Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Čime pisati po torti?

Trebam malu pomoć :D Pravim ovaj vikend tortu za roditelje, za godišnjicu braka. Uglavnom riječ je o bijeloj torti, gore je posuta sa mljevenim plazma keksom,stavit ću sliku. Treba mi savjet čime da napišem Sretna 35.godišnjica! Nisam nikad pisala po torti i ne znam kako i čime a da ispadne ok, da se ne razlije sve i da lijepo izgleda. Pa eto ako imate neke prijedloge i savjete bila bi vam zahvalnaaa! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a217c244e9e633af7f090e6cda4758d8.jpg)
prije 28 dana, 22:07
Imate grupu na FB Danas iz moje kuhinje, vidim tamo torti da ti pamet stane.....pa da pitate ondje?
prije 28 dana, 07:33
U svim supermarketima imate boje za ukrašavanje u tubici, negdje se zovu 'Šećerno psmo', a negdje drugačije. Pakiranje je super praktično za pisanje,, jer tubica završava onao kao super ljepila, s malom rupicom na vrhu, pa kroz nju izlazi tanka nit boje, a istiskujete je i regulirate samo pritišćući tubicu. Postoje u plavoj, zelenoj, crvenoj, žutoj i smeđoj boji.
prije 28 dana, 09:08
Ukoliko posujete plazmu ili bilo sto mljeveno ne mozete pisati po tome. Sve ce Vam se lijepiti ukoliko pisete direktno po torti. Izradite topper ili kupite gotovu ticino masu i izrezite sto trebate :)
prije 27 dana, 18:23
Na Vašem bih mjestu na papir za pečenje ispisala natpis otopljenom čokoladom (stavila je u špricu/vrećicu za šlag), pustila da se natpis stvrdne i premjestila ga na tortu.
prije 26 dana, 13:06