Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Norveški radijatori - beha

Lijep pozdrav, zanima me imali tko iskustva sa norveškim radijatorima tipa Beha. Imam stan od 50m2 sa vrlo dobrom izolacijom u Ogulinu te me je strah da ne bi kod jačih zima bila prevelika cijena rate. Ali ako tko ima općenito sa bilo kojih područja RH mišljenja slobodno napišite jer sam u velikoooooooj nedumici. Hvalaaa puno =)
2020 08 24
> nina313: > Lijep pozdrav, > zanima me imali tko iskustva sa norveškim radijatorima tipa Beha. Imam stan od 50m2 sa vrlo dobrom izolacijom u Ogulinu te me je strah da ne bi kod jačih zima bila prevelika cijena rate. Ali ako tko ima općenito sa bilo kojih područja RH mišljenja slobodno napišite jer sam u velikoooooooj nedumici. > Hvalaaa puno =) Pozdrav,ništa bolje od investicije u BEHU nemamo.to je najisplativiji komad u viksi usred hladnog Gorskog kotara...štelamo preko mobitela temepratutu i palimo i gasimo po potrebi.Ništa ljepše nego usred zime snjeg a vi dolazite u zagrijani prostor koje ste upalili preko mobitela. Cijena ništa veća ni manja barem nama.. Stalno je upaljen na neku temepratutu ,znači ne gasi se....no imamo i dodatno grijanje na drva. Nećete pogriješiti:-)
2020 08 27
> Tridvajedan321: > > nina313: > > Lijep pozdrav, > > zanima me imali tko iskustva sa norveškim radijatorima tipa Beha. Imam stan od 50m2 sa vrlo dobrom izolacijom u Ogulinu te me je strah da ne bi kod jačih zima bila prevelika cijena rate. Ali ako tko ima općenito sa bilo kojih područja RH mišljenja slobodno napišite jer sam u velikoooooooj nedumici. > > Hvalaaa puno =) > Pozdrav,ništa bolje od investicije u BEHU nemamo.to je najisplativiji komad u viksi usred hladnog Gorskog kotara...štelamo preko mobitela temepratutu i palimo i gasimo po potrebi.Ništa ljepše nego usred zime snjeg a vi dolazite u zagrijani prostor koje ste upalili preko mobitela. > Cijena ništa veća ni manja barem nama.. > Stalno je upaljen na neku temepratutu ,znači ne gasi se....no imamo i dodatno grijanje na drva. > Nećete pogriješiti:-) Hvalaaaa najljepša =)
2020 08 28
Pozdrav, mi imamo Beha radijatore i to nam je ujedno i najbolja investicija, cak smo izbacili plin iz stana i sve imamo na struju. Jako dobro griju, gase se kad postignu temperaturu i sl…. Imamo stan od 40 kvadrata i imamo samo 2 radijatora, najveci u dnevnoj/blagovaoni/kuhinji…a drugi u hodniku, manji, koji grije spavacu sobu/hodnik/kupaonu. Struja zimi nam je oko 500 kn (grijanje, kuhanje, bojler i sve drugo), s time da ne sparamo. Izolacija je jako bitna, mi imamo dobro izoliran stan, no vanjska strana zgrade nije izolirana (stara zgrada, 1965.g. :D). Prijatelj ima Glamox radijatore i isto je zadovoljan, oni su izgledom malo moderniji, mislim da skuplji, sve drugo je isto…
2020 09 02
> oramao: > Pozdrav, mi imamo Beha radijatore i to nam je ujedno i najbolja investicija, cak smo izbacili plin iz stana i sve imamo na struju. Jako dobro griju, gase se kad postignu temperaturu i sl…. Imamo stan od 40 kvadrata i imamo samo 2 radijatora, najveci u dnevnoj/blagovaoni/kuhinji…a drugi u hodniku, manji, koji grije spavacu sobu/hodnik/kupaonu. Struja zimi nam je oko 500 kn (grijanje, kuhanje, bojler i sve drugo), s time da ne sparamo. Izolacija je jako bitna, mi imamo dobro izoliran stan, no vanjska strana zgrade nije izolirana (stara zgrada, 1965.g. :D). Prijatelj ima Glamox radijatore i isto je zadovoljan, oni su izgledom malo moderniji, mislim da skuplji, sve drugo je isto… Hvala Vam mnogo na odgovoru, ako smijem pitati iz kojeg predjela Hrvatske jeste? Jer u biti vidim mnogo pozitivnih komentara ali s obzirom da sam iz Ogulina strah me je da ne bude dovoljno =/
2020 09 07
Medjimurje, nisu ultra hladne zime, no nisu ni tople, prijatelj je iz Varazdina, a ima i brat u Ljubljani. Ne vjerujem da bude Vam hladno, nema razlike struja/plin. Jedino bi mozda kamin zagrijao bolje. Jako brzo se prostorija zagrije, jedino bitno tu je dobra izolacija i to samo iz aspekta potrosnje/stednje, jer se kad postignu temp. gase.
2020 09 08