Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Epilator za lice-iskustva?

Imate li iskustva s nekim epilatorom za lice? Tipa Braun ili možda neki drugi? Možete mi pisati na temi ili se slobodno javiti u inbox ako ne želite javno. Zanima me vrijedi li za to dati do 500-600 kn i ima li uopće svrhu? Gledala sam videa o tome, ispada da se s lakoćom mogu ukloniti dlačice iznad usana ili oko obrva. Zanima što s dlačicama koje su tek krenule rasti, hvataju li pincete dovoljno male dlačice? I koliko je to sve skupa bolno za kožu, treba li se posebno s nečim poslije mazati ili je sve ok? Hvala svima na trudu i pojašnjenju.
2020 08 19
Ja sam si pokušala to rješavati sa običnim epilatorom. Međutim, osim što je extra bolno (dlačice su gušće i tanje nego na nogama), ne možeš bez da ne kvasiš svako malo. Uspjela sam počupati, ali kasnije su mi izbili prištevi, bilo je užas i rekla sam sebi NIKAD VIŠE. Odem si u DM i uzmem si one roza trakice za 20ak kn sa hladnim voskom i sa tim si znam rješavati. Od njih mi ne izbijaju prištevi. Dok sam živjela u većem gradu, znala sam tu i tamo otići i kod kozmetičarke da mi to riješi za 30ak kn. Ako inače ne koristite epilator za uklanjanje neželjenih dlačica sa nogu i ostalim predjelima gdje je deblja koža, nemojte ga krenuti koristiti niti za ovo. I naravno, jednokratne britvice ni pod razno!
2020 08 19
Isprobala sam Remove olovku za uklanjanje dlačica s lica i nisam zadovoljna. Uopće ne uklanja potpuno, a vosak ostaje na licu. I uglavnom bolje služi ako su dlačice dulje, a ja bih nešto da ih odmah riješi u startu i da ne moram čekati da narastu. Baš mi se zbog toga epilator za lice učinio praktičnijim, jer je namijenjen za lice. Epilatori za tijelo imaju više pokretnih pinceta pa samim time su i grubi, a i zahvate veće područje. Zbog toga su više praktičniji za npr. noge.
2020 08 19
> Lunass: > Isprobala sam Remove olovku za uklanjanje dlačica s lica i nisam zadovoljna. Uopće ne uklanja potpuno, a vosak ostaje na licu. I uglavnom bolje služi ako su dlačice dulje, a ja bih nešto da ih odmah riješi u startu i da ne moram čekati da narastu. > Baš mi se zbog toga epilator za lice učinio praktičnijim, jer je namijenjen za lice. Epilatori za tijelo imaju više pokretnih pinceta pa samim time su i grubi, a i zahvate veće područje. Zbog toga su više praktičniji za npr. noge. Jedno je reklama, drugo je realnost. Svakako pratim temu, možda se netko javi sa korisnijim savjetom/iskustvom :")
2020 08 19
Ja sam imala taj braun. Više sam ga koristila ga čišćenje lica nego za čupanje jer je straaašno bolno. Ali da počupa sve, počupa Jedno 3 godine mi je radio i valjda mi je pao, sad više uopće ne reagira. Ide u dva smjera i jako se brzo vrti Ja ne bi više nikad kupila. Sada dlačice rješavam malim žiletom za obrve, ima u dmu 3 za 25 kn. Odlična investicija. Meni je bitno da mi skine i peach fuzz po obrazima i bradi, a to epilator ne može, on počupa samo one vidljive crne dlake.
2020 08 19
> TinTina987: > Ja sam imala taj braun. Više sam ga koristila ga čišćenje lica nego za čupanje jer je straaašno bolno. Ali da počupa sve, počupa > Jedno 3 godine mi je radio i valjda mi je pao, sad više uopće ne reagira. Ide u dva smjera i jako se brzo vrti > Ja ne bi više nikad kupila. Sada dlačice rješavam malim žiletom za obrve, ima u dmu 3 za 25 kn. Odlična investicija. Meni je bitno da mi skine i peach fuzz po obrazima i bradi, a to epilator ne može, on počupa samo one vidljive crne dlake. Jel Vam nakon žilete rastu jače i tamnije dlačice ili? Jel probao netko skinut dlačice žiletom potom IPL uređajem blicat lice?
2020 08 22
Meni je Braun Silk 8 epilator odličan i za lice i za noge. Nije mi bolno,a dosta sam osjetljiva na bol i dlačice s vremenom oslabe.
2020 08 22
> brunette007: > Jel Vam nakon žilete rastu jače i tamnije dlačice ili? Ne, naravno. Mislim da je to neki mit
2020 08 22
> TinTina987: > Ja sam imala taj braun. Više sam ga koristila ga čišćenje lica nego za čupanje jer je straaašno bolno. Ali da počupa sve, počupa > Jedno 3 godine mi je radio i valjda mi je pao, sad više uopće ne reagira. Ide u dva smjera i jako se brzo vrti > Ja ne bi više nikad kupila. Sada dlačice rješavam malim žiletom za obrve, ima u dmu 3 za 25 kn. Odlična investicija. Meni je bitno da mi skine i peach fuzz po obrazima i bradi, a to epilator ne može, on počupa samo one vidljive crne dlake. Koliko dugo rješavate dlačice žiletom? Mene je strah da se će s godinama dlake biti čvršće, a nekako si mislim da možda brže rastu. Iako i s čupanjem isto nije baš istina da dva tjedna nema dlaka. A dosta se po reklamama to spominje nakon upotrebe epilatora.
2020 08 23
> brunette007: > > TinTina987: > > Ja sam imala taj braun. Više sam ga koristila ga čišćenje lica nego za čupanje jer je straaašno bolno. Ali da počupa sve, počupa > > Jedno 3 godine mi je radio i valjda mi je pao, sad više uopće ne reagira. Ide u dva smjera i jako se brzo vrti > > Ja ne bi više nikad kupila. Sada dlačice rješavam malim žiletom za obrve, ima u dmu 3 za 25 kn. Odlična investicija. Meni je bitno da mi skine i peach fuzz po obrazima i bradi, a to epilator ne može, on počupa samo one vidljive crne dlake. > Jel Vam nakon žilete rastu jače i tamnije dlačice ili? > Jel probao netko skinut dlačice žiletom potom IPL uređajem blicat lice? Ja sam pročitala neke recenzije koje kažu kako je taj način super. Ali, opet... nekako ne vjerujem posve u to. IPL uređaji su skupi, pa nije uobičajno za isprobavanje. Mislim, skup je i epilator za lice ako ne radi što bi trebao.
2020 08 23
> Lunass: > Koliko dugo rješavate dlačice žiletom? > Mene je strah da se će s godinama dlake biti čvršće, a nekako si mislim da možda brže rastu. Iako i s čupanjem isto nije baš istina da dva tjedna nema dlaka. A dosta se po reklamama to spominje nakon upotrebe epilatora. Ne znam zašto ljudi misle da je to istina, pa nema nikakvog objašnjenja zašto bi dlačice bile čvršće. Kaže Google: No — shaving hair doesn't change its thickness, color or rate of growth. Shaving facial or body hair gives the hair a blunt tip. The tip might feel coarse or "stubbly" for a time as it grows out. During this phase, the hair might be more noticeable and perhaps appear darker or thicker — but it's not. Ja na licu imam svega nekoliko tih tamnijih dlaka, ali sam stalno u strahu da mi se neće vidjeti pa prođem svakih tjedan dana žiletom. Koristim ga i kao dermaplaning tretman, već jedno godinu dana. A što se tiče čupanja dlaka, na nogama i rukama čupam vrućim voskom redovito također nešto preko godinu dana i držalo mi je skoro 4 tjedna. Sad mi više dlake gotovo uopće ne rastu, toliko su tanke da ne mogu više počupati. U ipl ni ja baš ne vjerujem, nema dovoljno "dokaza" da je to skroz sigurno.
2020 08 23