Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Krivo mi se uploadaju fotografije

Molim pomoć! Fotografiram najnormalnije stvari i kad te fotografije postavim na stranicu, fotografija je zakrenuta za 45 stupnjeva. Zašto? Što radim krivo? :/
2020 08 04
Nije do tebe, do stranice je. Meni se ista stvar događa, ali većina slika mi je ipak okej jer učitam sliku nanovo. Nakon što uđeš u edit i okreneš neće biti promjene, baš ju nanovo učitaj u editu pa bude okej. Moramo tako dok ne srede krpice, nadam se da jednom hoće jer stvarno stranica zeza.
2020 08 04
Stalno se cure žale na to...ima više tema......ja sam davno postavljala fotke i svaka mi se htjela okrenuti... I gledam ovih 45 stupnjeva....ipak će bit 90 :")
2020 08 05
Već je postavljeno nekoliko ovakvih tema i na svakoj pišem pa ću i na ovoj :') Postaviš oglas tako, onda skineš svaku sliku s tog oglasa i one se spreme tako naopako. Nakon tog ideš urediti oglas, staviš te skinute slike, okreneš i voila ☺️
2020 08 05
> iskrica0: > Već je postavljeno nekoliko ovakvih tema i na svakoj pišem pa ću i na ovoj :') > Postaviš oglas tako, onda skineš svaku sliku s tog oglasa i one se spreme tako naopako. > Nakon tog ideš urediti oglas, staviš te skinute slike, okreneš i voila ☺️ To je malo duža varijanta, meni radi kada u editu učitam sliku nanovo
2020 08 05
> Jagoda_letgo: > > iskrica0: > > Već je postavljeno nekoliko ovakvih tema i na svakoj pišem pa ću i na ovoj :') > > Postaviš oglas tako, onda skineš svaku sliku s tog oglasa i one se spreme tako naopako. > > Nakon tog ideš urediti oglas, staviš te skinute slike, okreneš i voila ☺️ > To je malo duža varijanta, meni radi kada u editu učitam sliku nanovo Upravo isprobala. Ova "kraća varijanta" mi, nažalost, ne radi. "Duža" radi. :)
2020 08 05
Super da radi :)
2020 08 05
> iskrica0: > Super da radi :) Hvala na savjetu! :)
2020 08 05
Ja pokušavam, ali nikako,uvijek ju zaokrene
2020 08 06
Pozdrav cure, nova sam tu pa Vas molin pomoc. Uspila sam uploadati par artikala, ali sad kad zelim uploadati stranica mi uopce ne reagira i onda triban sve ispocetka. Jel se Vama to događalo, postoji li neki limit koliko oglasa dnevno mogu stavit i sl.? Hvala i ugodan dan!
2020 08 07
> pretty_chic: > Pozdrav cure, nova sam tu pa Vas molin pomoc. Uspila sam uploadati par artikala, ali sad kad zelim uploadati stranica mi uopce ne reagira i onda triban sve ispocetka. Jel se Vama to događalo, postoji li neki limit koliko oglasa dnevno mogu stavit i sl.? Hvala i ugodan dan! Nema ogranicenja s brojem artikala. Pogledaj da imas nesto u "materijali", da opis nije prekratak i sl. Inače nakon sto ti neda uploudat pocrveni sto ti nije dobro pa popravi. Mozda je do toga? I mene zna zezat stranica ako npr. odlucim nesto stisnit, a stranica se jos ucitava, pa treba koju sekundu pricekat.
2020 08 08
Ee nisam stavljala nista u materijale... pokusat cu opet. Fala lipa na odgovoru!
2020 08 09
Bok ljudi, imam pitanje, već danima za redom mi stalno nestaje oglas, a kad je gore slike su u svim smjerovima. Prvo sam mislila da je možda prevelika fotka, a sad me brine dal uopće smijem prodati revere narukvice koji su mi ostali od svadbe?? (fakat su ostali od svadbe i ne bavim se proizvodnjom na veliko). Kad ukucam reveri izbaci milijun oglasa koji to prodaju pa sam mislila da se smije jer valjda bi ih netko obrisao. Nemojte me ubit, pliz help, tek sam se odvažila stavljat krpice gore.
2020 09 02