam imala takve slučajeve kad ih pitaš za primopredaju nalaze se u sasvim 16-om mjestu od navedenog. A je li to dozvoljeno ovdje? Ja sam danas na banci ,pitala službenicu da mi reče na čije je račun ime i iz kojeg je grada osoba.Kad mi je rekla da je taj grad na drugoj strani Hrvatske ,id onog koji je naveden na profilu ,ostala sam zabezeknuta i automatski se u meni probudila sumnja.Bila sam u dilemi,uplatiti ili ne uplatiti.
prije 12 dana, 02:16
> SilaVila: > A možda trenutno samo borave u nekom drugom mjestu zbog posla ili slično. Ili su se nedavno preselile. Ne,nije to u pitanju,više nego sigurno.Ali,obzirom da vi već imate dugo staža ovdje,znate li možda,je li to dozvoljeno?
prije 12 dana, 02:19
> LovelyLady: > Mojeg mjesta niti nema u lokacijama na Krpicama tako da sam stavila Zagreb. To je najbliži grad mojem mjestu. Meni podaci nisu bitni za slanje jer ja,nakon uredne uplate šaljem na adresu koju ste mi dali,ali itekako mi je bitno da mi se kod uplate poklapaju svi podaci sa onima koje ima banka.Svakako mi je u interesu da znam kome i u koji grad uplaćujem.
prije 12 dana, 02:33
Mislim da ne mora biti prevara u pitanju, iako razumijem strah. Ja dok nisam imala racun u banci davala sam podatke tatine kartice(moglo je biti da tata i ja nismo na istoj adresi?) Moze biti bilo sto u pitanju, ali nikada nisam razmisljala da bi tako sto bilo znak prevare.
prije 12 dana, 02:59
> Jagoda_letgo: > Mislim da ne mora biti prevara u pitanju, iako razumijem strah. Ja dok nisam imala racun u banci davala sam podatke tatine kartice(moglo je biti da tata i ja nismo na istoj adresi?) Moze biti bilo sto u pitanju, ali nikada nisam razmisljala da bi tako sto bilo znak prevare. Nadam se da ste u pravu,inače se javim kroz par dana.🙃
prije 12 dana, 03:36
> amber19: > > Jagoda_letgo: > > Mislim da ne mora biti prevara u pitanju, iako razumijem strah. Ja dok nisam imala racun u banci davala sam podatke tatine kartice(moglo je biti da tata i ja nismo na istoj adresi?) Moze biti bilo sto u pitanju, ali nikada nisam razmisljala da bi tako sto bilo znak prevare. > Nadam se da ste u pravu,inače se javim kroz par dana.🙃 Meni ti je npr. u banci kao i svugdje navedeno mjesto prebivališta, a ja sam vecinu godine u mjestu boravišta. I mislim da je tako većinu npr. studenata ili onih koji su odselili u drugi grad zbog posla, a žive u podstanarstvu. Lokaciju na krpicama mijenjam ovisno o tome gdje se trenutno nalazim.
prije 12 dana, 09:27
Nikad nisam o tome razmisljala, a sigurno polovica mojih kupnji ide u grad koji je udaljen 350 km od mjesta navedenog na mojem profilu. Cesto kupim nesto za kcer i dajem njezinu adresu, tako da ide odmah k njoj. Ja ne placam dvije postarine, a nju paketici iznenade. Do sada me nitko nije pitao na krpicama zasto je drugi grad, a nadam se da nije nitko pomislio da sam muljatorica 😉
prije 12 dana, 09:28
Meni su neki artikli znali biti doma kod mame u drugom gradu (jer poslikam nesto pa mi se ne da nositi po koferima sve za Zg kad mama moze poslati od doma) ili kod frendice u trecem ako je oglas iz usluge. Netko mozda zivi na dvije lokacije, studira u drugom gradu i sl. Ne znaci da su svi prevaranti :)
prije 12 dana, 10:19
U zadnje vrijeme sam imala nekoliko takvih situacija. Nije da ne izaziva nelagodu, ali sve te kupilice su tad bile na odmoru ili radu na moru. Ipak kod takvih suradnji odahnem tek kad se suradnja sretno završi.
prije 12 dana, 10:36
> amber19: > > SilaVila: > > A možda trenutno samo borave u nekom drugom mjestu zbog posla ili slično. Ili su se nedavno preselile. > Ne,nije to u pitanju,više nego sigurno.Ali,obzirom da vi već imate dugo staža ovdje,znate li možda,je li to dozvoljeno? Ne znam je li to dozvoljeno i kako bi se tome uopće moglo ući u trag i odrediti pravilo oko navođenja mjesta boravka. Ali evo osobno sam primjer koji i po dva mjeseca znam biti van grada koji mi je naveden,a suradnje uspješno teku.😊
prije 12 dana, 11:28
1 2 3 Sljedeći
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj