Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Problem s odjavom

Pozdrav cure! Od sinoć imam problem s odjavljivanjem sa stranice, odnosno odjavim se i kad se ponovno hoću ulogirati uopće me ne traži lozinku već me automatski spaja i po vremenu prijave ispada da sam cijelo vrijeme bila aktivna. Nemam spremljene nikakve zaporke, brisala sam povijest i kolačiće, promijenila lozinku.. i dalje isto. Uspijem se odjaviti tek kad odem u postavke web lokacije i tamo kliknem na izbriši i poništi. Već sam dugo na krpicama i nisam nikad imala takvu situaciju. Također, cijelo vrijeme mi stoji da veza s web lokacijom nije potpuno sigurna, nisam išla za tim jel to i inače tako?! Zanima me ako netko ima slično iskustvo. Hvala puno!
2020 08 13
Ista stvar! Vec triput sam mijenjala lozinku u zadnja 24h. Jedino kada pobrisem history i cookies-e i restartam telefon, uspijem se odlogirati. A dok se ponovno ulogiram na krpice, automatski me odlogira sa svih drugih stranica, cak i sa maila. Ispada da su krpice neka teska spam stranica, pa me ostale stranice stite automatskim odlogiravanjem. 😮 Po meni je to jako zabrinjavajuce.
2020 08 13
Ista situacija i na laptopu. Ja se uspijem odjaviti iz Krpica, i pojavi se početna stranica za prijavu. Ali ako se ide direktno na mojekrpice.hr ulazi u Krpice bez da traži lozinku i korisničko ime. Ta situacija mi se danas prvi puta pojavila i isto izgleda kao da sam satima aktivna što nije istina. Nije baš ugodno. I danas mi se pojavio neki čudan upit da netko želi od mene nešto kupiti što je nemoguće jer mi je garderoba prazna. Nakon nekoliko sekundi je nestao. To mi liči na situaciju LOST IN SPACE.
2020 08 14
Ništa čudno....stranica je sigurnosno propusna i to već duže vrijeme. Sigurnije je mobom ići na stranicu, nego preko laptopa ili kompa.
2020 08 14
Meni je problem kada dobijem mail sa upitom i klinkem na poveznicu za razgovor, otvori mi profil, a ne razgovor. Tako od jucer!!
2020 08 14
> andrejama: > Ništa čudno....stranica je sigurnosno propusna i to već duže vrijeme. Sigurnije je mobom ići na stranicu, nego preko laptopa ili kompa. Pa ja jedino preko moba i idem na krpice. A obavijesti na mail mi vec mjesecima ne dolaze.
2020 08 14
> fedora: > > andrejama: > > Ništa čudno....stranica je sigurnosno propusna i to već duže vrijeme. Sigurnije je mobom ići na stranicu, nego preko laptopa ili kompa. > Pa ja jedino preko moba i idem na krpice. > A obavijesti na mail mi vec mjesecima ne dolaze. Ni meni ne dolaze mailovi isto odavno, nekad zna baciti u spam ili stignu sa kašnjenjem od par sati, ali isto ode u spam. A ako ste preko moba, ne morate se brinuti, barem još ne za sada, jer ako uslijedi ono što se najavljuje, ne bude dobro.
2020 08 14
> IvonaKarasov: > Meni je problem kada dobijem mail sa upitom i klinkem na poveznicu za razgovor, otvori mi profil, a ne razgovor. Tako od jucer!! Joj nemojte to raditi, radije se ulogirate direktno preko stranice, a ne preko maila.
2020 08 14
Cure, hvala što ste se javile. Znači zaključak je da je stranica opet poludila. Inače, meni je problem s odjavom i na mobitelu i na kompu. Od sinoć konstantno. Što se tiče obavijesti na mail, ni meni ne dolazi već duže vrijeme, odnosno ode u spam.
2020 08 14
> andrejama: > > IvonaKarasov: > > Meni je problem kada dobijem mail sa upitom i klinkem na poveznicu za razgovor, otvori mi profil, a ne razgovor. Tako od jucer!! > Joj nemojte to raditi, radije se ulogirate direktno preko stranice, a ne preko maila. Ja se uvijek tako ulogiram, nisam nikad ni razmisljala o tome. Hvala na upozorenju ❤
2020 08 14
Prekjučer je popravljano nešto drugo na sajtu, ovo je vjerojatno posljedica toga.
2020 08 14
> andrejama: > Ništa čudno....stranica je sigurnosno propusna i to već duže vrijeme. Sigurnije je mobom ići na stranicu, nego preko laptopa ili kompa. Super profilna :)
2020 08 14
Za 10 mina sastanak!
2020 08 14
Isto i kod mene. Mislih da san porebambila,da san se zaboravila odjavit 😂
2020 08 14
i meni tako bilo par puta
2020 08 14
1 2