Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Povratne informacije podižu prodaju?

Drage žene, ponukana činjenicom da skoro više nitko ne ostavlja povratne, ili barem vrlo rijetko, da li vam se ikada dogodilo da prodaja naglo skoči nakon što ste dobile više povratnih informacija odjednom? Zanima me da li postoji algoritam koji u tom slučaju boosta vidljivost oglasa? Znam da postoji lista top korisnika, koja se rangira prema broju artikala i povratnih, no sumnjam da žene kupuju zbog tog parametra.
prije 14 dana, 09:55
Nikad ne gledam te liste. Pregledam artikle i ako mi se nešto svidi pročitam opis od korisnici uvijek na profilu,bacim oko na broj povratnih-nikad ih ne čitam i šaljem upit.
prije 14 dana, 12:02
> Boston: > Nikad ne gledam te liste. Pregledam artikle i ako mi se nešto svidi pročitam opis profila korisnice, bacim oko na broj povratnih-nikad ih ne čitam i šaljem upit.
prije 14 dana, 12:21
Ako se i dobije više povratnih informacija odjednom,smatram da to ne utječe na bolju prodaju. Ali svakako mi već broj pozitivnih povratnih informacija kao kupcu bar daje donekle uvid u to s kim poslujem i bar neku sigurnost.
prije 14 dana, 13:16
Meni se dogodilo za sada samo jednom da mi nije ostavljena povratna, ali ako ikad više nešto prodam, nadam se da neću biti zakinuta za istu :') Polazivši od same sebe, kako je i @Boston rekla, pogledam opis na profilu i onda pročitam par povratnih inf a naročito i one negativne ukoliko ih korisnica ima. Mislim da povratne nemaju toliko veze s daljnjom prodajom. Možda se baš zalomilo da recimo random 5 žena u isto vrijeme vidi nešto na tvom profilu što im se sviđa pa mahnito kupuju :) Mislim da je više stvar slučajnosti nego ičeg drugog.
prije 14 dana, 13:23
Mislim da povratne ne utječu na prodaju. Kupim od cura sa 5 ili sa 200 povratnih i dode mi na isto. U mome slucaju, prodaja mi je bolje isla prije nego trenutno, kada imam više povratnih. Ne znam je li to slucaj zbog virusa i jer je dosta ljudi izgubilo posao i placu, mozda se krpice vise ne koriste kao prije... ili je to samo tako trenutna situacija jer ja redovno još uvijek kupujem kada mi nešto treba ovdje.
prije 13 dana, 13:37
Kako mislite skoro nitko više ne ostavlja povratne?! Velika većina krpičarki uredno ostavlja povratne informacije nakon suradnje. Redovito pročitam opis na profilu, pregledam par stranica povratnih da vidim ima li neutralnih koje često puno govore o prodavaču i tada se odlučim na kupnju. Nije baš da pozorno pratim datume kad su povratne date, niti bi mi to što je netko u zadnje vrijeme dobio više pozitivnih išta promijenilo. ne vidim kako bi to ikome moglo biti značajno :o Prodaja mi ide solidno, kupnja još solidnije ,:)
prije 13 dana, 14:31
Pa iskreno, mani fali oko 1/4 povratnih, naravno kao kupcu.... radila sam dosta zamjena i nisam dobila povratne, a redovito ih ostavim. Al eto. Nije mi atraktivan ormar, znam, većinom za klince, tako da zato sigurno slado ide. Vise kupujem nego sto prodam definitivno.
prije 13 dana, 15:20
Kao prodavač ostavim odmah povratnu jer sam lovu dobila kao kupac sacekam povratnu od prodavača,pa otprilike 15 mozda fali koja manje koja vise nije ostavljena
prije 13 dana, 15:56
Možda je slučajnost, no primjetila sam više puta da se isto dogodilo. Dakle, ako dobijete u istom danu više povratnih, taj isti dan, ili dan poslije, dobijete značajno više upita za artikle, kao da im je povećana vidljivost. Što se tiče povratnih, ne ostavljaju žene koje dolaze na primopredaju, iako ih zamolim, ili one krpičarke koje su nove na sajtu. Općenito se manje prodaje, te po nižim cijenama, no to je općenito stanje tržišta. Ista je situacija na npr.njuškali.
prije 13 dana, 16:24
Meni neki ostave, neki ne. Osobno ako ja kupujem uvijek ostavim, ako sam ja prodavac onda cekam da kupac prvi ostavi ako je zadovoljan. X puta mi se dogadjalo da sam ja ostavila a kupac nista. Zasto bi ja njemu povecavala povratne a on se meni se udostoji ostaviti. Meni je to nekako opca kultura. Kad kupujem pogledam broj povratnih i da slucajno nema neg,ako ima nju idem procitati da vidim u cemu je bio problem. Ukoliko nema povratnih tad sam izrazito oprezna iako svatko mora poceti od 0.
prije 13 dana, 17:19
> embrace: > Možda je slučajnost, no primjetila sam više puta da se isto dogodilo. Dakle, ako dobijete u istom danu više povratnih, taj isti dan, ili dan poslije, dobijete značajno više upita za artikle, kao da im je povećana vidljivost. Ne znam kako bi ovo bilo moguće? Svi artikli koji su objavljeni poslije vašeg biti će vidljivi na stranicama prije vaših..osim onih kojima su plaćene posebne usluge...barem mislim da je tako. Povratne pozitivne informacije svakako će u nama stvoriti osjećaj sigurnosti jer je vrlo vjerojatno da se iza 500 suradnji krije netko s kim se možete dogovoriti (iako se samo katkad pokaže da nije tako)...ja na 100 pozitivnih već kažem vau....jer puno je to posla....a na 1000 moj naklon do poda....
prije 13 dana, 00:44
Pretezno zamolim kako ja ostvim kupcu tako i on/ona meni. Kupujem. Prodajem. Mijenjam. Al volim da to bude realna cijena pa i zamijena. Ne mogu dati bubam tenisice za jednu majicu.
prije 11 dana, 15:45
Evo, čekam 100-tu pozitivnu .I skoro sve sam zaradila kao kupac,jer od prodaje ovdje nema kruha ,kako bi se reklo.A onda se mislim povući....nemam živaca čekati da netko nešto kupi i rađe ću dati stvari u reciklažu tj u kontejner jer ne mogu gledati hrpu robe u ormaru,oko kreveta . Less is more.
prije 11 dana, 20:21
Ako je netko zainteresiran za kupnju Kupit ce bez obzira na broj povratnih Moze netko imati i 1000 povratnih ako nema nista sto se meni sviđa ili treba Druga stvar je sto kupci ne ostavljaju povratne Ne javljaju ni da su preuzeli paket Primjer od 10 suradnji.nekad 3 ostavi povratnu i jave da su preuzeli Ostali ne a ni b
prije 11 dana, 10:38
1 2 Sljedeći
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj