Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Erste banka - potvrda uplate

Ima li netko da je u Erste banci i dali mi može reći dali ovako izgleda potvrda uplate. Cura mi je uplatila u srijedu 29.7. u 12:55 h pisalo je da će transakcija biti provedena 30.7. reko OK - tu mi je odmah bilo čudno. 30.7. cijeli dan ništa ne sjeda, javaila mi se i rekla kao -uplate idu do kraja dana pa provjerite navečer - isto glupost - no uplate nema, provjerila sam IBAN na koji je uplatila točan je, sad me muči da slučajno nije uplata tj. potvrda krivotvorena jer mi nema smisla, cura mi se javila prije dva tjedna da će uplatiti u ponedjeljak - u utorak se javlja kasni joj plaća sutra će znati kad će biti pa mi javi, javila mi za 10 dana da može uplatiti za 2 dana, reko OK nisam rezervirala tenisice a nisam ih ni prodala u tom periodu pa reko slobodne su. Prodaja je bila preko fejsa ne ovdje. 31.7. danas mi se javila u 2 u noci kao Niste mi nista javili,molim vas javite mi. Ako je doslo do neke greske da mogu sutra ispraviti prije vikenda - reko nema uplate još uvijek javim joj u 8 ujutro - onda odgovorila- Pa ne znam ni sama,ako nije sjelo onda nesto nije u redu nisam pametna.
prije 10 dana, 13:53
Mislim odmah spominje neku grešku i da nešto nije u redu , ČUDNO. Realno da je nešto krivo aplikacija joj ne bi dala da prođe uplata, gledala sam tu potvrdu i IBAN je dobar koliko vidim. Meni se čini da me laže da je uplatila i sad eto je petak već i sad će mi sigurno reći da će opet provesti uplatu pa da će biti vidljivo tek u ponedjeljak - ustvari uplata nije niti napravljena a ko zna možda će novac imati tek u ponedjeljak pa će tek onda uplatiti, prije nego sjedne uplata ne šaljem, ali već vidim kako će mi reći tipa da joj danas svakako pošaljem jer ide u Tunguziju u utorak pa da joj stigne do tad. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/00f0af80ee9204ace1b4a471e0ddc495.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2a8a9b9b1cf9eaab49424e4cd262698b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/eb88824d9693cf28c89c4aa3008a7fe0.jpg)
prije 10 dana, 13:58
Potvrda je dobra, ali nalog je samo POTPISAN. Kad novci zaista budu uplaćeni, onda će na istoj takvoj potvrdi za status naloga pisati IZVRŠEN.. U tome je razlika. Možda nema dovoljno na računu pa se nalog ne može provesti.
prije 10 dana, 14:06
> NadaMihaljevic: > Potvrda je dobra, ali nalog je samo POTPISAN. Kad novci zaista budu uplaćeni, onda će na istoj takvoj potvrdi za status naloga pisati IZVRŠEN.. > U tome je razlika. Možda nema dovoljno na računu pa se nalog ne može provesti. Uredu, hvala Vam!
prije 10 dana, 15:46
Po meni cim je skinulo 2 kn za transakciju je nalog izvršen.imam tekuci na Erste nemam žiro pa nemogu biti 100% ziher
prije 10 dana, 19:39
Nalog nije proveden. Na ovoj prvoj potvrdi treba stajati status izvrsen. Ovo drugo su vam print screenovi s internet bankarstva koji su isti za izvršene i neizvršene naloge. Trazite email potvrdu sa statusom izvrsen, ovo sa prve slike
prije 10 dana, 22:07
> Sanja8888: > Po meni cim je skinulo 2 kn za transakciju je nalog izvršen.imam tekuci na Erste nemam žiro pa nemogu biti 100% ziher Uvijek se skida ta naknada prije nego sto se skine iznos. Jer kad plaćate internet bankarstvom nešto navečer (npr režije ili uplaćujete nekome na račun) banka skida te 2kn naknade a tek idući dan će iznos biti skinut s računa ako na njemu bude dovoljno sredstava. Ona je 29. unijela nalog i skinuta joj je naknada (i ta naknada je nepovratno skinuta iako ona može opozvati nalog idući dan) ali uplata nije izvršena jer nema sredstava na računu ili ju je možda opozvala nadajući se da će joj se poslati proizvod kojeg neće nikad platiti. Nadam se da je ovo prvo u pitanju...
prije 10 dana, 23:57
> NadaMihaljevic: > Potvrda je dobra, ali nalog je samo POTPISAN. Kad novci zaista budu uplaćeni, onda će na istoj takvoj potvrdi za status naloga pisati IZVRŠEN.. > U tome je razlika. Možda nema dovoljno na računu pa se nalog ne može provesti. Točno. Ako ne piše da je status izvršen, ništa od uplate.
prije 10 dana, 02:07
Naknada joj nije skinuta, skida se skupa s iznosom, na datum koji je naveden kao datum izvrsavanja, ali kao posebna stavka. Dok je nalog u statusu potpisan, moze ga se povuci, odnosno stornirati. Nemojte slati prije vidljive uplate. Meni se znalo dogoditi da mi netko uplati popodne, a uplata mi bude provedena na racun tek oko 14 sati drugi dan.
prije 10 dana, 02:10
Bas sam zbunjena sa ovim nalogom.cini mi se da sad ovim”potpisivanjem”sve dodatno zakompliciralo . Meni kod provedenog naloga pise izvršen ,a kad ga moram potpisat iznad neznam točno kojeg iznosa isto samo na mail dobijem da je izvršen .ovo potpisano ne potpisano mi ne dolazi na mali,zasto neznam mozda jer ga ja spremim pa potpišem jer je kratak rok za upis .svakako bi cekala uplatu ,sad kad citam koji su mogući scenariji
prije 8 dana, 21:37
Mora bit IZVRSEN kad je uplaceno Imaž erste
prije 8 dana, 22:12
Potpisan znaci da jr napravila nalog i potvrdila pinom. I vidi se uvijek datum placanja i datum izvrsenja a toga tu nema
prije 8 dana, 22:13
Mogla ga stornirat odmah nakon sta screenala uplatu
prije 8 dana, 22:14
Hvala cure. Tražila sam je da sad uslika status naloga i to u petak navečer, rekla mi je da sad Nema WiFi I da se ne može spojiti na net - jel to istina?!? Ali ima mobilne podatke pa prek toga ne može? I napisala da joj dečko (gle ti to SLUČAJNO) radi u banci i da može provjeriti samo po broju transakcije Provjeriti nalog jer po ovome novci stoje u zraku i da ona može to STORNIRATI (ne znam kako može stornirati, apsolutno mi nije jasno?!) i da može otići direkt u moju banku uplatitii na račun jer stvarno želi tenisice kupiti. Nisam više ništa pisala jer ono vikend je i sad ionako ne može ništa, ali mislim da je ona i s tim računala.
prije 8 dana, 22:36
Ako je pisalo da je potpisan, sad očito uplata nije prošla jer nema na računu i sad bi joj očito trebalo pisati ODBIJENO? Ili je stornirano odmah nakon šta je zadala uplatu trećeg ja također mislim da nema?!
prije 8 dana, 22:41
1 2 Sljedeći
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj