Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Lažne tagove blokirati!??

Jutro cure Evo jedan prijedlog adminu i molba za vaše mišljenje, Kako bi bilo da admin blokira svaku korisnicu koja lažno označava tagove?? Ja stvarno ne kužim u čemu je problem označiti marku proizvoda koji se prodaje??? Onak, ako tražim torbu Zara, Adidas tenisice ili sl, onda hoću te torbe i točno Adidas tenisice pregledati, a ne da mi pritom iskače od mobitela do wtf stvari, a označeno sve od Zara, Mango, Bershka, Adidas, Nike, Puma... 👎👎 Stvarno to više nema smisla. Pa ne bi kupila iz principa!!
2020 08 11
Nekad su se tagovi mogli brisati jedan po jedan, ali s prelaskom na novi dizajn je ta mogućnost nestala. No, ovaj tjedan imamo nekoliko video sastanaka različitih tematika, između ostalog i s ITjem gdje ću bacit jednu prezu što nam sve treba i zašto, a tagovi su na popisu. Blokada zbog tagova ne bi trebalo biti jer onda se komotno blokira 90 posto krpica i ćaos.
2020 08 11
> Admin2nd: > Nekad su se tagovi mogli brisati jedan po jedan, ali s prelaskom na novi dizajn je ta mogućnost nestala. > No, ovaj tjedan imamo nekoliko video sastanaka različitih tematika, između ostalog i s ITjem gdje ću bacit jednu prezu što nam sve treba i zašto, a tagovi su na popisu. > Blokada zbog tagova ne bi trebalo biti jer onda se komotno blokira 90 posto krpica i ćaos. Hmmm... možda to i ne bi bilo loše. Nakon toliko uputa i upozoravanja, možda je vrijeme za drastične mjere ;) Pa neka igra krene ispočetka...
2020 08 11
Eh da, korisničke želje vs naputci viših instanci.. <3
2020 08 11
Problem je u tome što stranica nema mogućnost pretraživanja prema brendu, iako se u opisu artikla posebno upisuje brend, a posebno tagovi!!!!!!! Dakle, posebno se upisuje brend, a posebno tagovi i to dvoje treba razlikovati!!! Tagovi su nešto što opisuje artikl i određuje ga prema cjenovnom rangu, stilu i dr. Ja smatram da je dobra stvar da ako tražim npr. bluzu u cjenovnom rangu Zara, da mi se ponude i bluze brenda Mango, Stradivarius, Reserved i sl. Ili ako tražim bluzu u cjenovnom rangu Armani, da mi se ponude Gucci, Valentino i sl. A ako npr. tražim isključivo brend Mango onda napravim pretragu prema brendu, i izlistaju mi se samo artikli koji pod brend imaju upisan Mango. Kakvog inače smisla ima kod postavljanja artikala posebno upisivati brend, a posebno tagove???? Dakle, ako se kod postavljanja artikla posebno upisuje brend, treba biti omogućena i pretraga po brendu. To je osnovni problem ove stranice, a ne neko nazovi krivo tagiranje. Tagovi su pojmovi koji na neki način asociraju na artikl koji se oglašava, koji ga povezuju sa nečim, npr. bojom, stilom, cjenovnim rangom i sl. Tag nije brend.
2020 08 11
> Jasna2709: > Jutro cure > Evo jedan prijedlog adminu i molba za vaše mišljenje, > Kako bi bilo da admin blokira svaku korisnicu koja lažno označava tagove?? > Ja stvarno ne kužim u čemu je problem označiti marku proizvoda koji se prodaje??? > Onak, ako tražim torbu Zara, Adidas tenisice ili sl, onda hoću te torbe i točno Adidas tenisice pregledati, a ne da mi pritom iskače od mobitela do wtf stvari, a označeno sve od Zara, Mango, Bershka, Adidas, Nike, Puma... 👎👎 > Stvarno to više nema smisla. > Pa ne bi kupila iz principa!! Ok, znači vidjela si profile sa krivim tagovima koje bi ti blokirala, jel'? Vjerujem da nije teško, ono iz dobre namjere ako je imaš, poslati jednu porukicu u inbox i upozoriti curu da je to zabranjeno. Ima ih koje ne znaju, kao što neke artikle i ja ne znam kako označiti, odnosno gdje. Ajmo malo biti ljudi, a ne odmah krenuti nogom. Vidim, cura očito brzinski napisala u naslovu FRULA, umjesto FURLA. I? Curi u inbox napisala, ona ispravila i sve ok. Isto tako ako vidim za tagove. Nekome je vrlo jednostavan prijedlog, BLOCK, meni nije, jer ako se nešto može ispraviti, zašto ne. Uvijek za uskočiti pomoći, uvijek, zauvijek.
2020 08 11
> Hanna-100: > Tagovi su nešto što opisuje artikl i određuje ga prema cjenovnom rangu, stilu i dr. > Kakvog inače smisla ima kod postavljanja artikala posebno upisivati brend, a posebno tagove???? > Tagovi su pojmovi koji na neki način asociraju na artikl koji se oglašava, koji ga povezuju sa nečim, npr. bojom, stilom, cjenovnim rangom i sl. Tag nije brend. Tag zapravo služi kao pomoć pri pretraživanju. Npr, ako oglašavam plišanu haljinu, u tag ću staviti velvet, baršun, baršunasta i ostale izraze koje bi korisnice mogle upisivati u search bar, a da odgovaraju mom artiklu. Ovo što kažete da vam se sviđa kad upišete npr Armani pa vam rezultati nude i ostale brandove sličnog cjenovnog ranga meni baš i nema smisla. To mi je isto kao da u tražilicu upišem crvena haljina i dobijem rezultate svih crvenih artikala, jer valjda ako želim crvenu haljinu svidjet će mi se i ostali artikli iste boje. Problem krivih tagova i meni smeta, jer neki put zaista tražim baš određeni artikl. Tu bi pomoglo, ovo što kažete, pretraživanje prema brendu, ali nije izvedivo jer bi tada tražilica trebala sadržavati padajući izbornik s tisućama brendova. Čak ima i puno korisnica koje prilikom postavljanja artikla naziv brenda upišu u tag ili dolje u opis, a prostor za brend ostave prazan. 𝗡𝗮𝗷𝗷𝗲𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝗻𝗶𝗷𝗲 𝗿𝗷𝗲š𝗲𝗻𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗼 𝗶𝘀𝗽𝗿𝗮𝘃𝗻𝗼 𝗼𝗴𝗹𝗮𝘀𝗶𝘁𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗹 𝘀 𝘁𝗼č𝗻𝗶𝗺 𝗼𝗽𝗶𝘀𝗼𝗺 𝗶 𝗶𝘀𝘁𝗶𝗻𝗶𝘁𝗶𝗺 𝘁𝗮𝗴𝗼𝘃𝗶𝗺𝗮, a mnoge korisnice to ne žele ili ne znaju. To je problem koji se ne može riješiti upgradeanjem stranice. Zapravo, rješenje možda i ne postoji jer će uvijek biti korisnica koje će se praviti blesave, ili će pak zaista i biti blesave :( Već je bila cijela akcija s tagovima, korisnice su dobivale upozorenje, nakon toga je išla blokada, ako se dobro sjećam. Svejedno i dalje imamo problem s tagovima koji jedna osoba sama ne može riješiti.
2020 08 11
Krpice idu u remont u sljedećem periodu i sad imamo brain trust cluster koji će sastančiti svaki tjedan dok ne produmamo sve što i kako, ali vi taj info zaista ne trebate znati. O svemu ćete biti pravovremeno obaviještene.
2020 08 11
dok se ne vratite s remonta suzdržat ću se od kritike, sve u nadi da ćete nać neko rješenje...inače dijelin razmišljanje Kroasanke, a u duhu solidarnosti suzdržat ću se i od razmišljanja narednih nekoliko miseci...Dakle, ko Mujo-samo sjedin.
2020 08 11
Tagovi trebaju grupirati slične artikle, ali korisnice valjda nisu educirane po tom pitanju. Nemojte se suzdržavati, ali dajte da ipak nije konstantno neka negativa. No evo, reći ću vam ipak komadić onoga što bi nas trebalo očekivati u budućnosti, a to su registracije putem oiba i broja telefona. Više neće moći biti po nekoliko profila i trebalo bi se uvesti vremensko ograničenje oglasa, ali to je samo mali dio promjena. Naravno, neće biti odmah, nego kad sve iskombiniramo. Ne gubite nadu drage krpičarke, bu sve bilo ok.
2020 08 11
> Admin2nd: > No evo, reći ću vam ipak komadić onoga što bi nas trebalo očekivati u budućnosti, a to su registracije putem oiba i broja telefona. Više neće moći biti po nekoliko profila i trebalo bi se uvesti vremensko ograničenje oglasa, ali to je samo mali dio promjena. Naravno, neće biti odmah, nego kad sve iskombiniramo. Da ne bi možda još tražili presliku osobne iskaznice, pa da otvorite paket usluga .... :')
2020 08 11
> katarinamartina: > > Jasna2709: > > Jutro cure > > Evo jedan prijedlog adminu i molba za vaše mišljenje, > > Kako bi bilo da admin blokira svaku korisnicu koja lažno označava tagove?? > > Ja stvarno ne kužim u čemu je problem označiti marku proizvoda koji se prodaje??? > > Onak, ako tražim torbu Zara, Adidas tenisice ili sl, onda hoću te torbe i točno Adidas tenisice pregledati, a ne da mi pritom iskače od mobitela do wtf stvari, a označeno sve od Zara, Mango, Bershka, Adidas, Nike, Puma... 👎👎 > > Stvarno to više nema smisla. > > Pa ne bi kupila iz principa!! > Ok, znači vidjela si profile sa krivim tagovima koje bi ti blokirala, jel'? > Vjerujem da nije teško, ono iz dobre namjere ako je imaš, poslati jednu porukicu u inbox i upozoriti curu da je to zabranjeno. Ima ih koje ne znaju, kao što neke artikle i ja ne znam kako označiti, odnosno gdje. > Ajmo malo biti ljudi, a ne odmah krenuti nogom. > Vidim, cura očito brzinski napisala u naslovu FRULA, umjesto FURLA. I? Curi u inbox napisala, ona ispravila i sve ok. Isto tako ako vidim za tagove. > Nekome je vrlo jednostavan prijedlog, BLOCK, meni nije, jer ako se nešto može ispraviti, zašto ne. Uvijek za uskočiti pomoći, uvijek, zauvijek. Poštujem Vaše mišljenje, ali zadržavam i svoje. Meni je jednostavno frustrirajuće svaki put kada želim nešto naći prelistavati more stranica krivo označenih artikala.. Vama svaka čast ako Vam se da tako pojedinačno slati poruke, ja niti za to imam vremena niti volje, zašto bih nekoga ponaosob tako kontaktirala? Postoje pravila i svima su dobro znana, no previše njih to jednostavno preskače :(
2020 08 11
> Admin2nd: > Tagovi trebaju grupirati slične artikle, ali korisnice valjda nisu educirane po tom pitanju. Nemojte se suzdržavati, ali dajte da ipak nije konstantno neka negativa. > No evo, reći ću vam ipak komadić onoga što bi nas trebalo očekivati u budućnosti, a to su registracije putem oiba i broja telefona. Više neće moći biti po nekoliko profila i trebalo bi se uvesti vremensko ograničenje oglasa, ali to je samo mali dio promjena. Naravno, neće biti odmah, nego kad sve iskombiniramo. > Ne gubite nadu drage krpičarke, bu sve bilo ok. Naravno da nije sve negativno 💜 pohvaljujem svaki Vaš napor u poboljšanju stranice Temu sam otvorila jer me jutros baš izbacilo iz takta, upisala sam Zara torba, a izbacilo mi svega i svačega ofc i u drugom redu netko prodaje mobitel 🙄
2020 08 11
Da, i ja uvijek kažem ..na krpicama ima divnih stvari..prodaja..poznastava...priča na forumu... Nemojte stalno negativno... Živjele krpice u novom ruhu !!!! :)
2020 08 11
Bilo bi veselo kada bi davali svoje OIB-e i kada bi se desilo hakiranje i pad sustava kao prošle godine. Fešta. 🥳 U jednu ruku super ideja, u drugu ruku katastrofa. 😒 > Admin2nd: > Tagovi trebaju grupirati slične artikle, ali korisnice valjda nisu educirane po tom pitanju. Nemojte se suzdržavati, ali dajte da ipak nije konstantno neka negativa. > No evo, reći ću vam ipak komadić onoga što bi nas trebalo očekivati u budućnosti, a to su registracije putem oiba i broja telefona. Više neće moći biti po nekoliko profila i trebalo bi se uvesti vremensko ograničenje oglasa, ali to je samo mali dio promjena. Naravno, neće biti odmah, nego kad sve iskombiniramo. > Ne gubite nadu drage krpičarke, bu sve bilo ok.
2020 08 12
1 2