Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Curke molim vas savjet

Javila mi se jedna cura iz Češke da želi kupiti neke stvarčice kod mene, kaže da joj pošaljem br računa i da ce mi uplatiti u eurima. Sto se slanja tice, kaze da ce angarzirati shipping kompaniju(pretpostavljam DPD) pa da ce oni to preuzeti na mojoj kucnoj adresi. Jeste li mozda imale ovakvih iskustava? Koliko bi po vama morala platiti kuriru prilikom preuzimanja za shipping do Češke? Ako imate iskustva, dajte mi savjet.
2020 08 05
Naravno prevara
2020 08 05
> evalongoria: > Javila mi se jedna cura iz Češke da želi kupiti neke stvarčice kod mene, kaže da joj pošaljem br računa i da ce mi uplatiti u eurima. Sto se slanja tice, kaze da ce angarzirati shipping kompaniju(pretpostavljam DPD) pa da ce oni to preuzeti na mojoj kucnoj adresi. Jeste li mozda imale ovakvih iskustava? Koliko bi po vama morala platiti kuriru prilikom preuzimanja za shipping do Češke? > Ako imate iskustva, dajte mi savjet. Nemoj odgovarati na takve poruke, to su prevare koje kruže po krpicama
2020 08 06
Zašto otvarate temu, a već ih ima preko pedeset o istoj stvari? Ne da vam se ni baciti pogled na ostale teme po forumu nego odmah nova tema. Katastrofa.
2020 08 06
> LovelyLady: > Zašto otvarate temu, a već ih ima preko pedeset o istoj stvari? Ne da vam se ni baciti pogled na ostale teme po forumu nego odmah nova tema. Katastrofa. Mislim da to nije katastrofa, malo si pregruba. Cura se očito još nije ufurala u korištenje krpica :)
2020 08 06
Valjda i vrapci na grani znaju vec da je rijec o prevari. 🤦‍♀️🤦‍♀️
2020 08 06
Samo izbrisi takve poruke i zanemari...
2020 08 06
> Jagoda_letgo: > Mislim da to nije katastrofa, malo si pregruba. Cura se očito još nije ufurala u korištenje krpica :) Ako zna otvoriti temu, zna već puno. Možda katastrofa nije pravi izbor riječi, ali svaki dan jedna nova tema o istoj stvari. Podsjećaju me na djecu koja niti ne otvore knjigu, a kažu "ne znam".
2020 08 07
Ima jos jedan profil za prijevaru pod imenom lanajanet. Ista prica, drugi lik.
2020 08 07
> LovelyLady: > > Jagoda_letgo: > > Mislim da to nije katastrofa, malo si pregruba. Cura se očito još nije ufurala u korištenje krpica :) > Ako zna otvoriti temu, zna već puno. Možda katastrofa nije pravi izbor riječi, ali svaki dan jedna nova tema o istoj stvari. Podsjećaju me na djecu koja niti ne otvore knjigu, a kažu "ne znam". Točno tako. :)
2020 08 07