Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Višak krpica? Doniraj za azil!

Znam da svi ovdje imamo viška odjeće koja stoji po ormarima, a na stranici se nije uspjela prodati. Nedavno sam naišla na ovu grupu gdje možete bilo što stavljati na aukcije,a sve s ciljem prikupljanja donacija za pse iz osječkog azila. Može se pronaći korisnih stvari za sitne novce. Vama beznačajna krpica može nahraniti nekog malog pesonju ili sudjelovati u troškovima operacije, a vjerujem da se svi bolje osjećaju kada učine neko dobro djelo. ❤️ Upišite na fejsu: "Azil Osijek - aukcije!" 😊
2020 08 05
Jesam vec u vise navrata, ponesem kad idem u setnjice. I odmah pokupim jos hrpu stvari koje izbidam, a koje mi ne trebaju, ali eto 😁 Ekipa u Nemetinu je genijalna pa mi nije zao ❤
2020 08 05
> MariaTu1: > Znam da svi ovdje imamo viška odjeće koja stoji po ormarima, a na stranici se nije uspjela prodati. > Nedavno sam naišla na ovu grupu gdje možete bilo što stavljati na aukcije,a sve s ciljem prikupljanja donacija za pse iz osječkog azila. Može se pronaći korisnih stvari za sitne novce. > Vama beznačajna krpica može nahraniti nekog malog pesonju ili sudjelovati u troškovima operacije, a vjerujem da se svi bolje osjećaju kada učine neko dobro djelo. ❤️ > Upišite na fejsu: "Azil Osijek - aukcije!" 😊 Bravo! Divna inicijativa, od početka pratim i podržavam :") . Najbolji azil u svemiru!
2020 08 05
Može se i poštom ili tiskom nešto poslati?
2020 08 05
Sve se može, najbolje se obratite njima direktno i sve će vam objasniti - na Fejsu 'Azil Osijek - aukcije'
2020 08 05
> indica: > Može se i poštom ili tiskom nešto poslati? Mozete i sami postaviti aukcije u grupi, ako imate vremena i volje kasnije slati stvari. Ili se cuti s curama (Slađa Azilovic) i dogovoriti slanje u Azil pa ce one slikati i postaviti.
2020 08 05
> Maleficent80: > > indica: > > Može se i poštom ili tiskom nešto poslati? > Mozete i sami postaviti aukcije u grupi, ako imate vremena i volje kasnije slati stvari. Ili se cuti s curama (Slađa Azilovic) i dogovoriti slanje u Azil pa ce one slikati i postaviti. Znači može se poslati njima pa da one objave i prate te objave? Meni je ovo super ideja, ali nisam tip za aukcije, tlaka mi je to...tako da mi je ova opcija da im pošaljem stvari, pa da ih one objave puno jednostavnija. Hvala pokretačici teme na prijedlogu :)
2020 08 05
Možete im poslati fotke toga što želite donirati, one objave aukciju, prate je i zaključe i samo pošalju adresu na koju trebate poslati....sve opsije dolaze u obzir :)
2020 08 05
Odlično, hvala na informaciji!
2020 08 05
Drago mi je da vam se sviđa ideja. :") Gitadevi je gore sve napisala što se tiče procedure, slobodno im se javite za dodatna pitanja. Moje iskustvo sa djelatnicima i volonterima je stvarno super, svi simpatični i ljubazni.
2020 08 06